|

Europa de azi e cam ironica tot ce scrie in biblie ca e interzis este promovat ca fiind libertate iar cei care nu sunt de acord sunt batjocoriti, nu aveti senzatia asta?

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Ceea ce e cert e ca nu traim intr-o teocratie, nu traim intr-o dictatura, traim intr-o tara libera (corupta, dar libera, nu te aresteaza nimeni ca-l injuri pe Dragnea pe Facebook). Si, da, oamenii care nu subscriu la crestinism gasesc ridicole oprelistile crestine. Nu, nu e vorba ca ateii ar fi mai destrabalati decat crestinii. De ex. in Romania hotii se roaga la Doamne-Doamne sa nu fie prinsi la furat. Plus ca la multi crestini ortodocsi vinovat de adulter nu poate fi barbatul, ci doar femeia: pentru barbat cat mai multe femei... e un merit, invers e o rusine.

2 răspunsuri:
| a răspuns (pentru doctorandus):

Adaug ca faptul ca ai o religie nu garanteaza in niciun fel ca esti o persoana care respecta legile sau moralitatea.

| a răspuns:

Ai mare dreptate frate! Însă Europa nu e "ironică", ci este demonică! Asta se și dorește: îndobitocizarea oamenilor prin tehnologie. Duhul antihristului lucrează în conducătorii mari și puternici! Sunt multe de spus! Caută, te rog, informații în ORTODOXIE! Este singura credință adevărată! Iartă-mă!