|

Îmi puteți da va rog cele mai convingătoare citate din Biblie, cum ca Dumnezeu exista? Ceva ce sa te miște, sa te facă sa crezi cu adevărat

12 Raportează Evaluează
12 răspunsuri:
| a răspuns:

Ma uimesc asa zis crestini cu numele care nu stiu ce inseamna credinta,ma uimeste asemenea intrebari stupide din punct de vedere religios,da exista dovezi, sau cica cea mai convingatoare,mai crestini de carton credinta inseamna convingere sau dovezi, asta inca nu stiti, iisus ce a spus vad ca nu a inteles cam nimeni, iisus a spus ferice de cei care au crezut dar nu au vazut caci a lor e imparatia domnului, tu ca asa zis crestini cu numele apucate de citit biblia, credinta nu inseamna stiinta, cunoastere, dovezi, iar stiinta nu a dovedit ca exista nici nasa astea sunt minciuni totale

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru RAY):

Irinel15123532 sectanctule alea sunt argumente deiste,nu teiste, nimic nu e asa zis perfect, traim pe naiba intr-un univers perfect, traim intr-un univers haotic guvernat de cauza-efect, inca mai esti in evul mediu si crezi ca si ploaia e data de dumnezeu, da ce dumnezeu e magician

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

In primul rand despre ce dumnezeu vorbim, ca in ebraica nu exista acest cuvant, este ceva inventat in limba romana, zeul avramic se numeste iahve, asta e impartit in 3 religi mari, iudaism, islam, crestinism, crestinismul este impartit in 4000 de religi,secte,culte, desi despre ce dumnezeu vorbim, asta e teismul = un zeu care intervine apoi e deismul uite irinel ti-a dat dovezi pentru asemenea zeitate, asta facut universul perfect apoi adio, panteismul inseamna natura, desi despre ce dumnezeu vorbim sau cum iti imaginezi tu un asemenea creator sau ce o fi?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

în școala de duminică li s-a spus despre Soarele care a stat nemișcat.
Așa spun Celceștietot.
El a mai postat o dată povestea asta.
O fi el oare noul Steregoi?
Stă nu numai soarele pe cer, stă pisica în coadă când citește asemenea ceva mai ceva.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Uite cea mai buna dovada a existentei lui Dumnezeu, pe care si stinta o aproba :

Descoperirea recentă a celor de la Administrația Aeronautică și Spațială Națională (NASA) aduce la lumină spusele din Biblie, confirmând că aceste povestiri biblice sunt de fapt adevărate.

Oamenii de știință inspectau poziția mai multor obiecte spațiale, inclusiv a soarelui, a lunii și a planetelor în 100 și 1000 de ani – acest lucru este făcut regulat pentru a preveni ciocnirea sateliților noștri cu orbitele planetelor, când au constatat un lucru neobișnuit, potrivit descrieri.ro.

În timpul unor calcule făcute pe calculator, un semnal de alarmă a pus totul pe pauza, însemnând că ceva era greșit, fie cu datele introduse fie cu rezultatele. După intervenția departamentului de service, oamenii de știință au concluzionat că undeva în spațiu, o zi lipsea în timpul trecut!

Nimeni nu a putut rezolva problema până când un creștin a explicat că, în școala de duminică li s-a spus despre Soarele care a stat nemișcat. Desigur, nimeni nu a crezut, dar când omul a luat Biblia, a deschis cartea lui Iosua și o declarație destul de absurdă a început să capete sens.
Au citit pasajul când Dumnezeu I-a zis lui Iosua:

"Nu te teme de ei, i-am dat în mână ta; nu va mai fi un om dintre ei care să stea înaintea ta" (Iosua 10:8)
Iosua era îngrijorat pentru că el fusese înconjurat de inamic, și dacă ar fi căzut întunericul, el ar fi fost învins. Aș că Iosua a rugat pe Domnul să țină soarele nemișcat!
Așa e – " Și soarele s-a oprit și luna a stat până ce poporul și-a răzbunat pe vrăjmășii lor. Nu este acest lucru scris în cartea lui Ja'-Sher? Așa că soarele a stat în mijlocul cerului si să grăbit să nu apună cam o zi întreagă " (Iosua 10:13)

Oamenii de știință au ajuns la concluzia că aceasta a fost ziua care lipsește. Ei au examinat calculele de pe calculator și au constatat că lipseau ...2004 - 2217 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

In primul rand avem dovada existentei Lui Dumnezeu asa cum spune biblie, in natura. Cum vine asta? Lasa-ma sa iti explic. Noi traim intr-un univers in care totul functioneaza in perfecta armonie si totul, absolut totul este coordonat si sincronizat. Planetele se invart in jurul unei axe imaginare si nu se muta mai la stanga sau mai la dreapta nici macar un cm, altfel ar intra in coliziune. Exista anumite legi in univers, fara ele ar fi haos total. Exista legile fizicii aici pe pamant care ne impiedica sa plutim spre infinit, avem strat de ozon care impiedica sa ne prajim. Noi suntem cei care am deformat planeta asta, prin progresul nostru, si ce am realizat? Am realizat bombe nucleare care pot distruge jumatate din planeta in doar cateva secunde, am realizat armament de razboi pentru a cuceri si distruge natiuni, am realizat droguri, alcool puternic, boli si dependente. De fiecare data cand omul se joaca de-a Dumnezeu, iese rau. Avem aceasta dovada si in natura de pe planeta noastra, anotimpurile, au o anumita oridine si un anumit sens, iarna totul amorteste si zapada este ca o plapuma pentru plante, fara de ea nu ar mai fi totul in armonie. Apoi avem primavara, anotimpul in care totul inviaza, totul inforeste si prinde viata. Animalele au fiecare cate o ''slujba'', albinele umbla din floare in floare si asa ajungem la polenizare, ciocanitoarea este 'doctorul'' copacior. Fiecare floare are alta aroma si alta culoare, pana si noi suntem unicati, fiecare om are o amprenta unica, nu mai exista alt om ca si noi, totul este unicat, suntem persoane foarte speciale in ochii Lui Dumnezeu. Totul are rolul lui in acest univers, daca acestea nu sunt dovezile lucrarii mainilor unui intelect superior, atunci ce sunt? Acesta este doar un scurt exemplu.
Dar nicaieri in natura nu putem afla caracterul Lui Dumnezeu, nu putem afla daca Dumnezeu este bun, daca ne iubeste, daca ne respecta, daca ne vrea binele, atributele Lui Dumnezeu nu le putem vedea din natura, aici intervine Domnul...2004 - 2100 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Apropo de cosmos asa cum vrea sa spuna Celcestietot, desi eu spun ca se mai si scriu minciuni pe internet si eu cred ca e logic ca nu se pot intampla miracole de genul asta de care a mentionat el - eu nu sunt religios, insa recunosc ca oamenii pot sa gaseasca foarte multe "coincidente" frumoase in biblie daca o citesc mai cu amanuntime. Pentru viata mea cel mai mare miracol sunt sanii fetelor :D (am 17 ani).

Deasemenea am o mare frica ca nu cumva sa "indoctrinez" oameni cu vreo speranta pentru divinitate, deoarece eu consider ca trebuie sa pun accentul mai intai pe viata, chiar daca sa spunem ar exista Dumnezeu. Deci biblia si cu semne si fara, sau cu miracole cum s-ar zice sau fara are tendinta de a indoctrina.
[Nu spun asta ca as avea o ura fata de religie, dar trebuie sa pun accentul pe viata (cum ar spune ateii: "pe ceea ce vad"), eu vreau sa prezint, faptul ca biblia poate sa ne uimeasca, dar noi trebuie sa ramanem mereu "in realitate".] Deci ceea ce voi descrie eu acum sper sa fie luate drept ca niste simple idei legate de religie.
Voi insa puteti interpreta cum vreti.

Si iata ca acum ceva ani am inceput sa citesc despre Tronul lui Dumnezeu in Apocalipsa lui Ioan unde se prezinta Iisus Hristos pe tronul sau in jurul caruia sunt cei 4 serafimi (al treilea serafim este singurul cu chip de om - a treia planeta de la soare este Pamantul care este planeta oamenilor (cititi pentru a va informa: Apocalipsa lui Ioan - capitolul 4 - [link pentru a citi]: https://www.ebible.ro/biblia/romana/ortodoxa/apocalipsa/4/ ). Deasemenea se mentioneaza despre faptul ca Iisus Hristos este "steaua de la rasarit" (adica soarele) in Apocalipsa lui Ioan - capitolul 22 versetul 16: "Eu, Iisus, am trimis pe ingerul Meu ca sa marturiseasca voua acestea, cu privire la Biserici. Eu sunt radacina si odrasla lui David, steaua care straluceste dimineata." - [link pentru a citi]: https://www.ebible.ro/biblia/romana/ortodoxa/apocalipsa/22/

Deci in jurul lui Iisus (Soarele) se afla cei ...2004 - 2100 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru AnonimSuprem1):

Pentru viata mea cel mai mare miracol sunt sanii fetelor big grin (am 17 ani).
Da, ei sunt miracolul vieții umane, care este cea mai mare valoare pe lumea asta. Ele sunt Dumnezeu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

2Timotei 3/16, 17:"Toată Scriptura este insuflata de Dumnezeu si de folos ca sa invete, sa mustre, sa îndrepte, da dea înțelepciune in neprihănire, pentru ca omul lui Dumnezeu sa fie desăvârșit si cu totul destoinic pentru orice lucrare buna."

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru AstalusAna):

Toată Scriptura este insuflata de Dumnezeu
E in-suflată. Apoi scrisă de oameni. După ce Dumnezeu a in-suflat-o, oamenii au scris ce și cum le-a convenit lor.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Dumnezeu exista si nu iti trebuie citate din Blibie, poate doar geneza atat. E de ajuns sa analizezi corpul uman, majoritatea structurei lui si asa iti dai seama singur ca la cat de inteligenta e treaba si faptul ca acest corp uman poate respecta niste reguli pentru buna lui functionare, e de la sine de inteles ca cineva l-a facut si nu a aparut de la sine, insa totusi modul cum abordeaza Dumnezeu problema este unul haotic, e bine sa crezi in existenta lui Dumnezeu, dar nu e bine sa ai o credinta impusa de religie, sa ai totusi credinta ta si atat, iti strici libertatea si nu faci decat sa devi nefericit

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru AG777):

E de la sine de inteles ca cineva l-a facut si nu a aparut de la sine.
Nici o înțelegere nu este de la sine.
insa totusi modul cum abordeaza Dumnezeu problema este unul haotic,
Dumnezeu când a abordat problema, o dată și bine, s-a terminat cu haosul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează