anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei băieți și fete, voi credeți în inorogi? Eu unul da.

60 răspunsuri:
| Urzi23 a răspuns:

Bre Kronix te credeam om serios Tu mai bine ai crede in destinul tau sa inveti carte, sa te faci om de treaba si sa ii bucuri pe parintii tai.La culcare nu patesti nimic daca te insemni de trei ori cu semnul Sf Cruci si zici Tatal Nostru.Eu nu am pomenit om sa ii mearga rau ca se roaga din contra toti zic ca le merge mai bine. Pina si ateii astia mai mititei cind trec pe linga Biserica se inchina numai pe aici fac ca ursul in lant. Chestia cu inorogii fii bre om serios ca rid pustii de tine.

| Kronix a răspuns (pentru Urzi23):

Și cu ce ma ajută daca îmi fac semnul sfintei cruci? Înainte de culcare? Spune-mi să nu mor prost. PS : Ai auzit vreo-data de „sarcasm"? Întrebarea mea e una sarcastică și te întreb și pe tine tu crezi intr-o ființă care scrie doar în cărți despre ea? happy

| Urzi23 a răspuns (pentru Kronix):

lolozilla a răspuns:
Nu, dar exista magari vorbitori, scrie si in Sf Biblie deci e adevarat:

--
"Ce ţi-am făcut eu, de mă baţi acum pentru a treia oară?" Şi Valaam a zis către asină: "Pentru că ţi-ai râs de mine; de aş fi avut în mână o sabie, te-aş fi ucis aici pe loc". Răspuns-a asina lui Valaam: "Au nu sunt eu asina ta, pe care ai umblat din tinereţile tale şi până în ziua aceasta? Avut-am oare deprinderea de a mă purta aşa cu tine?" Şi el a zis: "Nu!" (Numerii 22)

Urzi 23 A raspuns cu intelepciune :

Voi incepe prin a cita nu pe lolozila ci pe magar ca ala era mai inteligent ca lolozila si ca tine.Deci daca un amarit de magar vorbeste mai frumos si mai intelept ca voi ce pot sa zic eu : da "domle" cred in Dumnezeiestile Scripturi.Dovada a fost prezentata de lolozila, dovada este bietul magar care nu evoluase din maimute si totusi vorbea. Deci daca amaritul acela de magar il vedea in fata lui pe Arhanghelul Mihail si voi nu vedeti un adevar mai mare ca vaca eu trag concluzia ca magarul era mai destept ca voi rolling on the floor

| Kronix a răspuns (pentru Urzi23):

Hai să-ti zic o chestie interesantă. Nici omul fiind evoluat din maimuță nu a știut sa vorbească nu a avut un vocabular asta până a descoperit focul.Atunci a fiert carnea care a dezvoltat niște proteine care a dezvoltat creierul după care și-a format un vocabular pentru a se înțelege. Înainte sa începi o argumentare ți-aș recomanda să te documentezi tu nu să urmărești orbește biblia.

| FataOreo a răspuns (pentru Kronix):

Eu cred ca tu nu ai auzit de "gramatica"(vreo-data...LOL), dar cred ca o supravietuim cu necredinta asta, i hope!

| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Eu cred si in balauri.

| Kronix a răspuns (pentru XxXBlackVampireXxX):

Si ei au existat, cel putin scrie in carti.

| XxXBlackVampireXxX a răspuns (pentru Kronix):

Eu cred si in ca pot duce luna in roaba.

In carti scrie si ca "Kronix e nebun"(am scris-o eu), so i think it!

| Kronix a răspuns (pentru FataOreo):

Se pare căci nu mi-ai înțeles ironia,copilă. Recitește-mi întrebarea adresată publicului virtual, gândește puțin înainte sa critici pe cineva. Vorbesc „Ironia" fluent, mai ai de învățat, uneori internetul poate fii înșelător, mai amar ca pelinul.Dar se pare că mentalitatea ta este una foarte banală, primitivă axată pe orizonturi foarte strâmtorate.Din păcate sunt și cei ca tine, dar ne mulțumim cu ei că depun efort să-și exprime opinia.Hai salut.

Stii, daca erai asa de inteligent si "ironic", desi mi se pare ca tu ai mentalitatea de-a dreptul banala si penibila, nu cred ca mai trebuia sa ma bagi in seama! Imaginea mea pe care o tii in capul tau vad ca este una amara, cum ai zis si tu, dar vad ca nu ai auzit de expresia "Inteleptul cedeaza primul". Poate tu esti mai intelept decat mine, chiar daca eu consider ca strumfii te pun sa zici toate acelea, creierasul tau nu avand cum sa atinga aceste performante, de a vorbi asa stiintific dupa o intrebare care o puneam cand inca mai purtam Pampers. Lasand amintirile mele din copilarie la o parte, eu chiar consider ca ar trebui sa te opresti. Eu nu ma voi opri, caci asta e scopul meu in viata: sa critic, si nu mi-e rusine sau teama sa recunosc!winking

„Înțeleptul cedează primul", scuză-mă dar câți ani ai? 10, 11? Cam pe acolo figurează remarca ta.Și incă odată te rog să citești întrebarea mea.Ca să-i înțelegi adevaratul sens, nu cel de întrebare stupidă.Here is a simple hint for that simple mind of yours : Tu crezi în Dumnezeu și nu te îndoiești de existența lui. Chiar daca nimeni nu a avut dovadă ca l-a văzut atestă existența lui. La fel și cu inorogii, nimeni nu i-a văzut dar atestăm existența lor dar dacă spui așa ceva te bagă la „zdup"( nu că ai știi ce-i zdup-ul ). Mai ai de învățat tinere învățăcel. Și ceea ce ai facut tu in comentariul aferent, a fost foarte imatur, de unde am dedus vârsta ta.Ți-aș mai recomanda să citești o carte, nu acele cărți de basme, cu vampiri ( Twilight ) și alte căcaturi.Sper că ai înțeles adevăratul sens al întrebării mele. Sper să te luminezi puțin. Logica încă te bate ca un boxer profesionist, îmi pare rău să-ți spun asta, și scuză-mă dar de unde ți-a venit ideea aia genială „Ștrumfii", oh stai e copiată pardon. happy PS : Tu ai înțeles ce legatură am facut eu in fraza „uneori internetul poate fii înșelător, mai amar ca pelinul"? Căci dupp cum ai încercat să-mi întorci cuvintele, nu prea.

1. Zdup=puscarie, unde poate vei ajunge TU!
2. Crede-ma, nu citesc carti gen Twilight, ma axez mai mult pe aventuri, crime si mister.
3. Ok, am 11 ani, dar creierul meu functioneaza mai bine decat al tau, oricate milenii spui tu ca ai.
4. Nu sunt pisaloaga, dar iti recomand o carte de punctuatie!
5. Remarca mea se refera la faptul ca eu nu ma voi opri niciodata din critica, asta e, atat ma duce capul, dar vad ca tu ai o inteligenta remarcabila, deci ar fi fost bine sa te opresti, but this is ur life...

Your life*

Ur se pronunta ca your, tantalaule!

Răspuns utilizator avertizat
| Paulla a răspuns:

Am discutat despre asta cu Zâna Măseluţă şi Dracula şi am hotărât că nu există.

| Paulla a răspuns (pentru Antipaticu):

Hm... nu ştiu, şi Dracula a fost de aceeaşi părere cu tine, dar Zâna Măseluţă i-a dat cu bagheta în cap şi până la urmă am căzut cu toţii de comun acord. Eşti sigur că nu e un simplu cal cu aripi de hârtie lipite?

E adevărat, întreabă-l pe Moş Crăciun!

Dar a fost de faţă, la fel şi Alba ca Zăpada!

Dar ce au caii cu aripi artificiale?

Dar rezistă până la casa spiriduşului albastru, e vecin cu spiriduşul roz.

Dragonul roşu e de fapt albastru.
De fapt, cam da, dar continuam şi eu discuţia ca să-şi facă cruce urzi(maidanezul) când o va citi...

| monstrulet a răspuns:

Inorogii exista! scrie in cartea sfanta a inorogilor ca exista! si nu trebuie sa crezi tu ca sa existe! o sa ajungi in iad daca nu crezi in ei, asa ca aveti grija ce spuneti!

| FataOreo a răspuns (pentru monstrulet):

Mda, deci trebuie sa am grija... loser

| RubikSD a răspuns:

Nu cred. Ai vazut vreunul? Ce specie sunt (o specie de cal)? Unde traiesc? Si ce legatura are asta cu religia?

| Kronix a răspuns (pentru RubikSD):

Tu chiar nu vezi relevanța așa-i?

| Kronix a răspuns:

Mă bucur că vă distrați.E mult mai bine așa decât să se războiască între ei ca niște down snydromed fucks. laughing

| Insomnii a răspuns:

laughing *piti mode on* fathaaa...inorogii astia sunt tari *mesteca ca vaca o guama* asa cum spuneam.fatahaaa...normal ca cred in.cum se numeau?
*piti mode off*
deci dupa teoria boului de roman care crede in orice chestie da dupa teoria mea NU
dar fiecare cu ce-l duce bostanu.NU?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bravo tie, fiecare cu mentalitatea luiwinking

| FataOreo a răspuns (pentru anonim_4396):

Diferenta e ca el nu are mentalitate lui Sir din avatarul tau.De fapt, n-are mentalitatea nici unui fulg, asa ca nu mai comentam nimic!

| anonim_4396 explică (pentru FataOreo):

No comment laughing

Da' asta ce e, nu e tot comment? :->

| anonim_4396 explică (pentru FataOreo):

Nu cumva esti ruda cu Antipaticu?

Nu, eu sunt ruda cu mama, cu tata si cu sora-meawinking

| DanDannn a răspuns (pentru anonim_4396):

Care mentalitate laughing cum ma sa crezi in inorogi. adica da, mos craciun, cand esti mic, dar nici chiar asa... WTF?

| anonim_4396 explică (pentru DanDannn):

Dar am spus eu ceva ca sunt innebunita dupa ei sau ce, fiecare crede in ce vrea, el daca a intrebat daca credem in inorogi, nu am ce-i face, poate crede, poate nu, eu am spus doar ca fiecare cu mintea lui happy

| andragrigoras2000 a răspuns:

Ntr-o societate atat de axata pe productivitate, eficienta si sarcini terminate la timp si intr-o perioada a conectarii permanente la diferite tipuri de telefoane, computere si altele, ar fi foarte usor sa trecem cu privirea peste plictiseala si sa ii punem eticheta de "metoda de a pierde timpul".

Dar cercetatorii au ajuns la concluzia ca plictiseala si vanatul de cai verzi pe pereti sunt bune, in principal pentru ca ne fac sa visam cu ochii deschisi si sa ne concentram asupra unor probleme care ne framanta subconstientul. Atunci cand lucrurile devin monotone, ne aruncam in aceasta activitate mentala foarte speciala, visatul cu ochii deschisi, o forma de a gandi atunci cand de fapt nu am vrea sa o facem.

Ceea ce englezii numesc "mind wandering" ne ocupa o buna bucata din zi si pare a fi modul cel mai natural pentru noi de a gasi solutii. Atunci cand visam cu ochii deschisi suntem in zona dintre visarea din timpul somnului si atentia dirijata, suntem in stare de trezire, dar nu cu adevarat prezenti.

Studiile realizate demonstreaza ca visarea noastra din timpul zilei este cu adevarat ciudata, dar ne petrecem mai bine de un sfert din viata cu ea, asa ca e un talent pe care ar trebui sa ni-l dezvoltam, tocmai pentru a gandi mai bine. Concluziile par sa fie clare: spor cu plictiseala!

| FataOreo a răspuns:

Tu crezi in mama ta!

Da, există. De ce să nu cred? I mean dacă-mi spune minciuni etc. Nu cred.

| hotterinsummer a răspuns (pentru FataOreo):

Daca nu tiam citit raspunsul de o mie de ori si de fiecare data imi vine sa radlaughing

| FataOreo a răspuns (pentru hotterinsummer):

blushing Mersi. Ironia mea e de multe ori folositoare, ca si in cazul de fatawinking

Sorry...Si eu cred in zeul Popilimopilizopilifiosrapy, deci...

| hotterinsummer a răspuns (pentru FataOreo):

Corect,pacat ca nu pot sa votez ca te-as vota de o mie de ori la "amuzant":dsad

| FataOreo a răspuns (pentru hotterinsummer):

Nu vreau deloc sa fiu narcisista(sau poate vreau?), dar eu cred ca e mai bine sa visezi ca imi dai votul de inteligent! Pacat ca nu exista si ironie fundamentala la voturi!

| hotterinsummer a răspuns:

Wow,serios?!:
tu crezi in "inorogi"?!rolling on the floorrolling on the floor

| tosyk a răspuns:

Ce este Patria? Oare este laptele de mama? Oare este limba vorbita de strabuni? Oare este toate datinile, traditiile si obiceiurile? "Patria este înlăuntrul nostru şi o ducem cu noi peste ţări şi mări…Patria nu e pământul pe care trăim din întâmplare, ci e pământul plămădit cu sângele şi întărit cu oasele înaintaşilor noştri…" Patria este un intreg de ceea ce ne-a fost semanat in suflet odata cu laptele matern, odata cu primul cuvint rostit, odata cu primul pas facut intr-o hora. Patria este pamintul in care se odihnesc oasele strabunilor nostri, cei ce au luptat si au platit cu singe pentru bucatica de rai data noua de catre Dumnezeu.
Cite poezii, cite cintece si cite picturi ne-au prostavit tarmul moldovean. Cita dragoste a fost nascuta in fiecare casa incepind de la un taran, terminind cu un boier. La toate acestea le-a fost si le este inca vatra aici – unde m-am nascut si am crescut.
O multime de poeti au daruit patriei sale foarte multe vorbe din suflet,: "Pot muri Oricind, dar nu pot muri Oriunde". In "Descrierea Moldovei vedem frumusetea neobisnuita a paminturilor moldovenesti. Dind de inteles cit este de frumoasa natura cu cimpiile sale intinse, cu codrii sai batrini, cu solul sau roditor…
"Patria este locul unde am iubit si am fost iubit". Si comentind aceste cuvinte pot spune ca nimeni si niciodata nu-mi va putea darui caldura si dragostea care mi-au fost si-mi sint oferite acasa. Nimeni nu ma va astepta acasa mai mult ca mama, nimeni nu-mi va mai da sfaturi mai bune ca tata. Nucul de la poarta nu ma va astepta niciunde decit la poarta casei parintesti. Nimeni nu va fi mai mindru de mine decit cei ce ma vor astepta mereu acolo unde m-am nascut.
"Casa parinteasca nu se vinde, nu se vinde tot ce este Sfint". Patria este cel Sfint dat fiecarui om si trebuie mereu sa tinem minte ca unde nu ne-ar duce soarta, ce surprize ea n-ar avea in departare, mai scump ca Patria nu exista nimic in lume. Patria – este mama, este tata, este casa parinteasca, este laptele de mama, este limba graita din strabuni, este toate datinile, traditiile si obiceiurile. Patria este un un intreg dat de Dumnezeu noua pe Pamint.

| Kronix a răspuns (pentru tosyk):

Tl:dr, îmi pare rău. happy

| andragrigoras2000 a răspuns (pentru tosyk):

Buna! ai spus ceva frumos acolo dar totusi nu reusesc sa inteleg ce legatura are intrebarea lui cu inorogii cu patria sau cu ceea ce ai spus uh? e cu totul o alta intrebare si cu totul un alt raspuns! aprpopo:mare parte din ce ai scrus ai gasit pe net, nup?laughing

Întrebări similare