|

Http://www.rtv.net/......70054.htmlCe ziceti? Parerea mea e ca era si cazul sa inceapa sa mai curete din ele... bine ca sug banul public, dar nu-s in stare sa plateasca contributiile la stat...

6 Raportează Evaluează
6 răspunsuri:
| a răspuns:

Baptistii si penticostalii sunt in top 3 laughing, normal, de banii aia se cumpara oameni.

Punem pariu pe o guma Turbo ca daca o sa inceapa sa inchida multe biserici o sa isi scoata pocaitii (nu ma refer doar la pocaiti, ci la toti astia hipnotizati) unghiile, sau chiar coarnele de draci? Am vazut la tv ce scandal era ca un popa a facut nu stiu ce si unii au vrut sa-l dea afara. laughing

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Multi le platesc la timp

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru besleaganicolaecosmin):

Atata is de multi care le platesc la timp de ii executa Fisc-ul laughing tu pe ce lume traiesti?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

sant unele care sug.p.a la centura si tot asa nu platesc, catre stat nimic.ar fi cazul sa se curete si astea.sistemul bugetar, e la pamant.se termina banii si vor ajunge astia pe centura,si cine ii va curata? mai sant o multime de politicieni care ne fura putinii banuti din buzunare prin impozite taxe, accize etc, cine ne curata de acestia? iar tu care incepi curatenia, de ce nu incepi cu tine insuti? parerea mea e ca daca tu nu sugi banul public, poate te apuci de altceva? ca se poarta si vad ca-ti place shaorma.nu am auzit nimic de spaga institutionalizata din spitale? nu trebuie si acolo ceva curatenie? eu zic; parerea mea; o bomba, doua nucleare puternice, in mijlocul romaniei, poate ar face o curatenie totala? poate ne scapa doar de prosti? asa sa ne ajute Dumnezeu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru anonim_4396):

Vad ca sugi tu destul de mult pentru toata lumea, prietene, ca vad ca tot iti place sa stai cu carnea in gura... O zi buna sa ai.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Multamesc pentru urare.dar sant de noapte.cat despre treaba cu suptul, unele se sug unele se ling, altele se rontaie.nu poate nimeni sa spuna ca; el nu! stii cum e la romani; toata lumea esti o curva.deci sa nu aratam cu destul in directia dorita, din mijlocul multimii.ca nu e relevant.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează