| navarre a întrebat:

In,, ochii"Divinitatii suntem egali, cu toate ca cei care se autoproclama ca fiind legatura noastra cu Divinitatea ne,, demonstreaza" altceva: opulenta, prost gust, dualitate, nesimtire. http://www.trilulilu.ro/tigrulmanu/aff53de8213d45

16 răspunsuri:
| MMihai a răspuns:

Mai mult de 50% dintre bătrâni, o duc foarte râu.

Răspuns utilizator avertizat
| miradoniz a răspuns:

Sa stii ca preotii încearca-cel putin unii dintre ei...eu nu stiu destul despre ce este în sufletele noastre pentru a vorbi de dualitate la preoti, pentru ca mi se pare normala o tensiune între ceea ce vrem sa fim-si ceea ce ne arata faptele noastre a fi.

| miradoniz a răspuns (pentru navarre):

Aici te înseli"Nu ceea ce iti impun sau indica ceilalti, deoarece tu nu traiesti viata lor, tu traiesti viata ta!". Adevarul este ca exista extrem de putini oameni care îsi traiesc viata pentru ei.Si de fapt-cine ar vrea întradevar sa fie atât de egoist-SI singur?
Nu stiu poate ce este adânc în sufletul meu-SLAVA DOMNULUI! dar stiu ca Dumnezeu este mereu alaturi de mine, când am nevoie."Drumul" adevarat nu se gaseste înauntru-ci doar forta pentru a îl urma.Asculta cuvântul unei lenese notoriihee hee

"Această pagină nu există!"
"Cugeta ca de asta te-a inzestrat Divinitatea cu creier"-si eu am scos faze de genul asta oamenilor ale caror pareri nu le întelegeam.Inteligentule! ia mai plimba-te oleaca! nici un drum nu gasesti în tine singur-numai amagiri! Eu una, am cazut destul de des în "mirajul castelelor de nisip"-ca sa stiu ca nu ai nevoie sa visezi, ca sa traiesti.
Este usor sa îti imaginezi vise! greu este sa le opresti.

"libertatea ieftina revine cel mai scump"

Este de ajuns sa ai încredere în El! Domnul îti descopera tot ce ai nevoie sa stii-chiar si despre tine însuti-atunci când îti vine timpul si esti pregatit!

| DomineRex a răspuns:

Bun si ce ai demonstrat cu asta?
Legatura cu divinitatea crestina este Isus nu niste preoti curvari.
Faci propaganda degeaba pe aici, crezi ca daca se va uita vreun crestin la asta v-a spune gata, eu de acum sunt ateu!

| Varahil a răspuns:

Suntem egali,da,ca suflete, ca potential, in sensul ca fiecare om e la fel de important pentru D-zeu.Si,a mai zis cineva,relatia cu Iisus...e cu Iisus! Daca unii oameni sunt slabi si se poticnesc,sau se agata de cele materiale,cu ce te incurca,sau ma incurca, sa ai/am o relatie cu D-zeu? In fond, El e deasupra de toate mizeriile astea...

| Filip23 a răspuns:

Esti cumva obez? (e stiut ca copiii obezi petrec mai mult timp in fata calculatorului)

| costis a răspuns:

Da, alergi dupa puncte; numai ca dai o nota proasta site-ului. Esti ca un elev la o profesionala sateasca care incearca sa scape la un liceu horticol din Olanda. Daca iti trebuie vreun punctaj pentru ceva spune-ne, sa te ajutam.