anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Iisus ce este? zeu sau semi zeu? a fost mereu cu DUMNEZEU de la inceputurii? cum la facut dumnezeu cu ce femeie? au facut sex normal ca noi oameni?

43 răspunsuri:
| Esperança a răspuns:

Doamne ce minte diabolica ai! Se vede ca nu il cunosti pe Dumnezeu, pentru ca daca l-ai cunoaste nu ai avea curaj nici sa gandesti astfel de scarbosenii despre EL.

| Esperança a răspuns:

Asta e dovada ca mintea omului e limitatalaughing tu probabil voiai sa te dai vreun destept... laughing

Răspuns utilizator avertizat
| Anonymus314 a răspuns:

Iisus este Dumnezeu Fiul, in Sfanta Treime sunt trei persoane:
Tatal
Fiul
Duhul Sfant.
Da, a fost cu Dumnezeu inca de la inceput.Maica Domnului a ramas gravida in mod minunat fara a face "sex" sau cum mai spui tu. Ci a ramas fecioara si inainte si dupa nastere.Sectantii cred ca Iisus a fost conceput pe cale omeneasca ceea ce este fals, dupa cum scrie in Biblie: "Iosif n-a cunoscut pe Maria".

| anonim_4396 explică (pentru Anonymus314):

Amin asa o fi dar isus e zeu?

| Anonymus314 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu,Iisus nu e zeu, e Dumnezeu.

Si dumnezeu ce este?

Este cel care a creat lumea in care traim si mai exact, a creat totul.

Deci e zeu?

Tu citesti ce scriu sau?
Am zis ca e Dumnezeu, zeii nu exista.

Dumnezeu cei? de ce ultimele 3 litere se termina in zeu?

Dumnezeu este Cel care a facut lumea, chiar trebuie sa dau copy paste?
Pentru ca nu e zeu, e Dumnezeu.
Pentru ca si Iisus e cu 2 de i pentru a deosebi pe Dumnezeu Fiul de restul oamenilor.

De ce se termina cuvantul in zeu eu asta te-am intrebat tu ocolesti intrebarea

Nu ocolesc ti-am raspuns.
Asa a fost traducerea in Limba Romana, poftim e bun?
Romana=Dumnezeu
Greaca=Θεός(teos)

Nu-i zeu atunci cei?

E Dumnezeu si e ultima data cand iti spun, daca vrei sa pricepi bine daca nu, sanatate.

| Anonymus314 a răspuns:

Nu,imi pare rau dar din pacate nu era "gay" asa ca n-ai sansewinking

April
| April a răspuns:

Intrebarea ta agramata nu face decat sa ne aminteasca tuturor cat de mare e gradina lui Dumnezeu! Si cat de ingaduitor el este.Ar fi interesant de stiut ce respecti tu pe lume; caci nici Dumnezeu, nici noi ce credem in el, nici macar scoala prin care ai trecut nu par sa te fi convins ca merita a fi respectate.Deci,daca vrei spune-ne:ce merita a fi respectat,in aceasta lume?(Ar fi bine daca ai raspunde si minunat daca ai face-o politicos si corect d,p,d, v gramatical, ca un bun cetatean si un bun roman.)Numai bine.
P.S.In functie de felul in care raspunzi si tu la intrebarea mea, voi raspunde si eu la intrebarile tale; fiindca am raspunsuri dar nu stiu daca le meriti; si nu numai pe ale mele, dar ale tuturor cei care vad esenta lucrurilor si nu superficialitatea sfidatoare a unora dintre cei ce le privesc.

| IMC90 a răspuns:

Nu, a facut in pozitia misionarului laughing

| NoChanceForUs a răspuns:

Răspunsul este „ garblhjijhadfkjhnșsodklfm"-->Adică, interpretăm:
1. Dumnezeu a băut Skol, după care...
2.A făcut sex cu John(whothefuck is John?)
3.În timp ce ascultau muzică de la radio mixată de zombie
4. Apare Gizăs.
5.Happy end.

| bunica18 a răspuns:

Este Cel care te-a creat si pe tine, si care acum te lasa sa-L batjocoresti si care te asteapta cu o rabdare infinita sa-ti revii in fire. Hristos este Cel care a fost rastignit pentru ca si TU sa ai viata vesnica. Hristos este Fiul lui Dumnezeu, "Unul nascut, Care din Tata s-a nascut mai inainte de toti vecii/ Dumnezeu adevarat din Dumnezeu Adevarat, nascut iar nu facut/

| anonim_4396 explică (pentru bunica18):

Din moment ce am liberu arbitru am voie sa intreb de el

| bunica18 a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai El te-a inzestrat cu liber arbitru, ai voie sa intrebi ce vrei tu, de asta m-am straduit sa-ti si raspund-winking

| anonim_4396 explică (pentru bunica18):

Bunico e bine ca te-ai prins

| ahileintaiul a răspuns:

A fost un om si atat. Un predicator. Restul sunt inventii

| JajaAliensHere a răspuns:

Asta e cea mai stupida intrebare pe care am auzit-o pana acum si nici nu stiu cum de ti-ai permis sa ne-o adresezi. Ahh, dar stai...Cel mai probabil ai pus-o ca sa ne enervezi pe noi ''religiosii fanatici''.
Mi-e si rusine de felul in care gandesc oamenii in ziua de azi...

| anonim_4396 explică (pentru JajaAliensHere):

Amin cauta dar nu cerceta nu

| ciresik80 a răspuns:

Iisus este Dumnezeu si OM, are o natura divina si una umana si s-a intrupat din Duhul Sfant care s-a pogorat asupra fecioarei Maria.da Dumnezeu a existat de la inceputuri dar mai bine citeste Biblia ca sa nu mai pui intrebari fara sens

| SM_9305 a răspuns:

Isus este fiul lui Dumnezeu o parte din Trinitate ( si El s-a nascut prin fecioara maria zamislind prin Duhul sfant)

| Owakey a răspuns:

Bună!

Nu există semi-zei. Apropo, nu există zei, numai Dumnezei. Iisus, este Dumnezeu fiul alături de Dumnezeu Tatăl şi de Duhul Sfânt formează Sfânta Treime, o fiinţă cu 3 persoane, toate 3 având puterea absolută. La celelalte întrebări stupide ateiste cu ură pentru Creştini nu am să îţi răspund. Nu pot să îţi zic du-te Dracului că şi aşa nu crezi. În fine, continuă să fi semi-amuzant.

Baftă!

| anonim_4396 explică (pentru Owakey):

Dumnezeu nu e zeu?

| alledawn a răspuns:

Doamnee... pe ce lume traiesti? Isus e copilul lui Dumnezeu cu fecioara Maria, prin trimiterea Duhului Sfant asupra acesteia.Nu e vorba despre niciun contact sexual rolling on the floorDumnezeu nu are corp material cum ar venii. nu stiu. cum sa-ti explic. Gandeste-te la El ca la un spirit. Nu are forma omeneasca. El pur si simplu exista... Este peste tot. alaturi de noi si ne priveste.

| anonim_4396 explică (pentru alledawn):

Si mos craciun aduce cadourii la toti copi din toata lumea nu-i asa? exista pur si simplu toate personajele din povesti ca tu spui nu-i asa?

| alledawn a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu nu am zis ca Mos-Craciun exista rolling on the floor Da nu vad dc te indoiesti ca Dumnezeu ar exista thinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ai spus; ca noi oamenii? tu esti om? tu esti prost.a fi OM e lucru mare.a fi prost e jale tare.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Trantorel daca tu te crezi din alta specie eu ce vina am?

| CEA a răspuns:

Nu.Cum spune si Crezul...
Lumină din Lumină, Dumnezeu adevărat din Dumnezeu adevărat,
Născut, nu făcut, Cel de o fiinţă cu Tatăl, prin Care toate s-au făcut.
Care pentru noi oamenii şi pentru a noastră mântuire
S-a pogorât din ceruri
Şi S-a întrupat de la Duhul Sfânt şi din Maria Fecioara
Şi S-a făcut om.

| Mrask a răspuns:

Cumpoti sa compari ceva duhovnicesc cu ceva pamantesc. Dumnezeu Tatal, Isus Fiul si Duhul Sfant nu sunt 3 persoane diferite sunt unul si acelasi lucru. Iar Isus e Fiu de Dumnezeu dar care s-a intruchipat in trup. El a fost zamislit in pantecele fecioarei Maria de catre Duhul Sfant. Dumnezeu se manifesta in maimulte feluri.Mai intai ca Creator cand a creeat Pamantul si omul. Apoi ca mantuitor prin Fiul Isus Hristos.Rolul lui Isus este sa mantuiasca lumea.O alta manifestare al lui Dumnezeu este Duhul Sfant careeste predecesorul lui ISUS.Isus s-a inaltat la cer casa ne trimita un mangaietor care va fi cu noi si care este Duhul Sfant. Duhul Sfant a existat dintotdeauna ca si Isus.Dar pe Pamant Duhul Sfant exista doar de la Rusalii cand s-a pogorat asupra apostolilor sub forma unor limbi de foc. apostolii vorbeau in alte limbi, fiecare dupa cum le da duhul sa vorbeasca.Toate acestea s-au intamplat dupa ce s-a inaltat Isus.

| ByAnGeL a răspuns:

Deci frate,imi pare rau pentru tine,nu stiu din ce secta sau ce religie satanista(poate nu stii ce e aia, dar e aia din care faci parte) ai tu, dar cu parere de rau iti spun ca Dumnezeu te va trimite in Iad sau in Infern... unde e nenea ala cu, cornitze.Peace Brother!

| anonim_4396 explică (pentru ByAnGeL):

Nici o secta bya nu fac parte

Întrebări similare