| IonescuOnutza1986 a întrebat:

Voi sarbatoriti Valentine's day? Sau o considerati la fel ca pe orice zi din an? Bagati de seama ca este o sarbatoare venita de la americani si ca doar catolicii ar trebui s-o sarbatoreasca [din spusele profului de religie]? Sau doar va simtiti bine fara sa va bateti capul cu aceste intrebari?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E sarbatoare laica americana. Ca sfint, da catolocii ar trebui sa-l serbeze. Dar ca zi a indragostitilor, nici macar ei (din Europa). Eu am grija de sarbatorile noastre care se cam pierd. Vad mai nou, ca unii nici de 1 Martie nu mai stiu ce este, ce inseamna si il confunda cu 8 Martie.

10 răspunsuri:
| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Am lucruri mult mai importante de facut!
Cum ar fi sa stau pe TPU laughing

| victoreanu a răspuns:

Nu.Este doar o găselniță comerciala.

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Americanii nu sunt catolici, noi am importat ce-i mai prost

| HueyFreeman a răspuns:

Sarbatoare comerciala. La fel ca si toate celelalte.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu sarbatoresc o asemenea prostie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci nu imi pre bat capul cu aceasta sarbatoare.

| AlbaAura a răspuns:

Pacat ca punem atata pret pe asa zisele sarbatori imprumutate si peste Dragobetele nostru romanesc, de-abia daca ne mai amintim.

| m00n a răspuns:

Eu sarbatoresc, problema e ca iubitul meu nu sarbatorestelaughingEl sarbatoreste Dragobetele, deci le facem pe amandoualaughingE doar o zi pe care o speculeaza comerciantii....si nimic mai mult.

| IonescuOnutza1986 explică:

Da, dar pana la urma ce inseamna sa sarbatoresti Valentine's Day? Ce trebuie sa faci ca sa zici ca ai sarbatorit Valentine's day?

| Sultan a răspuns:

Romanii ortodocsi nu sarbatoresc Sf. Valentin, le place doar sa-si serbeze de obicei "lunga" perioada de iubire cu partenerul