O să vă urez casă de piatră şi o grădiniţă de copii, Gei_Adrian_1983, să te saturi.
Să nu uiţi să o baţi o dată la două zile, că aşa e tradiţia.
: ))
Ignoranţa şi minciuna ridicate la grad de virtute.
"10+" la acest test însemnând "Eşti Un Ignorant/Idiot Eminent! Felicitări!" : ))
4th grade E vorba de un copil, nu-l trata aşa de aspru. Nu de alta, dar sper să nu ne maltratezi progeniturile
E un pamflet. Sper.
Nu-i evident că inventez motive de a vorbi de viitorul nostru? Chill!
cum ar zice americanii.
Aha. Numai ceea ce-ţi pare roz mi se pare de groază. Eu zic să te reorientezi.
Mă amuz şi eu ca-i prea serioasă lumea Da dacă vrei, mă duc în viitor si bag divorţ.
O, deja începe să sune promiţător!
Libertatea, ia-mă că vin!
Şi am fost un soţ aşa de bun, nu ştiu cum de m-ai putut părăsi. Şi când mă gândesc că ţi-am făcut toate plăcerile, dar ştiu ce-o să fac să mă "răzbun", am să mă însor cu o religioasă! HA! da una dinaia fanatică, de să se considere subordonata mea, să asculte la fiecare vorbuliţă, şi să nu mă părăsească in veci, că nu-i dă voie doamne doamne. Asta am să fac! Tu ce-o să faci?
Cum ai tu răspuns la toate, păi şi eu ce satisfacţie mai am din asta, dacă pe tine nu te deranjează că-mi găsesc fericirea cu una ce-i opusul tău.
Dacă-mi găsesc una la fel de lipsită de credinţă ca tine, şi mai frumoasă(deşi cam greu), mai isteaţă(aşa îţi zic), te deranjează?
ammm...nu.
http://i.imgur.com/hMCLEI4.jpg
De ce m-ar deranja? :)) Eşti foarte generos, apropo.
Seamănă cu Lana del Rey, dacă nu e chiar ea aşa că am să ascult o piesă de-a ei.
O să vă urez casă de piatră şi o grădiniţă de copii, Gei_Adrian_1983, să te saturi.
Să nu uiţi să o baţi o dată la două zile, că aşa e tradiţia.
Bineinteles. Sincer, mie imi place cand vad astfel de fiinte, si sper sa ramana asa, doar ca sa isi tina prostia in ograda lor, chiar m-as bucura sa nu ii vad pe la spitale, cu telefoane mobile, pc-uri, nici macar becuri, aragaz, frigider, sa traiasca fix ca pe vremea lui Iisus si sa-i vindece tot el.
Da, le-as vedea si eu corecte daca as locui prin statele ce formeaza "the bible belt", unde presupun ca s-a dat si testul asta, daca-l putem numi asa.
Răspunsurile, să zic că le poţi trece cu vederea, copilul ăla nu ştie ce scrie, însă întrebările nu se potrivesc unui "Science quizz". Afirmă ca dumnezeu există, afirmă ca biblia e sursă de cunoaştere, ce să mai fie în mintea copilului ăla.
AdrianAndrei012345678901234 întreabă: