|

Hm, daca noi crestinii adevarati, care facem bine, numai pentru ca ne este frica sa nu ajungem in Iad, celelalte religii care nu Il au pe Dumnezeu si Iisus Hristos si fac bine, pentru ca ei cred probabil in altceva si nu o fac de frica, cand ajung la judecata si langa ei este un crestin, pe cine primeste Dumnezeu? Pe cel care a facut bine de frica, sau pe cel care a facut bine ca asa este normal?P.S: Pe noi toti Dumenzeu ne-a facut, dar daca sunt alte religii? Nu mai inteleg nimic straight face.

8 Raportează Evaluează
8 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu exista nici un zeu, dar era un lucru ipotetic spus de noi ca sa se inteleaga cine este o persoana mai buna:cel ce face bine pentru rasplata vs cel ce face bine pentru ca asa este normal.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Vei intalege.da mu acu.cand vei creste.invata intai sa merji si apoi sa zbori.asa fac tati puii.tu de ci ti grabesti? vrai sa-ti rupi gatul?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pai sunt si alte religii.
"Pe noi toti Dumenzeu ne-a facut"... dovedeste.

Cat despre postarea ta, presupunand ca zeul crestin exista, cei care au alte religii, chiar daca au facut doar bine vor ajunge in iad. Stii de ce ajung in iad? Pentru ca zeului crestin nu ii pasa cat de bun esti. El vrea sa te inchini lui si atat. Pentru acel zeu, inchinarea e pe primul loc.

X - Te-ai inchinat mie?
Y - Nu.
X - Atunci mergi in iad
Y - Pai stai ba, eu am facut doar bine.
X - Da, dar nu te-ai inchinat mie.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

Un crestin adevarat nu face bine pentru a scapa de iad.
Parerea mea e ca Dumnezeu ii va primi pe amandoi. Dumnezeu nu judeca dupa apartenenta la religie, ci dupa fapte. Ce conteaza daca unuia i-a fost frica si altuia nu? Amandoi au facut aceeasi treaba buna.
Asa ca invata si tu ce-i ala "crestin bun", ca sa faci lucrurile din placere, si nu din fricawinking Baubaulica a zis bine ce-a zis.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ps: Si depinde ce intelegi tu prin "bine".
Daca vrei doar sa treci batrane strada, si in restul timpului sa fii un invidios, un barfitor si-un lacom, degeaba incerci tu sa faci "bine".
Binele il intelegi abia dupa ce termini de facut "curatenie" in interiorul tau.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Il primeste pe cel ce a facut bine pentru ca asa a simtit. daca faci o fapta buna doar de frica lui dumenezeu o faci degeaba.trebuie sa faci o fatba buna doar daca simti nu de obligata.si referitor la religii sunt atat de multe pentru ca au fost create de oameni pentru a avea cand sunt lipsiti d e speranta in ce sa-si puna puterea.de fiecare data cand ai dubii despre dumnezeu pune-ti intrebarea sta:daca dumnezeu nu ar exista ce scop ar avea viata noastra? sa traim 70-80 ani(asta in cazurile fericite ca sunt copii care mor si la 4-5 ani)si apoi sa murim si sa mutrezim pentru vecie? sau noi cum existam? cine ne-a creat?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează