anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Https://youtu.be/5iCB-xJIUDg?si=Sh876TJTO5a7kBbL

Hei, TPU, ce ziceți?!
Nici după ce vedeți filmulețul ăsta nu credeți că e adevărată Sodoma și Gomora?!

După ce m-am uitat la filmulețul ăsta, mi s-o făcut pielea de găină și parcă nu mai am nevoie de nicio dovadă, deși da, încă rămân întrebări deep despre subiectul LG și tot așa.

Nu credeți, că după tot ce se întâmplă mai ales în Israel, să ne reîntoarcem puțin chipul către Dumnezeu?!

Nu se vede cu ochiul liber totuși că tot ce s-a profețit se adeverește?! Atunci de ce unii oameni rămân de piatră până la final?! De ce doresc să ajungă precum Sodoma și Gomora?

Și dacă văzând acest doc am reflectat la păcatele mele, dacă am înjurat pe Dumnezeu și acuzat și hulit atunci când am pierdut tot, precum Lot, însă eu neștiind sau nici nevrând să gestionez situația precum Lot, ce e de făcut?!
M-am spovedit o dată, vorbesc de atunci cu Dumnezeu, mai încerc să-mi cer iertare, când cred, că și eu m-am confruntat cu propriile dubii, întrebări și dileme sau necredințe, dar după filmulețul ăsta, am zis că totul e pe bune. Dumnezeu există, însă dacă există și l-am hulit, cum pot să mi răscumpăr păcatul ăsta greu?!

8 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Nu se stie daca orasul Sodoma a existat in mod real. Poate fi doar un mit.

| RAY a răspuns:

Daca dumnezeu ti a predestinat destinul, el a predestinat si pacatele tale, desi tu nu esti vinovata de nimic ca asta e voia lui dumnezeu, nici hitler nu este vinovat a fost voia lui dumnezeu

| FreddieM a răspuns (pentru RAY):

Mamma mia, cel mai super raspuns, felicitari Ray si maxim respect pentru asa mentalitate.
Cheers

| ania a răspuns (pentru FreddieM):

Nu avem cum sa intelegem perspectiva cuiva care e in afara timpului. El stie viitorul nostru nu pentru ca a decis in licul nostru ci pentru ca e in afara timpului, are trecutul, prezentul si viitorul deodata in fata Lui, pentru El o mie de ani e ca o zi, o zi ca o mie de ani.
"Iau azi cerul si pământul martori impotriva voastră, ca ți-am pus înainte viata și moartea, binecuvântarea si blestemul. ALEGE viața ca sa trăiești tu si sămânță ta, iubind pe Domnul Dumnezeuul tau, ascultand de glsul Lui si lipindu-te de El caci DE ACRASTA DEPINDE viața ta si lungimea zilelor tale" Deuteronom 30-19, 20

| RAY a răspuns (pentru ania):

Daca stie de ce nu face nimic?

| anonimg a răspuns:

Nimic nu-i mai poate opri pe oameni să-și facă satisfacă plăcerile animalice. Oamenii nu se împotrivesc lui Dumnezeu pentru că El există sau nu, ci pentru că îi oprește să-și satisfacă plăcerile altfel de cum le-a lăsat Dumnezeu.

| lpavel a răspuns:

Toate pacate se iarta daca iti pare sincer rau ca le-ai facut si incerci sa nu le mai faci! Iertarea si iubirea lui Dumnezeu este desavarsita, El mereu ne iarta daca ii cerem asta si ne pare rau pentru ce am facut!
Cat despre credinta in Dumnezeu, cine s-a nascut in credinta chiar daca va uita de credinta sa la un impas sau macar la batranete tot va reneni dar cine s-a nascut din parinti atei sansele sunt extraordinar de mici sa devina credincios sau sa creada in cele intamplate cu orasele Sodoma si Gomora...

| AlTheConquerorOfHeaven a răspuns:

Dumnezeu iarta, nu trebuie sa te simti prost.