| Amidepsi a întrebat:

In ultima vreme am tot avut un vis ciudat.Vad un fel de lista cu mai toate persoanele din biblie, fotografie si nume.Incepe cu Dumnezeu si apoi ingeri si sfinti pana la tot felul de demoni si versiuni ale diavouluiui.Penultima este cu Lucifer si apoi mai e una, nu pot sa mi-o amintesc. Si fata aluia se mareste si iese din poza si apoi ma trezesc. Ceva interpretari?

13 răspunsuri:
| Esperança a răspuns:

"Incepe cu Dumnezeu " dar cine oare l-a vazut pe Dumnezeu ca sa stie cum arata El?
Deci cum poti fi atat de sigur/a ca e Dumnezeu aceea persoana care iti apare in vis?!?

| Amidepsi explică (pentru Esperança):

E un vis...pot sa nu stiu cum arata si totusi sa ii vad imaginea.

| Esperança a răspuns (pentru Amidepsi):

laughing Cum poti sa ii vezi imaginea, daca nu stii cum arata? Probabil ai tiparita in minte imaginea din icoane...asta e cu totul si cu totul altceva!

| Inferno a răspuns:

Ce fel de versiuni ale diavolului?

| Amidepsi explică (pentru Inferno):

Sunt tot felul de denumiri ale diavolului:satan, drac, ceva cu z... si altele pe care nu mi le pot aminti.Cat despre imagini, nu sunt sigura daca sunt o gramada de monstri hidosi sau e o singura fotografie care se repeta(cred ca arata ca Sfantul Vasile... poate).

Răspuns utilizator avertizat
| OOOLEOOO a răspuns:

E visul tau..controleazal!

| FlyingSoul a răspuns:

Poate insemna o mie de lucruri: e posibil sa te anunte subconstientul de un pericol iminent, sau e posibil sa ai un dusman ascuns, foarte rau (ascuns deoarece mereu nu iti poti aduce aminte numele lui), poate insemna o parte a destinului tau (anume: am observat ca esti interesata de miologie in religie, acest vis ar putea sugera ca trebuie sa studiezi putin in domeniul creaturilor iadului, poate in unele mtologii e cineva mai rau decat Lucifer), sau se poate referi chiar la o amenintare din partea partii intunecate... daca intelegi. In fine... pentru explicatii mai pertinente cnsulta pe cineva mai in tema.

| OmulSec a răspuns:

Incearca sa iti notezi toata lista si cand visezi incerarca sa devii constienta si sa vezi cine e in ultima poza... happy sunt curios si vezi de cand visezi asta, poate a inceput odata cu un eveniment sau un obicei nou... oricum iti dau nota 10 pentru vis, asta chiar arata ca ai o gandire complexawinking

| CryChristiAN a răspuns:

Astea sunt venite de la diavoli...ce-i drept.Si eu am avut astfel de vise: L-am vazut parca pe Iisus, pe Fecioara Maria, dar astea doar din icoane.In vis m-am gandit la cuvantul ''demon'' apoi mi-a aparut in fata o imagine cu Mantuitorul (bininteles ca am vazut-o la Biserica si mi s-a intiparit in minte).Ce-i drept nu trebuie neaparat sa te increzi in ele pentru ca nu stim cum arata ingerii, sinfitii etc. Deasemnea poate fi si o manipulare a subconstientului deoarece este normal.Eu am 15 ani si rareori mai am vise din astea.Roaga-te catre tatal Ceresc daca te ajuta.Eu inainte ma gandeam si la sfinti, la Moise si am inceput a-i visez, acum ma gandesc numai la Fiul Domnului si tatal Ceresc, si parca L-as vedea, dar nu ca trup fizic sau spiritual, ci ca fiind in ceruri ca o lumina.

| ΟρθόδοξηΠίστη a răspuns:

Pot fi ispite, care te fac sa iti pierzi credinta, cand il vezi pe diavol, insa trebuie sa iti maresti credinta.

| 1dintrevoi a răspuns:

Ca sa poti descifra acest vis trebuie sa fii antenta la anumite aspecte din viata ta. Fiecare element din vis descrie o parte din tine. Personalitatea ta este codificata in vis prin simboluri. Urmareste-ma cu atentie.
1. Ai o LISTA. Cand faci o lista? Cand vrei sa cumperi ceva, cand vrei sa-ti aduci aminte de ceva, cand te pregatesti sa inveti ceva, cand vrei sa analizezi/studiezi in detaliu ceva, etc. Lista este modul tau de organizare. Inseamna ca te pregatesti pentru una din activitatile de mai sus.
2. Ai FOTOGRAFII. Fotografiile sunt pentru identificare. Pentru ca esti o persoana meticuloasa (probabil), creierul tau nu poate inmagazina informatii despre un subiect fara a i se atasa o imagine. Ca sa te simti sigura pe tine, ai nevoie de o reprezentare vizuala clara a ceea ce studiezi.
3. In lista ai o ORDINE/ un clasament. Il ai pe primul loc pe Dumnezeu (interpretarea binelui) si la polul opus pe Lucifer (interpretarea raului).

Visul tau este despre delimitari. Din unele tale intrebari pe care le-am citit, am aflat ca ai 14 ani. Esti la varsta la care incepi sa-ti construiesti valori. Acum este momentul in care iti pui cele mai multe intrebari, momentul in care vrei sa incepi sa faci diferenta intre bine si rau, intre ce e real si ireal, etc. Te preocupa spatiul spiritual si vrei sa inveti cat mai mult despre asta (probabil), sau vrei sa te lamuresti cu ceva anume.
In mod bizar, Lucifer este plasat pe penultima pozitie. Deci nu e capat de lista, nu el este cel aflat in totala opozitie cu Dumnezeu.De aceea te preocupa in mod special personajul din ultima fotografie, pe care nu ti-l mai amintesti. Cine poate fi mai rau ca Lucifer? ...Sau ce infatisare a sa poate fi mai periculoasa?

| Ad1tza a răspuns:

Creca esti speriat... si de acea visezi ce visezihappy