| fetitaCUPiscoturile a întrebat:

Familia unei tinere in coma refuza o transfuzie, din motive religioase

Pot fi numiti parinti asemenea besti?

Cu ce e mai presus religia voastra fata de asta?

Răspuns Câştigător
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Stiu ca toate aceste culte sunt legale. Nici n-am sustinut altceva. Chestia e ca, in cadrul fiecarui cult sau religie, exista intotdeauna persoane "mai catolice decat Papa", care interpreteaza in modul lor propriu ceea ce li se spune la predici sau citesc prin carti.
Am elevi care apartin acelor culte pe care le-am insirat si, de multe ori, am aflat de la ei despre practici absolut ilogice, pe care le adopta senini.
Adica, ei sunt convinsi ca, daca nu incalca legile statului, nu-i nicio problema. La legile nescrise ale omeniei nu se mai gandesc.
Asa ca, nu mai fi asa ofensiva, ca raspunsul meu s-a referit strict la cei care sunt, cum spuneam, "mai catolici decat Papa".

38 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Biblia nu interzice transfuzia de sange.Acestea sunt convingerile lor.

| fetitaCUPiscoturile explică (pentru EmaS):

Nu am zis ca interzice transfuzii, dar are o gramada de alte prostii prin care fanaticii pot muri din cauza ei.

| EmaS a răspuns (pentru fetitaCUPiscoturile):

Este convingerea lor personala, nu putem alege noi in dreptul lor.

| Urzi23 a răspuns (pentru EmaS):

Urzi23 A raspuns cu intelepciune :

Ema ai pierdut esentialul

Unde a fost lovita femeia respectiva =PE TRECEREA DE PIETONI Are ceva TRECEREA DE PIETONI CU BIGOTISMUL=NU ca a fost lovita de o masina. Exista inlocuitori de singe=DA Ce traumatisme mai avea femeia "Femeia a fost victima unui accident rutier şi pierduse foarte mult sânge în urma operaţiei în care medicii au încercat să-i salveze splina. Nu au riscat însă şi o operaţie pe creier"
Deci femeia parca a fost lovita de o locomotiva dar din citi intelepti sunt pe aici si au comentat CIUCIU sa vada CAUZA
Parintii sunt infieratai dar ce spun ei "Nu puteam noi decide deoarece ea asa a dorit "

| Urzi23 a răspuns (pentru fetitaCUPiscoturile):

Poate nu te duce mintea sa citesti mai mult uite fac pomana si cu tine :

Unde a fost lovita femeia respectiva =PE TRECEREA DE PIETONI Are ceva TRECEREA DE PIETONI CU BIGOTISMUL=NU ca a fost lovita de o masina. Exista inlocuitori de singe=DA Ce traumatisme mai avea femeia "Femeia a fost victima unui accident rutier şi pierduse foarte mult sânge în urma operaţiei în care medicii au încercat să-i salveze splina. Nu au riscat însă şi o operaţie pe creier"
Deci femeia parca a fost lovita de o locomotiva dar din citi intelepti sunt pe aici si au comentat CIUCIU sa vada CAUZA
Parintii sunt infieratai dar ce spun ei "Nu puteam noi decide deoarece ea asa a dorit "

| FucktheSystem a răspuns:

Să moară toți din partea mea, și așa ocupă pământul degeaba și scad media de inteligență a omenirii.

| Urzi23 a răspuns (pentru FucktheSystem):

FucktheSystem a răspuns:

Să moară toți din partea mea, și așa ocupă pământul degeaba și scad media de inteligență a omenirii.

Parintii sunt infieratai dar ce spun ei "Nu puteam noi decide deoarece ea asa a dorit

| FucktheSystem a răspuns (pentru Urzi23):

Întrebarea, din câte văd eu era o întrebare generală, nu făcea referire la un anumit caz, și eu am răspuns în mod general: Dacă ești așa de prost încât să îți mărești considerabil șansele la moarte meriți cu adevărat să mori.

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Fata a carei transfuzie a fost refuzata de familie din "motive religioase" a murit deja de ceva timp.
Aici duce bigotismul, incapacitatea de a-ti folosi creierul pentru a GANDI si spalarea aceluiasi creier, inca din frageda copilarie, cu asa-zisele "invataturi biblice".

| fetitaCUPiscoturile explică (pentru ardnaxur1961):

Si cu ce anume difera fata de religia crestinismului? Ca aici nu inteleg eu. Mor destui oameni anual si din cauza ca aplica invaturile Domnului!

| ardnaxur1961 a răspuns (pentru fetitaCUPiscoturile):

Pai, aia e! Ca nu difera! Fiecare religie are anumite...hai sa le zic "idei fixe si putine" pe care bigotii le aplica fara sa se gandeasca nicio clipa daca sunt sau nu logice.
Astia care refuza transfuziile sunt, din cate tin eu minte, Martorii lui Iehova. Dar nu sunt cu nimic mai buni/rai decat baptistii, adventistii, penticostalii si ce alte secte obscure or mai exista. Toti astia interpreteaza Biblia dupa bunul lor plac si, mai ales, dupa bunul plac al conducatorilor "bisericilor" lor, conducatori care profita (legitim, as zice) de prostia enoriasilor care sunt capabili sa creada orice tampenie, daca e impachetata frumos, in hartie cu ingerasi.

| anonim_4396 a răspuns (pentru fetitaCUPiscoturile):

Ce invataturi? Nu scrie nicaieri sa iti lasi copii sa moara pentru Dumnezeu sau sa te omori pentru El! Pe asta de unde ai luat-o?laughingAcum pe bune?

| fetitaCUPiscoturile explică (pentru anonim_4396):

Fata esti praf. Sunt multe religii cum ar fi cele musulmane care le cer teroristilor sa moara pentru poporul lor. cat despre religia ta fi fericita ca inca mai traiesti si nu te-a omorat vreun dobitoc de preot la botez.

| anonim_4396 a răspuns (pentru fetitaCUPiscoturile):

Ce sa spun, cine a ajuns sa ma invete pe mine.laughingMusulmanii se iau dupa coran care l-a inventat Mohamed asa ca... Si ce treaba are ca e dobitoc preotul cu Dumnezeu? Bine ca nu te-a scpat de tine scapam de o nestiutoare care toata ziua pune intrebari tampite.

| Angel0 a răspuns:

Pot fi numiti "besti "doar de copiii analfabeti de pe TPU.

| Urzi23 a răspuns (pentru Angel0):

Angel0 a răspuns:

Pot fi numiti "besti "doar de copiii analfabeti de pe TPU

Urzi23 a raspuns cu intelepciune :

Sper ca nu te superi daca comp "analfabeti functionali"
http://ro.wikipedia.org/wiki/Analfabetism_funcțional
http://www.observatorulbuzoian.ro/? p=11961

| sandra2012 a răspuns:

Asta chiar mi se pare aberant m-am enervat de prima data cand am auzit asemenea aberatie, dar fiecare e liber sa faca ce vrea. Oricum pacat cain societatea sec 21 mai exista astfel de oameni. Daca pot fi numiti astfel.

Răspuns utilizator avertizat
| justitiarul a răspuns:

Nu ti se pare ca ce faci tu e atac la persoana? Iar incepi?

| EmaS a răspuns (pentru justitiarul):

Ti se pare ca eu am inceput? Iar vii in ajutorul doamnei profesoare, daca nu cumva este chiar mama ta. Cum este sa fii student la facultatea de istorie din Iasi, anul 2?

| justitiarul a răspuns (pentru EmaS):

Pai doar eu sunt fiul ei? Cum ramane cu Bro? Caractere? Kron? antiteme? Si stai ca mai zicea fiica-ta unul!
De fapt noi toti suntem ardnaxur.
Facultatea am terminat-o acum 19 ani in Timisoara.A doua ceva mai tarziu! Ce vrei sa mai stii despre mine ca iti stau la dispozitie!
Dar vezi ca te amendeaza Cristina pentru ca faci chat pe aici!

Am eu asa o banuiala! Tu ai auzit ca unii au mai multe conturi pe care le folosesc mai ales atunci cand starnesc certuri?

| justitiarul a răspuns (pentru EmaS):

Eu am banuiala ca vei fi avertizata daca mai calomniezi oamenii.

| caractere a răspuns (pentru EmaS):

Tu ai cam multe banuieli si falsa impresie ca esti protejata!

Pe unii ii supara adevarul.

| EmaS a răspuns (pentru caractere):

Eu chiar sunt protejata, dar nu de oameni, ci de Dumnezeu! Nu sunt paranoica, stiu ca asta urmeaza sa imi raspundeti. Voi va luptati impotriva Cuvantului lui Dumnezeu. Eu tot ceea ce scriu aici este Cuvantul Lui. Eu nu imi fac mie reclama, ci lui Dumnezeu si Domnului Isus. El ma protejeaza.

| fetitaCUPiscoturile explică:

Tu numa copy paste stii sa dai la fiecare acelasi rasp. Vezi ca ti sa strict banda, mai schimb-o

| dana85 a răspuns:

Fanatici au fost si vor exista mereu, sunt secte care nu accepta medicina si alte multe valori ale umanitatii. De la cazuri particulare, nu putem ajunge la generalizare, mai ales ca acestea nu au nimic cu adevarata credinta.

| Urzi23 a răspuns (pentru dana85):

Ia uite cine vine pe la noi dana85 Ai si tu dreptate dar in cazul de mai sus, tinara a fost efectiv lovita de un n,,,,, c pe trecerea d pietoni. Traumatismele ei erau majore inclusiv trebuia operata pe creier.Aici am sarit eu cu gura mare, tinara a fost facuta tandari pe trecerea de pietoni.Sincer vorbind daca ii baga singe cu cisterna poate raminea o leguma, deoarece si creierul era pentru operatie. Vezi dana pina prin 81 homosexualii erau considerati bolnavi psihic, dupa ce au facut ei marsuri si sirbe prin toate tarile sunt considerati cei mai normali oameni pai daca ei au drepturi trebuie sa recunoastem si dreptul yehovistilor la viata lor.

| dana85 a răspuns (pentru Urzi23):

Si daca stau bine sa ma gandesc, de mult nu m-ai mai incantat cu-o poezie. Asta ca sa te iert ca nu ai dat primul raspuns la intrebarea mea. happy

| mihaibrasov a răspuns:

Fiecare cu alegerea sa. Probabil ca si tanara daca era constienta ar fi preferat sa moara decat sa accepte transfuzia. Asta e problema cu religiile astea gen Martorii lui Iehova. Iti spala bine creierul si asta, nu te ajuta sa te apropii de Dumnezeu, ci te face sa ai impresia ca doar tu, adeptul acelei religii, stii toate adevarurile, iar ceilalti toti sunt niste idioti care gresesc. E si cazul mormonilor care au la fel, tot felul de idei, cel putin dubioase.

| VladimirPutin a răspuns:

Nu am religie

| Natashha a răspuns:

Dupa cateva ore in care esti in coma, scuza-ma dar cu toate transfuziile sunt sanse enorm de minime sa mai traiasca.Acei oameni nu se pot numii parinti. Religia e importanta pentru fiecare,dar sanatatea face perte din religie, ce parinte nu-si vrea binele copilului sau?! Religia poate fi de multe ori luata in vant deoarece unii abuzeaza si trec intr-o extremitate, iar altii uita cum au fost creati...

| comansorin a răspuns:

Nu tine de religie, trebuie sa-i intelegem si pe inapoiatii mintali ei fac parte din categoria militie - politie - deputati - senatori si in ultima instanta din judecatori.

| 220V a răspuns:

Sunt din martorii lui iehova, nu?

| RyugaHideki a răspuns:

Fiecare face ce vrea. Nu conteaza religia. Poate asta e unica lor scuza.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da de ce postezi la religie daca nu ai asa ceva? Posteaza si tu la stiinta!