Spune-i ca-i fraier. Si in America sunt biserici.
Citeste pe aici:
https://www.google.ro/#q=catedrale+din+america
Cum sa nu auda de Dumnezeu, pai da ce, el crede ca America este tot atat de primitiva ca Africa. Ii inteleg pe africanii din triburi, ca ei nici nu stiu de existenta altor continente.
Probabil ceva triburi din America, altfel mi se pare imposibil, aia sunt plini de pocaiti cum e cainele de purici, unde mai pui si celelalte culte crestine? Pe strazi Iisus (--> dumnezeu), la tv Iisus, la gatul unora Iisus, pe hainele unora la fel, prin masini, peste tot.
SUA e tara cu cei mai multi crestini din lume. El s-a referit la amerindienii nativi, care nu au auzit de crestinism pana la contactul cu europenii.
Sau traieste inainte de Columb asfel, nu-mi explic cu dracu scoate asfel de aiureli
Cine stie.
Dacă trăia în africa mai ziceam.
Asta numești tu inteligență la un om, să nu știe ce e în jurul lui?
Eh, putin off-topic, dar in Africa sunt si triburi crestine, si triburi pagane, si triburi care cred in inghitirea semenului ca fiind simbol sfant. Peste tot in lume sunt tot felul de religii.
USA, ca sa stie prietenul tau 'inteligent', este tara cu cel mai mare numar de crestini.
Unii americani sunt prea prosti. Am vazut-o si pe asta si e foarte posibil. Unii chiar nu isi pun astfel de probleme. Ganditi-va putin... traim intr-o tara majoritar crestina. Dar ce ar fi daca te-ai trezi intr-un loc in care familiia, prietenii, cunoscutii nu ar vorbi de zei si nici nu si-ar bate capul cu asta. O ce lume minunata ar fi!
AdrianAndrei012345678901234 întreabă: