Dumnezeu este, asa cum bine a zis; eu sant cel ce sunt.nu a fost, nu va fi, nu exista.el ESTE.trecutul,prezentul si viitorul sant notiuni inventate de noi, le-am pus un nume, am delimitat perioade. timpul este al lui Dumnezeu.si el e stapanul vesniciei.mi-e greu sa inteleg asa ceva.dar visez la o viata vesnica, infiderent ce ar insemna ea numai iad sa nu fie.
Sa ne aduci noutati din imparatia lui God si in mod expres daca s-a dat dezlegare la sex.
Dumnezeu exista - premisa nevalida (neintelegerea naturii).
Dumnezeu nu exista, concluzie
Dumnezeu = zeul evreilor. App de asta, ma uitam azi la un mini documentar si incepea frumos, cu stiinta, perceptie, materie inexistenta, stimuli, bla bla, nimic nu exista, totul e o iluzie, ca in partea a 3-a (3 parti avea, fiecare de vreo 8 minute) sa spuna ca de fapt exista suflet si ca Allah l-a creat, el a creat tot.
"Concediu" placut! "D-zeu exista" este o premisa pentru ca nu se bazeaza pe dovezi, e doar o dorinta a omului. Iar "d-zeu nu exista" este o concluzie dupa multi ani de cercetare stiintifica care a contrazis varianta biblica a creatiei.
Plutire placuta prin spatiu!
Nu uita sa ne aduci si noua ceva bucati de meteoriti pretiosi !
Hooombre pacatosule, nu te-ai mai satura de,,, ma rog, ce ti-oi fi dorind ca nu stiu, de-ti plac fetili ori baietii.Santem in postul sfintei marii, adica a adormirii maicii domnului.iar omul pleaca in concediu.noi fi vrand sa-ti si aduca ceva la pachet?
Bai furnal la Mittal stell, sa mori tu ca esti in abstinenta in adormirea asta?
monicaaa17 întreabă: