Ce părere am?
Păi uită-te în jurul tău, nu vezi ce perfect este totul? Ce părere pot să am?
Minciuna si manipulare. Pentru desenele cu embrioni: http://alexcurbet.wordpress.com/2008/10/17/frauda-redescoperita/
Pentru desenul om - maimuta: Inca nu a fost gasita veriga lipsa, de fapt inexistenta. Daca avem asemanari estetice nu inseamna ca provenim din maimute ci ca avem acelasi designer.
Adnul? Daca nu esti genetician nu am ce vorbii cu tine.
Doar asa sa stii, nu eu am facut poza si tu mie imi zici de veriga lipsa? noi macar va venim cu ceva, voi doar cu povesti de adormit copii fara vreo baza anume doar vorbe. Nu e motto-ul vostru " Crede si nu cerceta"
Crede in Dumnezeu! Nu cerceta lucrurile peste rangul nostru de ratiune. Exemplu: Sfanta Treime. Este un concept destul de abstract si putem gresii enorm in incercarea de al explica. Dar cerceteaza lumea empirica caci ea este utila! Asta este dogma!
Inteleg ca nu ai facut poza dar banuiesc ca sustii ce afirma ea desii tocmai ti am desmonstrat ca este falsa.
Noi venim cu ceva! Noi venim cu sensul vietii. Ateismul (si evolutionismul in principiu) este un concept adus la moda de catre iluministi mascandul ca stiinta. Inlaturandul pe Dumnezeu din conceptia despre lume si cea metafizica nimic nu are sens.
Asa e, totul e o conspiratie sa-l inlature pe Dumnezeu si pe ceilalti 2000 de zei, sigur.
Ceilalti 2000 de zei? Chiar nu au nici o legatura cu asta. Iluministii erau clar impotriva dogmei crestine. De fapt o numeau "somnul dogmatic".
Normal ca are legatura, ca ateismul neaga toate divinitatile nu doar pe Dumnezeu
Asta e o trasatura a ateismului dar scopul lui este negarea Dumnezeului ortodox (si catolic desii catolicii sunt pe cele mai gresite cai, vezi inchizitia) prin afirmatii ce par logice si dau o tenta de stiinta. Daca esti ateu esti o componenta a masinii, a sistemului. Esti ateu pentru ca ti se pare mai rational, de fapt este pseudorationalism sadit de "oamenii rai".
Cum zici tu...
Auzi ma, suntem una si aceeasi persoana, ce am mai ras cand i-am citit raspunsul. Cred ca primeste premiul la cel mai stupid raspuns al anului
Si te mai numesti crestin cand injuri ca la usa cortului...
Bai antipaticule, oricum este tot contul tau si asta cu preasfintitul si asta cu votka asa ca nu-ti mai da aere ca oricum puti.
Si-mi mentin pozitia. Pari un ratat. Iar daca vrei si argumente imediat. Decit sa ceri.
Amuzant, dar un pic cam nepotrivit. Nici oamenii de stiinta nu pot demonstra Big Bang-ul, precum nici crestinii nu pot dovedi varianta lor. So, 0-0.
La fel de bine pot spune ca Big Bang-ul a fost provocat de o fiinta superioara...Biblia este un pic mai metaforica, daca iei totul ca atare...
Foloseste-ti capul si poate iti dai seama despre ce...
Bai trudila? tu si alti cativa; pana rezolvati voi problema, crearii lumii,vietii,si existenta creatorului sau bangbingului,permiteti-mi sa urmaresc la tembelizor o manifestatie,fara sfarsit,fara directie,cu deznodamant necunoscut,dar bun nu cred, fiindca romanii au dat in urma mereu, si nimic bun nu a iesit niciodata.parerea mea? va pierdeti timpul de pomana, alergand dupa himere nerezolvabile in cativa ani prapaditi in care va scapati parturile pe fata pamantului.cand il veti trage pe ultimul veti fi lamuriti in privinta a toate.iar daca nu veti fi,. paguba in ciuperci.veti fi cadavre.
Deeutza0745 întreabă:
IntrebariIntrebatoare întreabă:
Mariusene165 întreabă: