| Maria_Cristiana_1994 a întrebat:

Hey sall. A avut cineva. pana acum Experiente cu fantome?
Spuneti doar adevarul. Cea mai infricosatoare primeste funda!

Răspuns Câştigător
| mishuzuchan a răspuns:

Eu nu am avut asa ceva dar cand am fost la tara mi-au spus niste baieti ca erau pe camp seara (se intorceau de la arat sau nu stiu ce ) si au vazut un om stand langa un nuc si a facut un foc imens si canta ceva acolo si deodata o aparut o umbra in partea in care focul lumina si mi-au spus ca au inceput sa fuga ca nebunii acasa (eu cred ca e mai mult funny dar nu stiu ce era de fapt acel om care canta si asta mi se pare straniu...) te pup ^^

5 răspunsuri:
| anonim4565 a răspuns:

Nu exista! un om dupa ce moare se duce la judecata si nu ramane pe pamant.

| Shaoran a răspuns:

Eu am avut, relativ. Nu cu fantome cu cu draci, deci tot cu spirite.
E inutil sa detaliez fara sa se gaseasca vre un destept sa comenteze, dar totusi o sa o fac.
Odata stateam langa geam si s-a auzit o mare bubuitura in geam, si apoi m-am speriat. Am dat la oparte jaluzeaua si nu era nimic, apoi s-a mai auzit odata, mai puternica si tot nu era nimic.
Asta e una din ele, au fost mai multe, dar e inutil sa comentez.

| Alexandrelu a răspuns:

Ști... sufletul după moarte nu rămâne pe pământ chiar dacă a făcut păcate, chiar dacă s-a sinucis sau a fost ucis. Noi, în primele 3 zile de după moarte vom trece prin cele 20 de vămi, dacă vom trece cu bine vom ajunge în Rai, iar de nu în iad. Nimeni nu rămâne pe pământ. Absolut nimeni.

| zăGhost a răspuns (pentru Alexandrelu):

Nu stiu de unde le scoti, dar visul tau e foarte amuzant, vezi sa nu te sperii cand te trezesti. ^^

Răspuns utilizator avertizat