| KhludCiprian a întrebat:

Http://www.facebook.com/......197498562/

Vedeti raspunsurile la acest test ca fiind corecte?

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

O să vă urez casă de piatră şi o grădiniţă de copii, Gei_Adrian_1983, să te saturi. love struck

Să nu uiţi să o baţi o dată la două zile, că aşa e tradiţia.hee hee

18 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

: ))
Ignoranţa şi minciuna ridicate la grad de virtute.
"10+" la acest test însemnând "Eşti Un Ignorant/Idiot Eminent! Felicitări!" : ))

| AdrianDihoricescu a răspuns (pentru NOname):

4th grade happy E vorba de un copil, nu-l trata aşa de aspru. Nu de alta, dar sper să nu ne maltratezi progeniturile tongue

| NOname a răspuns (pentru AdrianDihoricescu):

E un pamflet. Sper.

Nu-i evident că inventez motive de a vorbi de viitorul nostru? laughing Chill! tongue cum ar zice americanii.

Aha. Numai ceea ce-ţi pare roz mi se pare de groază. Eu zic să te reorientezi.hee hee

Mă amuz şi eu ca-i prea serioasă lumea tongue Da dacă vrei, mă duc în viitor si bag divorţ.

O, deja începe să sune promiţător!batting eyelashes

Libertatea, ia-mă că vin! love struck

Şi am fost un soţ aşa de bun, nu ştiu cum de m-ai putut părăsi. Şi când mă gândesc că ţi-am făcut toate plăcerile, dar ştiu ce-o să fac să mă "răzbun", am să mă însor cu o religioasă! HA! da una dinaia fanatică, de să se considere subordonata mea, să asculte la fiecare vorbuliţă, şi să nu mă părăsească in veci, că nu-i dă voie doamne doamne. Asta am să fac! happy Tu ce-o să faci? big grin

Cum ai tu răspuns la toate, păi şi eu ce satisfacţie mai am din asta, dacă pe tine nu te deranjează că-mi găsesc fericirea cu una ce-i opusul tău.

Dacă-mi găsesc una la fel de lipsită de credinţă ca tine, şi mai frumoasă(deşi cam greu), mai isteaţă(aşa îţi zic), te deranjează?

ammm...nu.
http://i.imgur.com/hMCLEI4.jpg

De ce m-ar deranja? :)) Eşti foarte generos, apropo.

Seamănă cu Lana del Rey, dacă nu e chiar ea happy aşa că am să ascult o piesă de-a ei.

O să vă urez casă de piatră şi o grădiniţă de copii, Gei_Adrian_1983, să te saturi. love struck

Să nu uiţi să o baţi o dată la două zile, că aşa e tradiţia.hee hee

Răspuns utilizator avertizat
| mODIN a răspuns:

Evident ca nu.

| Mădă0611 a răspuns:

Bineinteles. Sincer, mie imi place cand vad astfel de fiinte, si sper sa ramana asa, doar ca sa isi tina prostia in ograda lor, chiar m-as bucura sa nu ii vad pe la spitale, cu telefoane mobile, pc-uri, nici macar becuri, aragaz, frigider, sa traiasca fix ca pe vremea lui Iisus si sa-i vindece tot el. love struck

| sublime89 a răspuns:

Da, le-as vedea si eu corecte daca as locui prin statele ce formeaza "the bible belt", unde presupun ca s-a dat si testul asta, daca-l putem numi asa. laughing

| DarkAndDreary a răspuns:

Bineinteles.
Ca nu.

| AdrianDihoricescu a răspuns:

Răspunsurile, să zic că le poţi trece cu vederea, copilul ăla nu ştie ce scrie, însă întrebările nu se potrivesc unui "Science quizz". Afirmă ca dumnezeu există, afirmă ca biblia e sursă de cunoaştere, ce să mai fie în mintea copilului ăla.

| godge a răspuns:

Clar nu.