| DorelSudoru a întrebat:

Hmm...Sa incep, pentru ca nu am mai pus o intrebare demult, deci o sa pun mai multe:
Daca ma duc in biserica si strig Hail Satan, ce se intampla?
Sa ne imaginam ca merg la spovedit(amen) si ii zic preotului ca as fi satanist ce se intampla?

18 răspunsuri:
| FucktheSystem a răspuns:

În cel mai rău caz primești o exorcizare pe gratis și câteva șuturi de la babele credinciose și pașnice.

| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

1.Priemesti un sut in fund sau o exorcizare.
2. Exorcizare.
3.Nu prea.
4. Tampenii...

| Wehrmacht a răspuns:

Daca strigi in biserica Hail Satan...pai nu se prea intampla nimic ca majoritatea fosilelor animate de la biserica nu stiu engleza.

| darrio2007 a răspuns (pentru Wehrmacht):

De ce crezi ca nu stiu engleza acele fosile cum le spui tu? Crezi ca acolo sunt prosti? Toti ajungem la biserica.Chiar si tu.Ca nu pari dus.Pe ultimul drum.Asta daca nu iti pui singur capat zilelor.

| Woodenpints91 a răspuns (pentru darrio2007):

Eu nu ajung la biserică.

| William a răspuns:

Ori te ia babele la bataie ori te leaga preotul si te exorcizeaza ori te ia babele la bataie si preotul incepe sa te eorcizeze.

| Purec a răspuns:

1. Sa te duci in biserica si sa strigi asa ceva, mi se pare de prost gust. Sa iti zic de ce: Nu sunt credincios, nici nu as avea cum sa fiu, prefer sa fiu rational. Dar de ce nu poti lasa oamenii aia care cred in pace? Daca tu nu crezi in God, nu te duci in biserica si punct. Daca acolo fara sa crezi, doar ca sa enervezi lumea, sau sa inciti pe cineva, sau sa iesi tu in evidenta, nu arati in niciun caz inteligenta. Si ca sa iti si raspund, nu se va intampla nimic, poate doar cateva injuraturi si blesteme de la slujitorii domnului

2. Iar vrei sa iesi in evidenta...atitudinea ta ne arata ca nu ai mai mult de 14 ani ( sau ma rog, ai gandirea de 14 ani...asta ar fi chiar dureros). Lasa oamenii sa creada in ceea ce doresc. Nici faptul ca esti stanist nu iti da voie sa fi nesimtit happy Desi intre noi fie vorba, sa fi stanist e chiar al dracului de cretin lucru
3. Nu cred in nimic, cu atat mai putin in ceva atat de stupid ca invocarea unui spirit
4. La botez din cate stiu eu, semnifica spalarea de pacatul stramosesc...dar nu sunt sigur
baie se face in fiecare zi, nu cred ca este un ritual

| DorelSudoru explică (pentru Purec):

Stiu,nici eu nas face asa ceva...Situatiile erau ipotetice.
Vad ca ai nimerit-o, esti unul din putini care mi-au luat in serios intrebarea.

Răspuns utilizator avertizat
| darrio2007 a răspuns:

Esti un om bolnav. Unde ai auzit de acele ritualuri cu baia la 3 luni? Ai probleme cu baia?

| DorelSudoru explică (pentru darrio2007):

Ma refeream la botezlaughing

| ionutzshadow a răspuns:

Daca strigi asa ori te da afara din biserica ori spune ca ai pe cel rau in tine si face exorcism
botezul este o cale de a scapa de pacATUl stramosesc de la adam si eva
daca ii spui cand te spovedesti te da afara din biserica

| RazvanRo22 a răspuns:

Asta ar insemna ca nu esti sanatos/a daca iti pui intrebarile astea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca ar incepe sa te ia cu "nu e bine ceea ce faci" sau "ar fi mai bine sa te deposedam cat mai repede. laughing Ma rog, asta ar face probabil, dar oricum, nu ti-ar face nimic mai mult pentru ca nu esti un pericol major pentru o biserica pana nu vii cu ceata la usa bisericii. laughing Stiu si ei ca sunt mai multi ca tine afara, deci. big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa fii tare prost sa crezi ca esti tare fiindca esti satanist si ai intrat in biserica.90% de acolo sunt crestini si asculta de satan. popa stie si isi da osteneala sa zideasca suflete tari in credinta. duhul sfant lucreaza si el.tu vei lucra si tu in felul tau fara sa-ti dai seama.rezultatul conteaza.si ala nu e decat unul bun fiindca tot raul e spre bine.deci fii pe pace.dar cu strigatul in biserica, nu ti-as recomanda fiindca vei fi acuzat de prfanare de locas de cult .probabil.si legea interzice.ba chiar condamna.un coleg de-al meu a facut puscarie fiindca s-a agatat de policandru si s-a dat huta in biserica.noaptea.

| kitty_8197 a răspuns:

Prima intrebare: ai fi huiduit(in limitele bisericesti) si vei fi da afara
a-II-a intrebare: ti-ar tine o predica despre Dumnezeu si despre cat de bine este sa crezi si sa il cinstesi si una despre cat de rau este sa-l venerezi pe cel de jos
a-III-a intrebare: botezul este un ritual prin care devii crestin si ai parte de protectia lui Dumnezeu si a sfantului caruia ii porti numele( asta in cazul daca ai si un nume de sfant). se spune ca pana la botez esti pagan, iar daca moare cineva nebotezat, chiar si un bebelus de 2 zile, nu are parte de inmormantare in biserica si nici cu preot

| 1Hertz a răspuns:

Eu cred ca nu esti sanatos...

| DorelSudoru explică (pentru 1Hertz):

"Cand iti zic ca nebuni nu sunt nebuuni, ce faci? Te faci a ploua?-Nimeni altu

Întrebări similare