| IntrebariIntrebatoare a întrebat:

Femeile care faceau dragoste orala cu Isus, daca inghiteau, era ca si cum ar fi primit impartasania? Ca doar mancau din trupul lui, ca sa zic asa.

Răspuns Câştigător
| salomeea27 a răspuns:

Chiar daca intrebarea nu este formulata asa cum trebuie, mi se pare a fi foarte interesanta. Daca au fost femei care au facut felatie lui Iisus atunci acest lucru s-ar fi realizat cu consimtamantul lui, iar tinand seama de conditia umana in care s-ar fi intrupat Duhul Sfant - conditie nelipsita de libertatea alegerii si de inclinatia spre pacat - acest act pe care Biblia il considera pacatos (mai mult o forma a onanismului) nu poate fi eliminat din sfera posibilului. Este parerea mea ca, samanta lui Iisus nu ar fi avut calitatea de "lichid sfintit" si cu atat mai putin sa fi fost considerata drept impartasanie, dar daca viata si faptele lui Iisus sunt considerate a fi dogma, atunci orice fapt al lui considerat pacatos inainte de infaptuire si-ar fi pierdut dupa infaptuire calitatea de pacat cu titlul de exceptie. Rog un crestin sa raspunda prin prisma acestei ipoteze care a fost conditia lui Iisus: om sau semi-zeu? (deoarece eu din cate stiu a fost trimis ca om sa moara pentru pacatele oamenilor)

18 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Asta este o blasfemie la adresa Domnului Isus.El este singurul care a trait pe acest pamant insa fara de pacat.

| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Paganule, huooo! Arzi in iad!

P.S: esti genial. rolling on the floor))

| Woodenpints91 a răspuns:

Ce s-au băşicat ăştia rolling on the floor

| sandra2012 a răspuns:

Nu prea spun de obicei cuvinte din astea si sa ma ierte Dumnezeu dar: du-te naibii.

| Ecea a răspuns:

Genial laughing))))))
dragoste orala...

| Shaoran a răspuns:

Zicea filozoful: Sa cunosti putina filozofie sau stiinta, te face ateu. Sa aprofundezi stiinta si filozofia, te face crestin... Acum in afara de caracterul infantil si slaba exprimare de genul "Dragost orala" lucru imposibil din punct de vedere lexico-gramatical, faptul ca aduci hula asupra crestinismului te face complet nebun, deoarece zicea Arsenie Boca: Sa te lupti impotriva a ceva ce nu crezi ca exista, este o idee nebuna, la fel ca mintea care o nascoceste. Altfel spus eu te vad un copil cu probleme de atitudine care loveste aerul, zicand "Il bat pe Jerry"...

| dana85 a răspuns:

Trebuie sa ai o minte diabolica sa ai o asemenea ratiune

| DragosConstantin a răspuns:

Revizuieste-ti comportamentul daca esti ateu nu inseamna ca trebuie sa-ti bati joc de crestini si de Iisus...ateii se mandresc cu stiinta tu cu prostia se pare cahappy

| sabin89 a răspuns:

Ba magarule, inteleg ca esti ateu, dar nici sa iti bati joc de lucruri care pentru altii sunt sfinte!

| CoquineNoire a răspuns:

Hai ca mi-ai facut ziua cu postarea asta...laughing

| AndiNyctophilia a răspuns:

Auzi, daca esti ateu, nu poti pur si simplu sa ne lasi religia in pace? Poate ca pentru tine e o gluma, dar pentru noi e o jignire, si sa stii ca nu esti amuzant absolut deloc.

| ania a răspuns:

Cred ca se da o mare batalie intre Stapanul binelui si stapanul raului pentru sufletul tau si ca tonul acid al intrebarii tradeaza multa singuratate. Iisus s-a mai revelat si altor la un moment dat mari impotrivitori fata de el, Lui ii plac oamenii pasionati.Te binecuvintez cu acel gen de transformare interioara.

| FlorinDiablo a răspuns:

Daca te-ai spovedit vreo data parintele te intreaba ca la carte ai spurcat la fete? Acest enunt se interpreteaza asa ai dat vreo data m.e? In concluzie se considera pacat sa faci dragoste orala.Cum zici tu!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da daca mata te pupa? inseamna ca-l pupa pe tactu in p-a-ula? ca doar de acolo ai iesit?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu te-ai considera impartasit? Nu prea mai conteaza femeie, barbat, impartasania e impartasanie.

| BLKZ a răspuns:

Dafuq?

| Raluucaa1229 a răspuns:

Esti cam cel mai mare prost!laughing))) :-J

| AndyNazir a răspuns:

Inseamna ca tu esti pierdut pe veci!
Cum poti sa spui asa ceva? Citeste, documenteaza-te despre cine si ce a fost Iisus... mai rasfoieste si Sfanta Biblie si apoi mai vbim.
Vai de tine si de voi toti!