|

Fecioara Maria pana sa il faca pe Iisus, credea in Dumnezeu? Se inchina si ruga Lui? Cum a fost aleasa ea?

10 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:


Maria, mama lui Isus, a fost o slujitoare fidelă a lui Dumnezeu. Ea a rămas surprinsă când îngerul Gabriel a anunţat-o că va naşte un fiu. Întrucât era fecioară, ea nu avusese „relaţii intime cu vreun bărbat". Când a aflat că această naştere va fi posibilă prin intermediul spiritului sfânt, ea a răspuns cu umilinţă: „Iată, sclava lui Iehova! Să mi se facă potrivit declaraţiei tale" (Luca 1:30–38). Maria a preţuit atât de mult acest privilegiu special, încât a fost gata să înfrunte orice greutate ce ar fi putut apărea în urma deciziei sale.
Într-adevăr, decizia pe care a luat-o Maria i-a schimbat întreaga viaţă. Când ea a mers la Ierusalim pentru a se curăţa, Simeon, un om în vârstă, cu teamă de Dumnezeu, i-a spus: „O sabie lungă îţi va străpunge sufletul" (Luca 2:25–35). Din câte se pare, el s-a referit aici la suferinţa prin care urma să treacă Maria văzându-l pe Isus respins de mulţi şi, în final, pironit pe un stâlp de tortură.
Maria a ţinut minte lucrurile care i s-au întâmplat fiului său pe măsură ce el creştea, „trăgând concluzii în inima ei" (Luca 2:19, 51). La fel ca Iosif, ea a fost o persoană cu preocupări spirituale, preţuind evenimentele şi cuvintele care împlineau profeţiile. Probabil că ceea ce i-a spus îngerul Gabriel i s-a întipărit adânc în minte: „Acesta va fi mare şi va fi numit Fiu al Celui Preaînalt; şi Iehova Dumnezeu îi va da tronul lui David, tatăl său, şi el va domni ca rege peste casa lui Iacob pentru totdeauna şi nu va exista sfârşit al regatului său" (Luca 1:32, 33). Ea a privit cu toată seriozitatea responsabilitatea pe care o avea ca mamă umană a lui Mesia.
Spiritualitatea Mariei s-a putut observa şi când ea a mers în vizită la Elisabeta, o rudă a sa care rămăsese şi ea însărcinată printr-un miracol. Văzând-o, Maria l-a lăudat pe Iehova şi şi-a exprimat dragostea pentru Cuvântul lui Dumnezeu. Ea s-a referit...2006 - 2813 + Vezi răspunsul întreg

9 răspunsuri:
| a răspuns:

Isus vrajitoru din gaoz

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pentru întruparea Fiului lui Dumnezeu a fost ales "vasul" cel mai curat, a fost aleasă cea mai curată făptură. Viața Fecioarei Maria nu excela doar în rugăciune (a copilărit în templul din Ierusalim), ci și în modestie și viață curată, sfântă!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru milan9):

Adica care vas curat? Paraca pina una alta toti oamenii erau pacatosi chiar si prin nastere.Atunci de unde pina unde era maria vasul curat? Cred ca se cam abereaza pe aceasta tema. Faprura cea mai curata de unde asta? Ca a copilarit in templu de unde stii tu asta? Si apoi citi nu copilareau in temple si citi nu erau credinciosi lui Dzeu deci daca e so luam pe asa erau balamuc curati cum spui ca era maria.Eu personal cred ca a lucrato careva fara voia ei sa nu zic a violato si ea sa nu fie omorita dupa cum era legea idioata pe atunci a scos aceasta poveste ca visat ca dres. Apoi iubitul ei sau viitorul sot sa nu cumva sa aiba si el probleme a spus si el povestea ei ca si el a visat si bla bla.Si uite asa au scapat amindoi de probleme.Cu a; lte cuvinte sau mintit unu pe altu dar intr-un fel sau ajutat sa evite necazurile.Ca sigur daca s-ar fi spus adevarul Iosif nu ar mai fi fost privit ca un adevarat barbat.Toti l-ar fi ris ca uite n-a avut grija de iubita lui si a venit altu si i-a facut felul.Deci chestia asta cu faptura curata daca te-as fi intrebat in afara subiectului sigur ai fi raspuns ca toti oamenii sau nascut pacatosi.Deci se pare te cam contrazici nitel.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru milan9):

Ce legătură are coruptibilitatea FIRII umane (pe care o avem fiecare) cu meritele personale ale Maicii Domnului, cea care a fost aleasă dintre TOȚI OAMENII ca fiind cea mai curată și mai potrivită pentru acea sfântă misiune a Întrupării Fiului!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu l-a facut! Era cea mai curata

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Asa a hotarat soldatul roman. Si-a zis in gand:"In seara asta esti tu."

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Da,era.Si traise in templu.Si a vb cu un inger nu mai stiu eu care...Si a fost aleasa ca era credincioasa si cuvioasa si etc

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Păi s-a întâmplat în felul următor: Dumnezeu a vrut să facă contact vizual dar când s-a uitat la ce sâni avea Maria, a "ales-o" direct. Şi neprotejat. Şi după ceva timp, poc, Iisus.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru EdwardTeach):

Gandesti prea mult, astea sunt raspunsuri de obsedati sexual

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează