| lifeForJesus a întrebat:

Http://www.youtube.com/watch?v=yXSp4g_9SjI
Asta se intampla atunci cand Dumnezeu i-a lăsat în voia minții lor blestemate!

8 răspunsuri:
| Urzi23 a răspuns:

Deja acum ateii string fortele, Goliatii sunt bagati la inaintare ca se deplaseaza cu birja proprietate personala.Va fi ca scena din Stapinul Inelelor cind veneau cu ciudatii inhamati la catapulte batind la tobe. Momentan ateii sunt la pupat moaste la Antipa si nu au aparut greii.Ma mir cum nu au pus inca vot de la vot sa declare ilegal/obscen in spiritul pur ofticos ateist.Sa aduca intrebarea ca ofranda pe altarul evolutiei

| Birjaru a răspuns:

Vaca si chilotii...

| CristianMD a răspuns:

Mars, aici trebuie sa pui intrebari nu video, sau ***-uri d-ale tale, dati doua palme si arunca-ti calcu la gunoi!

| lifeForJesus explică (pentru CristianMD):

Tare frumos mai vorbești! Rusinica!
Rusinica!

| lifeForJesus explică (pentru CristianMD):

De parca s-ar răspunde serios pe acest site! Fii cuminte puiule! happy

| Urzi23 a răspuns (pentru CristianMD):

Urzi23 a raspuns cu intelepciune:

Dupa nickul care il folosesti am ghicit cine esti.Vad ca ai in ritic si extreme body piercing sa il stapinesti sanatos.Tot in poza vad ca nu prea folosesti apa si sapunul probabil erai la bai de namol. Banuiesc ca au facut stapinii tai curat prin cocina, dar tu ai raspuns mirat "unde e noroaiele de alta data" Mentalitate de ateu ca vad ca pe la voi gindesc si lighioanele din ograda.

Urzi23 a tras concluzia cu intelepciune:

Nu te lupta cu,,,, ca te murdaresti si lui ii place

| lifeForJesus explică (pentru Urzi23):

Mi-ai readus zâmbetul pe buze... laughing
Multumesc! happy

| CristianMD a răspuns (pentru Urzi23):

Bv ai luat deja 4 voturi, dar dupa ce ai raspuns am vazut ca esti cam infoiat in pene,
sper ca ti-ai facut si freza te-ai pieptanat bine pe blana ca sa fii **** mai bine de caini!