| userulanului a întrebat:

In vechiul testament Dumnezeu vorbea cu oamenii si le spunea exact ce vrea de la ei. Ieri am auzit un preot spunand ca noi trebuie sa meditam si sa ne dam seama ce vrea Dumnezeu de la noi, sa-i auzim glasul. Adica voia sa spuna sa incercam sa-i citim gandurile, lui Dumnezeu?

10 răspunsuri:
| Esperança a răspuns:

Hai ca asta-i bunalaughingVrea sa spuna ca Dumnezeu ti-a dat creier, spre deosebire de animale! Foloseste-l si nu mai pune intrebari prostesti!

| PreaSfintitu a răspuns (pentru Esperança):

Ce inseamna animele?

| Woodenpints91 a răspuns (pentru Esperança):

Şi animalele au creier. Unele mai mult decât majoritatea oamenilor.

| Esperança a răspuns (pentru Woodenpints91):

Sa stii ca ai dreptate. Eu am un caine, Boxer si nu mi-am imaginat vreodata ca un animal poate fi atat de destept.Deci el intelege tot ce-i spui,prinde repede tot ce-l inveti. Si de multe ori ziceam ca daca ar fi o persoana umana sigur ar ajunge om mare in viata.Dar eu m-am referit la alte animale, deoarece pe boxerul meu nu-l pot considera animal, e bebelul meu laughing

| sandra2012 a răspuns:

Adica sa descoperim bunatatea ascunsa in fiecare dintre noi, sa facem fapte bune si in orice imprejurare sa te gandesti cum i-ar place lui Dumnezeu sa te porti si sa vorbesti. Chestia asta e ca atunci cand un copil isi face temele: nu poti sa ii scrii tu pentru ca asa nu ar mai intelege nimic si nu ar invata nimic niciodata. Dar daca il lasi pe el sa se gandeasca cu siguranta ca pe viitor va sti.

| shadovv a răspuns:

Ce rationament idiotic.

| morningstar a răspuns:

Nu, nu asta voia, si chiar daca ai incerca sa Ii citesti gandurile lui Dumnezeu, nu ai avea cum. Voia sa spuna sa ii iei din timpul tau si sa il pui de-o parte pentru Dumnezeu. Sa iti afci timp sa ai partasie cu El prin rugaciune si prin citirea Cuvantului Lui si atunci Dumnezeu iti va vorbi. Dar trebuie doar sa Ii dai voie. Pentru ca Dumnezeu nu vorbeste fortat nimanui. El nu obliga, ci asteapta ca noi sa Ii dam ocazia sa ne vorbeasca. Atunci cand vei proceda astfel, Dumnezeu iti va vorbi prin Cuvantul Lui, prin tot ceea ce vezi. Trebuie doar sa fii sensibil la Glasul Sau si sa ai partasie cu El.

| game1992 a răspuns:

Citeste biblia si iti dai seama ce vrea dumnezeu de la tine ca doar el este autorul ei, biblia are multi scritori dar un singur autor care este dumnezeu.n-ai cum sal auzi ca nu esti moise sau ilie.

| m3m0 a răspuns:

Ehe, pai u ce crezi, k acum nu mai e D-zeu pe pamant, adica nu-l vezi, nu-ti poate explica el, da-ti seama singur!

| sponge21ful a răspuns:

Nu,adica trebuie sa crezi in dumnezeu si sa te porti ca un fel de dumnezeu adica sa fi corect loial sicredincios