|

Http://www.youtube.com/watch?v=pZezscI2aRYCredinta americanilor in Gizas este mai importanta decat clima planetei. Este un caz gen " 'nezo o sa ne vindece copilul" (bineinteles ca acesta moare) doar ca la o scara mult mai mare. Cum pot oamenii sa justifice asa ceva?

10 Raportează Evaluează
10 răspunsuri:
| a răspuns:

Am constatat şi eu cu stupoare că mulţi credincioşi chiar au această mentalitate şi nu se gândesc la binele generaţiilor viitoare, ci aşteaptă sfârşitul...consumând în mod egoist, ca şi cum astăzi ar fi ultima zi, şi fiind indiferenţi când vine vorba de protejarea mediului, ecologie, reducerea consumului de resurse naturale şi alte "basme" de genul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru NOname):

Eu fac parte din minoritate, eu am 3 copii si le arat cum sa recicleze, cum sa mearga cu transportul in comun desi am masina economica etc

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru besleaganicolaecosmin):

Felicitări, încă mai gândeşti.
Dar totuşi îmi place să cred că nu este vorba despre o minoritate. Sau consideri că aşa cum am descris mai sus gândesc mai toţi credincioşii (sincer)?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Majoritatea americanilor sunt pocaiti, ce sa astepti?
Unii spun ca si crestinismul a contribuit la caderea Romei, pentru ca nu mai erau interesati de viata pe Pamant, ci de cea vesnica.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Americani ma uimesc mereu

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru RAY):

Si nu de bine. Se pare ca lui Obama nu-i place pilula de a 2-a zi. Nasol.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru HueyFreeman):

Au fost bine spalati pe creier americani oamenii de rand ma refer, china le intrece in economie, stiinta etc vezi ca acum china vrea sa construiasca fabrici sa faca spitale prin africa in tarii sarace
o tara atee se intereseaza de saracia aproapelui nu de imbogatirea propie

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru HueyFreeman):

Obama stie ce stie. Obama nu i-a dat telefon ficei sale decat la 14 ani. Liderii intotdeauna isi apara familiile, ca sa creasca cat de cat OK.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Asa si daca ai fi interesat de clima planetei ce ai rezolva? Concret nu vorbarie.Omenii aia care cred in ce spui tu sint vai mama lor cei mai multi sint emigranti, mexicani, sud americani fara nici o clasa si asa mai departe.Ca mai sint si uni fanatici albi americani normal.Dar eu nu am vazut basmele ce le spune acesta televiziune.In america esti liber sa spui ce vrei cind vrei si unde vrei.Si fiecare este liber sa creada ce doreste. Iara de clima planetei se ocupa sau vorba vine studiaza oamenii de stiinta ca de aia sint pusi si platiti.Si cine poate face ceva climei planetei? Nu se apuca nimeni sa faca ceva atita timp cit nu stii mecanismele climei, cit nu stapinesti bine anumite fenomene sa le stii sa ti le explici si asa mai departe.Nu vezi ca oamenii nici nu stiu exact cum apar acele furtuni ei acum le studiaza, nu stiu clar cum apare grindina si asa mai departe si ne trezim sa vorbim de vindecarea climei.Sa fim seriosi. Oamenii care se pricep sau se ocupa aia sint, sa nu credem ca daca toti ar crede ca e bine sa facem ceva in favoarea climei ceva s-ar schimba? Tot aia ar fi tot oamenii aia sint, iar cei care cred in religie fii sigur ca nu prea ai ce face cu ei sai pui la treaba sa ce sa faca? Ca urmare oamenii fac ce stiu sa faca si aia e tot.Si aruncam vina pe americani ca sint stiu si eu mama ce rai mai sint.Adica tot ce vine vine din america dar aia nu se pune.Vedem doar asa ca ei cred in dzeu mai mult decit in altceva.Ok sa intrebam oamenii din Romania citi cred in dzeu si citi nu? Nu sa judecam pe altii, mai intii ne facem noi calculul sa vedem cum stam dupa aratam cum sint altii.Si eu din ce am vazut roamnii deja sint praf, la pamint la toate capitolele.Americanii deocamdata stau bine asa ca nu e bine sa aratam noi cu degetul pe ei.Sa ajungem noi sa traim ca ei si dupa sa discutam.Romania ce face pentru clima planetei? Cineva arata China vai nu stiu ajuta saraci. Ajuta pe dracu.Ce fac ei in africa si pe unde fac fac pentru ei, au cumparat paminturi au construit...2011 - 2100 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Unii sunt foarte indoctrinati, dar o gura mai putin de hranit e mai bine

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează