| AvalohAlyn a întrebat:

Eu de acum voi fi un simplu blogger și atât. Asta vreau sa fiu și asta vreau sa fac in viața după ce m-am gândit foarte bine.Imi place sa scriu,sa îmi aștern gândire pe hârtie,sa scriu ce imi vine-n minte,asta am realizat reflectând la mine și asta voi face și de acum incolo voi scrie tot ce îmi trece prin minte pe blog-uri, in jurnal etc.
Celelalte rămân pe plan secundar căci mi-am dat seama că având depresie, toc și probleme de concentrare nu pot avea șansa cu spiritualitatea și religia, ele rămân pe plan secundar insa vreau sa va întreb dacă poți avea succes in Romania cu un blog? Sau dacă merită să fii blogger? Multa lume a zis că mă pricep la scris, in școală și de când mă știu îmi place să scriu tot ce îmi trece prin cap, sa citesc(cunoaștere) și să fac texte și comentarii.pot avea succes cu un blog? Dar întrebarea principala rămâne, ce trebuie sa încât că sa am succes in blogging?
Și pe ce ar trebui sa mă axez? Adică ce se caută?
Am 14 bloguri create dar doar unul cu conținut restul de-abia create însă mă voi axa pe blogul principal și pe încă 2 bloguri, in rest in celelalte voi scrie rar când îmi vine inspirație ..De mic mi s-a spus că mă pricep la scris adică să mă exprim,sa îmi aștern gândurile pe hârtie,sa scriu texte,am avut și note bune la literatura și în general la romana in școală și liceu, totuși nu ma refer că aș avea un talent deosebit la scris ci doar că îmi place să scriu, sa îmi trec gândurile, părerile și sentimentele in scris până acum am făcut-o nu așa constant dar o sa scriu și într-un jurnal real însă îmi voi îndrepta atenția în principal sa scriu și să postez pe blog in viitor.Asta e proiectul meu..Sibmuktumesc cu kegukuu de TPU Nilsson că mi-a dat o idee inedită:sa scriu o carte despre viața mea scriind totodată și frământările mele,gândurile mele,sentimentele mele cu privire la viața,la Dumnezeu,la suferința mea,la întrebările mele existențiale etc,am dezvoltat eu ideea lui Nilsson.și poate într-o bună zi voi avea și eu un sfert din succesul celebrului Neale Donald Walsch.și mă voi împlini.dar este mult de munca și îmi trebuie foarte multa inspirație și dispun de inspirație cat de cat fiindcă am imaginația bogată, mereu am av, ut-o.
Deci vreau sa vă întreb in final:Care e formula succesului în blogging și în scris? Că asta vreau sa fac in viața, cel puțin cred că asta mi -ar place.

5 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Donald Walsch a vorbit cu satana sau un subaltern; sa te fereasca
Dumnezeu de asa succes.

| Totenkampf a răspuns (pentru ania):

Păcat de dumneata că ai o familie frumoasă, și ești și Ariană pe deasupra...

| sierra1 a răspuns:

"pot avea succes cu un blog? Dar întrebarea principala rămâne, ce trebuie sa încât că sa am succes in blogging?"

a fi a 3 a oară când iți răspund și n-ai nici o reacție! (și mai spuneam că nu-i frumos din partea ta, tu cel ce devine blogger de meserie(?)...) așa că aștept reacția mai intâi

| Wr3nch a răspuns:

Nu exista formula standard. Daca scrii despre ceva ce ii intereseaza pe multi utiizatori, o sa ai success.

| HelpingHands a răspuns:

Si mie îmi place să scriu și vreau să-ți recomand un podcast cu scriitori din România: https://blacusens.ro/category/zest-podcast/ Poate te inspiră ceva!