|

Hey TPU, am si eu o nelamurire in legatura cu cateva pasaje din bliblie si anume:

Biblia zice in 26 matei versetul 24 ca si citez :

Negresit, Fiul omului Se duce dupa cum este scris despre El. Dar vai de omul acela prin care este vandut Fiul omului! Mai bine ar fi fost pentru el sa nu se fi nascut!"Pai daca asa e scris si asa trebuie sa se intample dc mai este pedepsit omul care o face? caci daca asa e scris asa se intampla omul nu poate schimba nimic parerea mea...Daca voi aveti alta parere lamuriti-ma happy

9 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Este scris Faptul ca El stia, nu inseamna ca Iuda era predestinat sa-L vanda. El vesteste aceste lucruri pentru a-l indrepta pe Iuda. Dar pentru ca acesta ramane nesimtitor la dragostea Sa, Mantuitorul va incerca sa-l indrepte prin frica, caci spune: "Cu adevarat Fiul Omului va pieri dupa cum este scris, dar vai celui prin care se face acest lucru. Mai bine era sa nu se fi nascut".

8 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu a fostbscris nimic referitor la Isus.Acestea texte au fost facute de biserica. Timp de aproape 400 de ani, cind s-a facut indumnezeirea lui Isus de catre biserica au fost adunate texte si masluite ca sa l reprezinte pe Isus.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru EmaS):

Nu crezi ca povestea lui Iuda fost construita de Biserica pe baza a ce este scris in psalmi? Au avut nevoie de un personaj ca Iuda ca sa poata infiera pe Israel 2000 de ani.
Cine a dat dreptul Bisericii sa persecute pe Israel.
Si sa l pede[pseasca asa cum au facut pina la terminarea holocaustuli?
Nu vreau sa amintesc nici una din atrocitai ca bia o zi a trecut de la comemorarea victimelor celei mai grozave urgii din istoria omenirii.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru ManStrong):

Ce tot spui tu aic? Psalmii vechii de mii de ani au prevestit acestea lucru de-a asemenea Isaia a prevestit aceste lucruri. Mai sunt unele lucruri care sunt prevestite si se vor implini.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns (pentru andreidu):

Acum este doar inceputul a ceia ce va fi. Toate aceste profetii moderne despre apocalipsa nu a facut decat sa bage lumea in intuneric si sa o pregateasca pentru venirea noului ei conducator.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat
| explică (pentru andreidu):

Sebastian3000 are dreptate mane, uneori ma uimeste cat de intunecate va sunt gandirile...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat