| kira30 a întrebat:

Https://www.youtube.com/watch?v=BU1awuIzRbU

Saracul asta...cum canta ca Iisus este putere,Evanghelia e putere,dar din pacate Isus al lor e altul...Ce mila imi este de ei care chiar cred in ceea ce zic si sunt in inselare.

Cu acestea fiind spuse, ce parere aveti despre astfel de oameni? Va rog sa fiti seriosi.

Multumesc!

12 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Ce sa spun ma simt mandru ca sunt ateu

| Mădă0611 a răspuns:

Si tu de unde stii ca e sectant? Ca asa scrie in titlu? Cine s-ar mandri cu asa ceva? "Nu imi trebuie? Arunc la vecinul." E manelist, ai vazut cate cruci si icoane au manelistii prin case, masini, la gat, bratari, cercei, inele? Asta-i ortodoxism toata ziua. Nu apar pocaitii, pentru mine sunteti toti la fel, aia sunt doar foarte hartuitori, deci mai nesimtiti.

| Moisie a răspuns:

De unde ai scos ideea ca "Isus al lor este altul"?
Te crezi cumva evreica de religie mozaica asa cum era si Isus, sau te crezi superioara altor oameni doar pentru ca ei sunt mai bruneti?

| Moisie a răspuns:

Vrei sa spui Moartea care vine sa va ia in loc de mantuitor?
Ca eu nu am auzit sa mantuiasca pe nimeni altfel decat prin moarte!
Tu ai auzit?

| HueyFreeman a răspuns:

Cum adica? Parca este crestin, de cand isi dau crestinii in cap unii altora?

| Moisie a răspuns (pentru HueyFreeman):

Cum de cand?
Cam de vreo 1000 de ani, si treaba s-a agravat odata cu aparitia Reformei si a reformatilor!

| Mădă0611 a răspuns (pentru HueyFreeman):

Astia s-ar manca intre ei, ortodocsi cu ortodocsi, daca ar putea, la fel in interiorul oricarui cult crestin devil, ce minunate sunt comentariile, desi cam putine...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca crede ceia ce canta, si canta sincer, ceia ce crede.nu conteaza restul.doar nu-si cunoaste talantul dat in primire de Domnul, si care trebuie sa aduca rod.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ma deranjeaza in niciun fel.
Nu sunt eu judecatorul lui.

| Silviuloan a răspuns:

Blasfemie- paxcat impotriva duhului sfant acesta nu se iarta.

| Mămăligă59 a răspuns:

... o.O
ce parere poti sa ai despre un om care isi bate joc de Dumnezeu si Isus?
eu una urasc astfel de oameni.

| AteulRational a răspuns:

Depinde, eu nu cred ca acest "personaj" face neaparat misto (sau stie ce face), cred ca e dus cu capuletul, atat.