Cu o cerere (interesează-te de ce tip la secretariatul şcolii) ar trebui să se rezolve.
Asta este o problema grava.Romania a ajuns rau de tot, oamenii sint din ce in ce mai slabi pregatiti si slabi in gindire.Acestea sint 2 institutii total diferite biserica si invatamintul.Invatamintul este de fapt o institutie a stiintelor deci n-are nici un amestec cu religia.Religia ar trebuie sa stea la locul ei si nu sa se amestece in invatamint.Dar guvernantii romani niste idioti in viata fac lucru asta, dar de ce, probabil pentru ca provin din sfera religiei.Guvernantii ar trebuie sa fie neutri si sa nu accepte amestecarea celor 2 institutii nicicum.Deci ora de religie si orice provine din sfera religiei n-are ce cauta in scoli. Iara oamenii daca vor religie sa mearga la biserica, la ce biserica vor pe alese.Deci posibilitati sint si nu vad de ce se incearca indobitocirea popurului astuia.Am vazut in institutiile de invatamint in clase, amfiteatre cruci si icoane.Asa ceva numai in Romania mai poti vedea.Dar sa puna un tablou care ar reprezenta stiu si eu un personaj care a adus ceva omenirii, care a descoperit ceva nu se pune.Ce cauta oameni buni cruci si icoane in institutiile de invatamint din Romania? Ras asta este bataie de joc.Cum scapi de ora de religie? Pur si simplu nu mergi la orele alea refuzi.Si asa ar trebuie sa faca toti elevii sau ma rog cu exceptia celor fanaticio religiosi care normal accepta.Barbosii astia nu mai au de unde lua bani, acum au ajuns si profesori.Rau rau de tot am ajuns.
Poti depune cerere sau sa aduci adeverinta de la conducerea Adunarii, cum ii spui tu, si in fiecare semestru trebuie aduse note semnate de cineva din comitet, daca aveti comitet.
Nu sunt martora a lui iehova fratioare
Nu ai cum sa fi crestina doar dupa evanghelie. Crestinismul include si sfintele traditii soro.
Http://ro.wikipedia.org/......Evanghelie
sfintele traditii? stiam ca alea-s la ortodocsi...
:)
Ortodoxismul este format din catolicism si ortodoxism. Si catolicii au traditiile lor. Deci oricum ai luao daca esti crestina trebuie sa ai in vedere si sfintele traditii altfel nu esti. Daca ma insel inseamna ca faci parte din vreo secta sau doar tu ti-ai impus singura sa nu crezi in traditii insa asta nu te mai face crestina. Inainte de 1054(Marea schisma) Exista o singura religie Crestinismul(ma refer ca nu era impartita in 2) aceasta cuprindea traditiile care au fost finalizate in secolul opt prin cartea Dogmatica. Informeaza-te inainte sa te dai crestina! Daca nu crezi in traditii nu esti!
Crestinismul este format din ortodoxism si catolicism(ma corecteez)...sunt obosit. Scuze.
Daca parintii sunt de acord trebuie sa depuna cerere sa nu mai faci religie...
daca ai peste 16ani poti sa depui tu singura dar din cate stiu putei sa inveti si religia evanghelista daca depui o cerere. Sa se intereseze parintii la secretariatul scolii
Ora de religie este obtionala in scoli, nu obligatorie. Depune o cerere la secretariat in care sa precizezi ca iti exerciti dreptul de a nu participa la orele de religie.
AdrianAndrei012345678901234 întreabă: