In afara de Dumnezeu nu exista alta putere divina! De ce unii au mintea chiar atat de intunecata incat nu pot sa faca diferenta dintre inchipuirile oamenilor si Dumnezeu care este viu si etern?
Ceilalti 2000 de zei sunt inchipuirile oamenilor, iar dumnezeu e viu si etern pentru ca... te-ai nascut in religia crestina si ai fost indoctrinat de mic?
Nu are nici un efect doctrina asupra mea! Am ajuns la concluzia ca exista Dumnezeu din stiinta si multi altii au ajuns in acest fel la aceasta concluzie! Si inca ceva, mai mult de 50% dintre oamenii de stiinta adevarati admit existenta unui Creator!
Imi imaginez cat de adevarati sunt...
Iti spun un lucru tu si multi altii ati ajuns sa nu mai credeti in nimic deoarece mass-media si in special internetul si televiziunea vinde tot felul de minciuni si cei care nu stiu despre ce este vorba le cred! Am sau nu dreptate? Este si cazul tau?
Nu, eu nu cred in Dumnezeu pentru ca este ilogic Dumnezeul crestin, si eu nu inteleg de ce lumea crede intr-un dumnezeu avand in vedere ca nu exista nici o dovada.
Ok. Doar ca eu sunt evreu si o sa fiu repartizat la alt hotel. Iti fac cu mana.
Nu prea cred!
Sincer, nici eu nu cred ca o sa fii prin zona, dar nu vroiam sa iti stric optimismul.
Alex întreabă:
alfons2390 întreabă: