Fii linistita ca nu astepta să-i spui nimic...
Situaţia este de aşa natură încât serviciul din timpul sarbatorilor este pentru unii si singurul moment în care preotul şi credincioşii pot socializa.
Şi privirea este o formă de socializare, -opusă lipsei de socializare sau indiferenţei...
Situaţia este de aşa natură încât serviciul din timpul sarbatorilor este uneori si singurul moment în care preotul şi credincioşii pot socializa.
Şi privirea este o formă de socializare, - una opusă lipsei de socializare sau indiferenţei...
Fii linistita ca nu astepta să-i spui nimic...
Si care-i problema? Stai linistita ca nu-i niciun pacat, daca pentru asta te ingrijorezi.
Aștepta să-i bagi și lui un dooj de mii acolo în sutană, că doar nu ți-a urat degeaba ajutor divin.
Probabil se aştepta să-i pupi mâna sau ceva, tipic preoţilor ăştia cu moţ.
Intrebarea e in batjocura sau ce?
Nu se mai poate uita la tine un PREOT ca e o problema grava, deci?
Intrebarea nu este in batjocura.
Am spus : ''se uita apoi la mine de parca astepta un raspuns''.
De fapt se uita asa ca nu i-ai bagat in buzunar o bacnonta de 10 lei.
Caz inchis.
Ăla-i mă.
Cunosti vorba aia? Esti mai prost ca noaptea.
Crestin si tot degeaba..in iad cu tine pacatosule.Te bagi in vorba aiurea si jignesti oamenii...Rusine sa iti fie. I hope you die .
Asta astepti doar tu.
Eh,nu dori ceva ca ti s-ar putea intampla.
Crestin, si? Taci, ca e mai bine.
Preocupa-te de tine.
Pai asta e ideea. Preocupa-te de tine! Tu ai inceput conversatia aceasta... Taci si lasa-ma sa dau ce raspunsuri mi se trezesc mie in cap...Sti doar cine moare de grija altuia.
Daca nu poti vorbii civilizat, te rog sa nu te mai iei la cearta cu ceilalti useri si sa nu imi mai raspunzi la nicio intrebare.
troleibuz întreabă:
AdrianAndrei012345678901234 întreabă: