Eu am mai spus ca voi crestini nu reprezentati pe isus, atunci pentru cine e mesajul?
Unde spune toate astea? in biblie?
Sau le-ai scris de la tine? sau intr-o alta carte religioasa?
Nu, cand imi spui ca eu sunt ***a unui om de 2000 de ani nu prea imi place. Ma face sa vomit. Adica bine, cred ca tie ti-ar placea.
Ma nu tie rusine sa spui asa ceva?
Tu ce zici madulare, mi-e rusine?
Se are in vedere ca noi suntem uniti cu Hristos.Cand primim sfantul Lui trup si sange ne unim cu El
A zis Isus "Eu sunt madular al trupului tau"? pai nu prea era un maestru al cuvintelor cand venea vorba de curtare...
Hristos spune".Mai taci dracu ca ti-am mai zis eu tie ca numai porcarii vorbesti.Suferi de ne'importanta ce-ai?! Cum poti sa zici ca zice iisus asa ceva? Mai ai putin si i-o sugi in cuvinte" mai sus.Ai grija
Ma, dar nu-i mai tace gura lui isus asta ma. Se vede ca a facut apa-n vin!
Iisus este viata,caci noi prin El traim.
Ce poate fi mai frumos decat o declaratie de la Fiul Domnului, plina de iubire si de adevar.
Credeti oamenilor, credeti, caci vremurile din urma au venit, si Iisus va reveni.
Marea majoritate care ati scris aici, cum puteti sa va bateti joc intr-un asemenea hal? Stiu ca veti rade de mine, dar mie mi-au dat lacrimile cand am citit asta. Cum puteti sa spuneti asa ceva despre cineva care va iubeste asa de mult?
Sunt fara de minte.Nu inteleg cum nu simt dragostea Lui cea atat de mare.Doamne....dragostea Ta de mare o reversi asupra noastra ca sa fim scaldati in dragostea Ta cea dumnezeiasca, ca nu poate sa incapa atata dragoste de multa in inimile noastre mici si reci.
Oare poate sa ne iubeasca cineva mai mult dcat Dumnezeu?
Cel care a lasat Cerurile preainalte si s-a facut sarac pentru noi ca sa ne dea viata vesnica.
Doamne fii cu noi si nu ne lasa.Doamne ajuta!