Doamne ce minte diabolica ai! Se vede ca nu il cunosti pe Dumnezeu, pentru ca daca l-ai cunoaste nu ai avea curaj nici sa gandesti astfel de scarbosenii despre EL.
Asta e dovada ca mintea omului e limitata tu probabil voiai sa te dai vreun destept...
Iisus este Dumnezeu Fiul, in Sfanta Treime sunt trei persoane:
Tatal
Fiul
Duhul Sfant.
Da, a fost cu Dumnezeu inca de la inceput.Maica Domnului a ramas gravida in mod minunat fara a face "sex" sau cum mai spui tu. Ci a ramas fecioara si inainte si dupa nastere.Sectantii cred ca Iisus a fost conceput pe cale omeneasca ceea ce este fals, dupa cum scrie in Biblie: "Iosif n-a cunoscut pe Maria".
Amin asa o fi dar isus e zeu?
Nu,Iisus nu e zeu, e Dumnezeu.
Si dumnezeu ce este?
Este cel care a creat lumea in care traim si mai exact, a creat totul.
Deci e zeu?
Tu citesti ce scriu sau?
Am zis ca e Dumnezeu, zeii nu exista.
Dumnezeu cei? de ce ultimele 3 litere se termina in zeu?
Dumnezeu este Cel care a facut lumea, chiar trebuie sa dau copy paste?
Pentru ca nu e zeu, e Dumnezeu.
Pentru ca si Iisus e cu 2 de i pentru a deosebi pe Dumnezeu Fiul de restul oamenilor.
De ce se termina cuvantul in zeu eu asta te-am intrebat tu ocolesti intrebarea
Nu ocolesc ti-am raspuns.
Asa a fost traducerea in Limba Romana, poftim e bun?
Romana=Dumnezeu
Greaca=Θεός(teos)
Nu-i zeu atunci cei?
E Dumnezeu si e ultima data cand iti spun, daca vrei sa pricepi bine daca nu, sanatate.
Intrebarea ta agramata nu face decat sa ne aminteasca tuturor cat de mare e gradina lui Dumnezeu! Si cat de ingaduitor el este.Ar fi interesant de stiut ce respecti tu pe lume; caci nici Dumnezeu, nici noi ce credem in el, nici macar scoala prin care ai trecut nu par sa te fi convins ca merita a fi respectate.Deci,daca vrei spune-ne:ce merita a fi respectat,in aceasta lume?(Ar fi bine daca ai raspunde si minunat daca ai face-o politicos si corect d,p,d, v gramatical, ca un bun cetatean si un bun roman.)Numai bine.
P.S.In functie de felul in care raspunzi si tu la intrebarea mea, voi raspunde si eu la intrebarile tale; fiindca am raspunsuri dar nu stiu daca le meriti; si nu numai pe ale mele, dar ale tuturor cei care vad esenta lucrurilor si nu superficialitatea sfidatoare a unora dintre cei ce le privesc.
Răspunsul este „ garblhjijhadfkjhnșsodklfm"-->Adică, interpretăm:
1. Dumnezeu a băut Skol, după care...
2.A făcut sex cu John(whothefuck is John?)
3.În timp ce ascultau muzică de la radio mixată de zombie
4. Apare Gizăs.
5.Happy end.
Este Cel care te-a creat si pe tine, si care acum te lasa sa-L batjocoresti si care te asteapta cu o rabdare infinita sa-ti revii in fire. Hristos este Cel care a fost rastignit pentru ca si TU sa ai viata vesnica. Hristos este Fiul lui Dumnezeu, "Unul nascut, Care din Tata s-a nascut mai inainte de toti vecii/ Dumnezeu adevarat din Dumnezeu Adevarat, nascut iar nu facut/
Din moment ce am liberu arbitru am voie sa intreb de el
Pai El te-a inzestrat cu liber arbitru, ai voie sa intrebi ce vrei tu, de asta m-am straduit sa-ti si raspund-
Bunico e bine ca te-ai prins
Asta e cea mai stupida intrebare pe care am auzit-o pana acum si nici nu stiu cum de ti-ai permis sa ne-o adresezi. Ahh, dar stai...Cel mai probabil ai pus-o ca sa ne enervezi pe noi ''religiosii fanatici''.
Mi-e si rusine de felul in care gandesc oamenii in ziua de azi...
Amin cauta dar nu cerceta nu
Iisus este Dumnezeu si OM, are o natura divina si una umana si s-a intrupat din Duhul Sfant care s-a pogorat asupra fecioarei Maria.da Dumnezeu a existat de la inceputuri dar mai bine citeste Biblia ca sa nu mai pui intrebari fara sens
Isus este fiul lui Dumnezeu o parte din Trinitate ( si El s-a nascut prin fecioara maria zamislind prin Duhul sfant)
Bună!
Nu există semi-zei. Apropo, nu există zei, numai Dumnezei. Iisus, este Dumnezeu fiul alături de Dumnezeu Tatăl şi de Duhul Sfânt formează Sfânta Treime, o fiinţă cu 3 persoane, toate 3 având puterea absolută. La celelalte întrebări stupide ateiste cu ură pentru Creştini nu am să îţi răspund. Nu pot să îţi zic du-te Dracului că şi aşa nu crezi. În fine, continuă să fi semi-amuzant.
Baftă!
Doamnee... pe ce lume traiesti? Isus e copilul lui Dumnezeu cu fecioara Maria, prin trimiterea Duhului Sfant asupra acesteia.Nu e vorba despre niciun contact sexual Dumnezeu nu are corp material cum ar venii. nu stiu. cum sa-ti explic. Gandeste-te la El ca la un spirit. Nu are forma omeneasca. El pur si simplu exista... Este peste tot. alaturi de noi si ne priveste.
Si mos craciun aduce cadourii la toti copi din toata lumea nu-i asa? exista pur si simplu toate personajele din povesti ca tu spui nu-i asa?
Eu nu am zis ca Mos-Craciun exista Da nu vad dc te indoiesti ca Dumnezeu ar exista
Nu.Cum spune si Crezul...
Lumină din Lumină, Dumnezeu adevărat din Dumnezeu adevărat,
Născut, nu făcut, Cel de o fiinţă cu Tatăl, prin Care toate s-au făcut.
Care pentru noi oamenii şi pentru a noastră mântuire
S-a pogorât din ceruri
Şi S-a întrupat de la Duhul Sfânt şi din Maria Fecioara
Şi S-a făcut om.
Cumpoti sa compari ceva duhovnicesc cu ceva pamantesc. Dumnezeu Tatal, Isus Fiul si Duhul Sfant nu sunt 3 persoane diferite sunt unul si acelasi lucru. Iar Isus e Fiu de Dumnezeu dar care s-a intruchipat in trup. El a fost zamislit in pantecele fecioarei Maria de catre Duhul Sfant. Dumnezeu se manifesta in maimulte feluri.Mai intai ca Creator cand a creeat Pamantul si omul. Apoi ca mantuitor prin Fiul Isus Hristos.Rolul lui Isus este sa mantuiasca lumea.O alta manifestare al lui Dumnezeu este Duhul Sfant careeste predecesorul lui ISUS.Isus s-a inaltat la cer casa ne trimita un mangaietor care va fi cu noi si care este Duhul Sfant. Duhul Sfant a existat dintotdeauna ca si Isus.Dar pe Pamant Duhul Sfant exista doar de la Rusalii cand s-a pogorat asupra apostolilor sub forma unor limbi de foc. apostolii vorbeau in alte limbi, fiecare dupa cum le da duhul sa vorbeasca.Toate acestea s-au intamplat dupa ce s-a inaltat Isus.
Deci frate,imi pare rau pentru tine,nu stiu din ce secta sau ce religie satanista(poate nu stii ce e aia, dar e aia din care faci parte) ai tu, dar cu parere de rau iti spun ca Dumnezeu te va trimite in Iad sau in Infern... unde e nenea ala cu, cornitze.Peace Brother!
Nici o secta bya nu fac parte
AdrianAndrei012345 întreabă: