|

Il puteti vizualiza pe Dumnezeu ca arunca cu balega? biblia spune ca DA! http://www.youtube.com/watch?v=zo6_79XLnDc&feature=youtu .be

6 Raportează Evaluează
6 răspunsuri:
| a răspuns:

Dumnezeu nu vrea jertfe ca animale sau orice altfel de jertfe de pe Pamant sau din Cer pentru ca Cerul si Pamantul este creat de El si tot ce este pe Pamant ii apartine!
Si El vrea ca noi sa facem Voia Sa caci chiar in Cuvantul Sau gasim in Osea si Isaia scris:

6:6 Căci bunătate voiesc, nu jertfe, şi cunoştinţă de Dumnezeu, mai mult decât arderi de tot!

Isaia 1:11 „Ce-Mi trebuie Mie mulţimea jertfelor voastre, zice Domnul. Sunt sătul de arderile de tot ale berbecilor şi de grăsimea viţeilor; nu-Mi place sângele taurilor, oilor şi ţapilor.

12 Când veniţi să vă înfăţişaţi înaintea Mea, cine vă cere astfel de lucruri, ca să-Mi spurcaţi curţile?

13 Nu mai aduceţi daruri de mâncare nefolositoare, căci Mi-e scârbă de tămâie! Nu vreau luni noi, Sabate şi adunări de sărbătoare, nu pot să văd nelegiuirea unită cu sărbătoarea!

Unii oameni vorbesc in pilde, daca oamenii vorbesc in pilde, atunci Domnul de ce nu ar vorbi?
Uite ca se dovedeste ca nu oricine are pricepere de a intelege Cuvantul lui Dumnezeu si atunci normal ca i se pare o nebunie!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Vezi http://www.ebible.ro/biblia/romana/cornilescu/maleahi/2/
Maleahi 2
1. Acum, catre voi se indreapta porunca aceasta, preotilor!
2. Daca nu veti asculta, daca nu va veti pune inima ca sa dati slava Numelui Meu, zice Domnul ostirilor, voi arunca in voi blestemul si voi blestema binecuvantarile voastre; da, le-am si blestemat, pentru ca n-aveti pe inima porunca Mea.
3. Iata, va voi nimici samanta si va voi arunca balega in fata, balega vitelor pe care le jertfiti, si veti fi luati impreuna cu ele.
4. Veti sti atunci ca Eu v-am dat porunca aceasta pentru ca legamantul Meu cu Levi sa ramana in picioare, zice Domnul ostirilor.
5. Legamantul Meu cu el era un legamant de viata si de pace. I l-am dat ca sa se teama de Mine; si el s-a temut de Mine, a tremurat de Numele Meu.
6. Legea adevarului era in gura lui si nu s-a gasit nimic nelegiuit pe buzele lui; a umblat cu Mine in pace si in neprihanire, si pe multi i-a abatut de la rau.
7. Caci buzele preotului trebuie sa pazeasca stiinta si din gura lui se asteapta invatatura, pentru ca el este un sol al Domnului ostirilor.
8. Dar voi v-ati abatut din cale, ati facut din Lege un prilej de cadere pentru multi si ati calcat legamantul lui Levi, zice Domnul ostirilor.

Da, evident că da!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

Cindva, L-am ispitit din nestinta pe Dumnezeu, si a-L ispiti e un pacat destul de grav. Am cazut atunic de pe bicicleta in plin oras Timisoara, si m-am umplut de noroi. Constient mai apoi de ce se intimplase, am realizat ca de fapt Dumnezeu a permis sa cad, sa ma umplu de noroi, adica ca si cind El ar fi dat cu noroi pe mine. Si crede-ma ca o meritam! E grav atunci cind incerci sa Il faci pe Dumnezeu sa faca ceea ce doresti tu, si asta inseamna a-L ispiti pe El. Si de aceea cred ca e posibila si varianta cu balega, daca e vorba de pacate grave. La urma urmei, e vorba de o rasplata pentru faptele facute, e o implinire a dreptatii. Nu Il vad pe El insusi aruncind cu o balega, insa, la fel cum de multe ori a actionat in viata mea fara sa se implice direct, cred ca e posibil sa o faca cumva indirect, la fel ca si in cazul noroiului in care eu am cazut.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Dar draga domnule, balega este foarte sanatoasa si ajuta mult tenul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Inferno):

Si sperma face parul mai moalewinking

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează