| qieiqpalz a întrebat:

Eu cred ca am ceva in mine pentru ca am ochii destul de ciudati. Am o prietenea care se pricepe la chestii despre biserica si etc si ea mi-a zis ca foarte multi oameni au in ei stiti voi ce pentru ca rudele lor indepartate au pacatuit cu ceva ..cum as putea sa scot din mine?:/in ultimul timp am avut multe probleme de sanatate si de cand am inceput sa citesc biblia si sa vb cu acea prietena mi s-a mai dus din probleme, help me pls.

14 răspunsuri:
| minrest a răspuns:

Vezi ca pe calea pe care ai luat-o o sa inebunesti. Ce e aia ca ai ochii ciudati? Ce sa ai in tine, demoni? Vezi ca biserica nu zice asa ceva, ai grija ca cine iti sugereaza ca esti demonizat nu iti vrea binele.

| qieiqpalz explică (pentru minrest):

ă...nu stiu ce sa zic e o persoana din familia nu iubita mea si ea m-a invatat multe nu cred ca mi-ar vrea raul..de ce ar vrea asta?

| minrest a răspuns (pentru qieiqpalz):

Atunci, daca e ruda, nu iti vrea raul, dar are conceptii bigote, habotnice, babesti. Ia doar o distanta, de care doar tu sa stii, de conceptiile ei. Pupilele mici tin de conformatia fizica, doar nu ti-o face Dracul pupilele mici.

| qieiqpalz explică (pentru minrest):

Ce?

| minrest a răspuns (pentru qieiqpalz):

Idei invechite, babesti, superstitii. Intelegi?

| minrest a răspuns:

Ce este ''pro''?

Răspuns utilizator avertizat
| minrest a răspuns (pentru Yhwh2020):

Aha. Mersi.

| xerxes1 a răspuns:

Asta se intampla cand crezi in prostii.
Creierul se conformeaza.
Diavolul nu exista, este o inventie a crestinismului.
Evreii rad de prostia crestinilor.
Ei nu au conceptul de diavol sau Satana ca al crestinilor.
Biblia este 3 sferturi plina cu minciuni.
P.S.
Este posibil sa ai limbrici.

| qieiqpalz explică:

Ba eu am pupilele (chestia aia neagra) foarte mica si arata destul de creepy

| xerxes1 a răspuns (pentru qieiqpalz):

Se reflecta cei doi neuroni.

| Krax256 a răspuns:

1. Lasa-ti prietena in lumea ei, relatia asta nu e ok.
2. Nu mai lua nici sfaturi medicale de pe net.
3. Du-te la doctori pentru problemele de sanatate.
4. Daca ai prieteni iesi cu ei, distreaza-te si traieste-ti viata. daca nu ai fa-ti. Si alegeti-i cu grija.
5. Nu intra in secte religioase si nu mai baga in seama aberatiile religiosilor si habotnicilor (prietena aia a ta e o habotnica)
6. Gandeste-te la ce vrei sa faci in viitor si fa-ti o prioritate din atingerea scopului.
7. Intareste-ti psihicul - daca esti credincios nu e nici o problema, zeul tau este in inima ta, nu in biserici reci si impersonale.
8. Nu mai accepta sfaturi religioase de vindecare bazate pe o carte scrisa de niste pastori semianalfabeti sau luate din tot felul de ritualuri babesti.
9. E bine ca cel putin ai curaj sa intrebi ce sa faci, asta inseamna ca inca nu te-au spalat pe creier.

Nu ai nici un drac in tine, problemele de sanatate tin de biologia, ADN-ul tau si factorii externi care influenteaza sanatatea.

| Krax256 a răspuns:

Prietene, nu iti vrea raul, dar nici bine nu stie sa iti faca.

| alin131 a răspuns:

Roaga-te la Iisus Hristos.