Oh, deci știi la ce mă refer. Atunci dă un răspuns relevant...
In Biblia ta sectanta de fanatici poate scrie de mar. Ia da capitolul si versetul, smechere, altfel esti un mincinos.
În mintea lumii apare măr. În Biblia din limba română scrie de fruct, iar în ebraică este destul de specific ce fruct era iar dacă l-aș fi menționat în întrebare eu eram ăla fudulul de le știe pe toate.
Dacă tot știi la ce mă refer dă un răspuns relevant.
Hm, oare cum de mi-a scăpat să ignor un nesimțit ignorant ca tine? Ciudat...
Ai citit măcar Biblia cap-coadă înainte să scrii asta?
Deoarece a fost ispitită de Satan întruchipat metaforic într-un șarpe, tatăl minciunii.
Mda, se pare că "Șarpe" este doar o poreclă reprezentativă, cum este și Satana. În original este "Cel ce Strălucește", un cuvânt ce reprezintă ceva ce emană lumină. Strălucitorul?
Ca atunci când se ceartă o fată cu un băiat și fata spune "ce porc ești", nu înseamnă că este un porc, că arată ca unul sau că îl cheamă așa.
Satan a venit la ea exact cum era. Nu a posedat nimic, nu s-a transformat în nimic. Până la urmă de aceea l-a și ascultat.
Pentru că s-a lăsat sedusă: "veți fi ca niște dumnezei" zice diavolul; iar mărul era bun la gust, frumos la vedere și dătător de știință. Avea toate elementele să fie încercat, mai ales de o femeie să-i cadă în plasă.