| lifeForJesus a întrebat:

Icoana(icoanele) vă mântuiesc(salveaza, rascumpara) pe voi?
Timp record 40 min e raportata întrebarea!
Poate cineva mai repede?
Va mulțumesc anticipat tuturor!
Domnul sa va Binecuvânteze!
Va iubesc!

" Harul, Indurarea si Pacea, sà fie cu voi, din partea lui Dumnezeu si din partea Domnului Isus Hristos, Fiul Tatàlui, in Adevàr si in Dragoste! "

Răspuns Câştigător
| Natashha a răspuns:

Tu crezi ca puterea divina sta intr-o bucata de sticla pictata? daca ai fi atent la orele de religie, ai observa ce spune porunca a 2-a:""sa nu-ti faci chip cioplit, nici vreo înfatisare a lucrurilor care sunt sus în ceruri sau jos pe pamant sau in apele mai de jos decat pamantul. Sa nu te inchini inaintea lor si sa nu le slujeşti" deci mantuirea vine prin icoana sau credinta ta in puterea divina?

23 răspunsuri:
| lifeForJesus explică:

Au rămas 994 ori! happy

| aLiaLi a răspuns:

Trist

| samiZiciPompier a răspuns:

Eu cred ca da, icoanele ne mantuiesc(salveaza, rascumpara) pe noi.
As adauga ca daca te pocaiesti urgent, inainte de ziua cand 15U5 vine, te iau cu japca direct in Rai. Asa cum zicea si unu cu carioca pe scaunul autobuzului: "15U5 vine, pocaitiva urgent!"

| lifeForJesus explică (pentru samiZiciPompier):

Din poza sa înțeleg ca ești mântuit cu nemiluita?

| DjBl3ndar a răspuns:

Nu, si eu am iconite si dar asta nu inseamna ca ma mantuiesc sau nu stiu ce.

Bn am o iconita care are la ea o bucata din moastele Sfinetei Parascheva.

Dar cand te rogi, nu te rogi la iconite ci te rogi la Dumnezeu, fiul lui...

Sper ca ai inteles ce am vrut sa spun. Bafa!

| lifeForJesus explică (pentru DjBl3ndar):

Da, cred ca am înțeles...dar totuși te ajuta cu ceva anume sau sunt doar asa de decor?
Mulțumesc!

| DjBl3ndar a răspuns (pentru lifeForJesus):

Mai mult sunt de decor. Sau in unele cazuri te pot ajuta

| lifeForJesus explică (pentru DjBl3ndar):

E interesant ce spui, pe tine te-au ajutat vreodată?
Mersi frumos!

| Damasc a răspuns (pentru lifeForJesus):

Da,acopera petele nereusite de vopsea de pe pereti...sau de cola.

| DjBl3ndar a răspuns (pentru lifeForJesus):

Da m-au ajutat.Dar eu nu prea port iconite dupa mine. Sau le pun la vedere in camera.

| D0ru a răspuns:

Ce dracu e asta?laughing

| lifeForJesus explică (pentru D0ru):

Exact asta e, ai ghicit din prima! laughing

| D0ru a răspuns:

Mda... sti te rogi degeaba =]] gandeste-te la cat de credinciosi sunt unii ar trebui sa fie miliardari nu?
Pt ca sa roaga foarte mult iar dumnezeu ar trebui sa ii ajute ai vazut toti aia bogati nu le pasa de biserica si tot au bani deci dumnezeu nu ne poate ajuta si nu vreau sa te ifluentez in felul sa nu crezi in el faci ce vrei dar eu zic ca o facem degeaba... daca sau intamplat unele ''miracole'' alea nu sunt tocmai miracole toate pot fi explicate prin stiinta deci e aiurea eu am renuntat sa mai cred in el de cv timp si o duc la fel de bine poate chiar mai bine =]]winking Deci in concluzie e o pierdere de timp laughing)))

Nu știu dacă ar trebui sa fie miliardari, dar cu siguranță ar trebui sa fie mai buni și plini de Dragoste si împreună sa facem o Lume mai buna!
Numai bine!

| DjBl3ndar a răspuns (pentru D0ru):

Uni nu sunt bogati pentru ca le-a dat Dumnezeu. Au furat, si de astea.

Chiar daca te rogi si esti credincios, dar daca esti puturos si astepti ca totul sa iti vina pe tava normal ca nu vei avea nimic si vei fi ''sarac''.

Nu e de ajunsa doar credinta.

| D0ru a răspuns:

Pe mine nu m-a ajutat niciodata nimic legat de biserica... cei drept nu i-am cerut prea multe dar si cand i-am cerut lui dumnezeu n-am primit nimic deci credinta e o pierdere de timp si o prostie...

Nu stiu ce sa zic...pe mine m-a ajutat in situați foarte grele, de exemplu:am avut un accident cu mașina la 170 km am zburat prin parbriz și nu am avut nici măcar o zgârietură!
Nu ți se pare dubios?

| D0ru a răspuns:

Cand eram cv mai mic credeam in prostia asta si imi era frica de dumnezeu acum numai imi este... zic ca daca o sa am un viitor mai bun este totul numai pe munca mea pentru credinta nu ma va ajuta la nimic oricum

| D0ru a răspuns:

Nu... pur si simplu ai avut norocwinking

| D0ru a răspuns:

Vorbesti de Dumnezeu ca nul cunosti!
Doar frica de moarte te face curios...Cam asa manwinking

Eu îl cunosc...e Tatăl meu! happy

| Damasc a răspuns (pentru D0ru):

Recunosti ca asta a spus-o dragonu?

| D0ru a răspuns:

Da recunosc laughing