| GoguLoV3lipitoOarea a întrebat:

Fraţilor...sunt in stare de şoc, foarte agitat...Pe 21 octombrie (tocmai de ziua de naştere a lu taicămiu)e anunţat sfârşitul lumii! Voi ce credeţi? Eu acum fug, îmi fac testamentul pentru noii oameni care urmează să vină pe pământ. Dacă nu mă înţelegeţi după ce murim noi, va apărea iar pământul frumos cu oameni noi cred că şi mai buni! Voi vă faceţi testamentul? Repede! Mai avem o zi de trăit!

19 răspunsuri:
| Angel0 a răspuns:

Esti ateu si tu?

| GoguLoV3lipitoOarea explică (pentru Angel0):

Nu-s ateu cred in Dumnezau!

| Angel0 a răspuns (pentru GoguLoV3lipitoOarea):

CeQe are dreptate.

| CobraLeon a răspuns:

Retardatul ala care a spus ca maine este sfarsitul lumi, a mai spus ca va fi si pe 21 mai 2011 (ai observat si tu ce sfarsit a fost). Se pare ca bosorogu asta nu a facut niste calcule corecte si a reprogramat sfarsitul pentru maine. O aberatie totale, sambata o sa spuna ca a uitat o virgula din biblie si mai amana cateva luni...

| negru30 a răspuns:

Draga frate daca tot iti faci testamentul sa-ti dau datele personale sa tinem banii in familie ha ha ha Petrece de ziua tatalui O sa te cam doara capul daca bei si sa vezi tu ce bine te simti cd o fii sfarsitul pamantului Ai grija daca bei sa stai pe langa pat sa nu cazi Doamne iarta-ma sa mai te si lovesti Vorbim pe cel de al II lea pamant ha ha ha

| francesca89 a răspuns:

Sper ca n'ai de gand sa te muti aici definitiv de pe T/A

| Tania a răspuns:

Aaaaaa intrebare pusa la vrajeala loool hai ca e comic

| Raducu1 a răspuns:

Da,iar eu ma duc sa iau o bere de sfarsitul lumii! Daca e,ma si droghez, ca ce conteaza, o sa mor! Amine! Nu mai credeti in mosnegii astia de 90 de ani care vor sa fie cunoscuti pe toata planeta! Sfarsitul lumii, stie doar Dumnezeu cand va veni, nu un mosneag de 90 de ani!

| Zangetsu a răspuns:

L-as face dar n-am cui sa las mostenire

| OmletteDuFromage a răspuns:

Tzapaaaaaa! vezi`ti tu de bamboo-urile tale si lasa sfarsitu` lumii, ca sfarsitu` lumii o sa fie atunci cand
1. o sa cada vreun meteorit
2. poluarea va ajunge la nivelul ei maxim
3. o sa se produca o nebunie in masa
Nu`ti fa griji, nu moare tactu` de ziua lui.

Răspuns utilizator avertizat
| Millanteria a răspuns:

A, chiar? laughing
Am gasit greu intrebarea.Da` tu mai traiesti? Eu n-am patit nimic.
Esti si tu un "trenchea flenchea" din ala?(scuzati-ma)
Ca astia cred ca vine sfarsitul lumii. Pai daca ne-am lua dupa toti, trebuia sa murim acum nu stiu cati ani! laughing
Have a nice day!

| AliceThai a răspuns:

Mai traiesti? Am gasit prea tarziu intrebarea happy

| ciresik80 a răspuns:

Azi e 22 octombrie si nu a venit sfarsitul nu te mai lasa amagit de toti sarlatanii ca vine sfarsitul lumii pentru ca el va veni doar atunci cand se vor implini toate semnele vremii nu cand zice orice sarlatan care vrea sa scoata bani facand preziceri fara rost.Ca sa iti dau un exemplu prin anul 1000 un asa zis prezicator a zis ca in ziua de Craciun va veni Mantuitorul pe pamant asa ca oamenii s-au adunat imbracati in alb a sa il primesc dar Iisus nu a venit deci nu mai crede in toti asazisi prezicatori.

| Trolli a răspuns:

Primul pas, inchide-ti Pc-ul, nu-l mai deschide decat dupa data de 22. Asta daca nu vom muri. Peace.

| CautNume a răspuns:

Hmm...azi am vazut intrebarea...azi e 21. ce misto inca traiesc!

| CeQe a răspuns:

Arunca-te pe geam de pe acum ca sa nu ai probleme! rolling on the floor)

Tu chiar crezi in toti "prezicatorii" ca vine sfarsitul lumii? ei nu stiu cum sa faca mai multi bani.PACE!

| ionel_7321 a răspuns:

Eu zic ca ar trebui sa te ungi cu untura de porc si sa te arunci in puf rolling on the floor chiar crezi ca pe 21... stai frate linistit... sfarsitu vine pe 23 mai ai 2 zile rolling on the floor)) (in plus)

| Dia a răspuns:

Tu ai chef de glume cand eu am prima ora geometrie maine? plus ca nu mi-am facut tema. raised eyebrows, eu sunt stresata, nu tu straight face.