|

Exista alunecare in timp? Vi s-a intamplat aceasta senzatie? Povestiti-mi. Daca nu vreti sa fie afisat aici, puteti sa imi spuneti prin privat. Mie mi s-a intamplat nu prin forma aceasta..prin deja vu. Iar mie mi s-au intamplat si fenomene paranormale. Astept idei si pareri. Daca ma impresioneaza ceva il pun cu funda happy, Multumesc anticipat.

8 Raportează Evaluează
8 răspunsuri:
| a răspuns:

N-am mai auzit expresia de alunecare in timp, dar imi cam dau seama ce vrei sa zici. Deja vu e clar ca exista si e o senzatie pe care o au multi oameni, dar nu trebuie sa si credem ca e si ceva paranormal. Poate e doar o senzatie pe care o avem cand anumite sunete, sau imagini, sau alte senzatii, ne aduc aminte de o situatie asemanatoare din trecut pe care am uitat-o pentru ca nu a fost ceva important. Ce alte asa zise fenomene paranormale ti s-au mai intamplat?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru sublime89):

Nu stiu cum sa explic. Vedeam umbre miscatoare in casa..mai ales seara..si o data cand venisem de la scoala, intr-o vineri parca. Cand era iarna si zabada si cazusem mult pe jos, ajunsesem plina de noroaie acasa si gheata si mi s-a parut ca vazusem niste aripi de inger care bateau intr-o lumina perfecta si avea forma de patrat, la mine in camera.Eu nu stiam ce erau alea pe atunci, era prin clasa a 5a parca, sau a6a. Nu mai stiu. Si am pus mana si nu aveam umbra la palma mea si mi-am vazut de drumul meu obisnuit prin casa si m-am dus la bucatarie sa imi pregatesc ceva de mancare. Si alta data, cand eram cu ai mei in casa, intr-o sambata frumoasa, ma jucam ceva si cand ma hartuise unu', aparuse asa un cap chel deasupra leptopului meu laughing. Ma uitam cu gura cascata si nu i-am mai dat importanta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru sublime89):

P.S: Nu mai situ daca era iarna..sincera sa fiu, sunt cam confuza acum straight face. Astea erau prin 2010 parca.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru ЖAngelOfLoveЖ):

Ok laughing Uite, astea sunt niste iluzii. De multe ori vedem umbre sau lumini sau tot felul de lucruri care ni se par ciudate la prima vedere. Pur si simplu ne joaca mintea feste laughing Si de obicei se intampla cand e mai intuneric afara sau cam asa, iar atunci nu ne mai putem baza asa de mult pe principalul nostru simt, si anume vazul. Iar din cauza asta ni se pare ca vedem tot felul de forme ciudate care seamana cu oameni sau ingeri sau alte lucruri cu care suntem obisnuiti. Noi tot timpul avem tendinta sa vedem in natura din jurul nostru forme care seamana cu trasaturile umane. De exemplu vedem astfel de trasaturi in stanci, sau in lemn, sau pe fundul cestii de cafea etc. Si facem asta pentru ca asa e programat creierul nostru, sa vada alti oameni, sa interactioneze cu ei. Asta a fost probabil un avantaj in trecutul nostru, pentru ca era bine sa-ti sara in ochi trasaturile umane atunci cand te aflai intr-o padure de exemplu. Astfel puteai sa faci distinctia mai rapid intre dusman si prieten, sau animal si om.

Oricum, si mie mi s-au intamplat astfel de lucruri, dar mi-am dat seama ca toate au fost ori iluzii, ori jocuri de lumini si umbre, ori halucinatii de moment. Aveam odata febra mare si am vazut un cap de om sus pe dulap laughing Asta nu inseamna ca el chiar era acolo.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru sublime89):

Aha, dar sa stii ca nu tot timpul sunt iluzii. Unora chiar li se intampla. Acum, daca ai credinta mare in Dumenzeu, nu ti se poate intampla nimic ever!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru ЖAngelOfLoveЖ):

Eu nu cred in dumnezeu, si tot nu alec in timp, nu ma bantuie spirite, nu ma rapesc extraterestrii, nu ma violeaza ingeri... deci ce ai zis e vrajeala

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Si eu am avut cateva senzatii de deja-vu, dar nimic mai mult.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Si eu am avut cateva senzatii de deja vu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează