anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Eva de ce a luat din măr?

9 răspunsuri:
| Celcestietot a răspuns:

Unde scrie de mar in Geneza?

| anonim_4396 explică (pentru Celcestietot):

Oh, deci știi la ce mă refer. Atunci dă un răspuns relevant...

| Celcestietot a răspuns (pentru anonim_4396):

In Biblia ta sectanta de fanatici poate scrie de mar. Ia da capitolul si versetul, smechere, altfel esti un mincinos.

| anonim_4396 explică (pentru Celcestietot):

În mintea lumii apare măr. În Biblia din limba română scrie de fruct, iar în ebraică este destul de specific ce fruct era iar dacă l-aș fi menționat în întrebare eu eram ăla fudulul de le știe pe toate. rolling eyes
Dacă tot știi la ce mă refer dă un răspuns relevant.

| xerxes1 a răspuns:

Trebuia putina drama in poveste ca sa aiba priza la prosti.

| anonim_4396 explică (pentru xerxes1):

Hm, oare cum de mi-a scăpat să ignor un nesimțit ignorant ca tine? Ciudat...
Ai citit măcar Biblia cap-coadă înainte să scrii asta?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Deoarece a fost ispitită de Satan întruchipat metaforic într-un șarpe, tatăl minciunii.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Mda, se pare că "Șarpe" este doar o poreclă reprezentativă, cum este și Satana. În original este "Cel ce Strălucește", un cuvânt ce reprezintă ceva ce emană lumină. Strălucitorul? laughing

Ca atunci când se ceartă o fată cu un băiat și fata spune "ce porc ești", nu înseamnă că este un porc, că arată ca unul sau că îl cheamă așa.

Satan a venit la ea exact cum era. Nu a posedat nimic, nu s-a transformat în nimic. Până la urmă de aceea l-a și ascultat.

| leo59 a răspuns:

Pentru că s-a lăsat sedusă: "veți fi ca niște dumnezei" zice diavolul; iar mărul era bun la gust, frumos la vedere și dătător de știință. Avea toate elementele să fie încercat, mai ales de o femeie să-i cadă în plasă.