Dumnezeu de la inceput a creat femeia si barbatul.Parte barbateasca si femeiasca.El a spus:,,Cresteti inmultiti-va si umpleti pamantul,,.Dar, diavolul a pervertit acest lucru, si oamenii au schimbat intrebuintarea lucrurilor firesti.De aceea Dumnezeu a nimicit Sodoma si Gomora.
Nici eu nu cred ca e pacat/scorbos/imoral (cum vrei sa-i spui) sa fi homosexual.
Daca esti ateu este ok.Nu vad de ce-ti bati capul. Daca esti credincios este pacat sa-ti murdaresti scula de rahat.
NU Dumnezeu te-a facut homo ci mancariciul din popoul tau. Da homosexualitatea ESTE un pacat si nu o mostenire sau o boala, ESTE un viciu. Ce crezi tu, este traba ta, ce cred ceilalti este treaba lor dar nu ne obliga sa suportam deviatile mintale si poponale ale unor indivizi pe care societatea ii accepta dar pe care ar trebui sa-i RADA de pe fata pamantului precum Sodoma si Gomora. Existenta acestor indivizi ASIGURA decaderea intr-un ritm accelerat al moralei societatii noastre. Ii accept dar sa nu stea prin preajma mea, toleranta mea merge doar pana aici, nu pe strazi sau in alte locuri publice ci ascunsi sa se zbata in rahatul pe care-l scot zilnic la iveala. Imi cer iertare pentru limbaj dar. daca s-a scos gunoiul la suprafata trebuie sa-l mirosim, nu?
Sa presupunem prin absurd ca ai avea un baiat si ca la 18 ani vine si iti spune ca este homosexual. Ce faci? Il omori in somn?
Homosexualii sunt prost vazuti datorita celor 100-200 de insi care fac paradele alea gay cu pene roz si fustite. Nu toti sunt asa. Majoritatea sunt oameni de treaba cu care ai ce discuta si culmea, uneori, moralitatea lor o depaseste pe cea a heterosexualilor. Am lucrat cu un baiat care era gay si vreau sa spun ca nu deranja pe absolut nimeni, nu facea avansuri nimanui. Din contra, radeai cu el de te prapadeai si culmea uneori se faceau glume pe seama lui. Recunosc ca si eu am o mica reticenta in privinta lor dar probabil doar datorita faptului ca inca sunt incuiat la minte. Asta nu inseamna insa ca ii condamn si ca nu le respect deciziile. La urma urmei ce ne doare pe noi ca ala isi freaca fundul?
Cat despre moralitatea societatii noastre, tu consideri ca cel mai mare pericol il reprezinta homosexualii? Cred ca mai repede ne-am face griji din cauza pedofililor pentru ca aia chiar reprezinta un pericol. Sunt minoritati atat sexuale cat si etnice care nu fac deloc cinste speciei noastre incat homosexualii sunt aproape inofensivi.
Vai spune ca le iau apararea pentru ca sunt unul dintre ei. Ei bine, nu sunt, insa daca as fi, cu siguranta as incerca sa evit indivizii ca tine, care judeca fara sa cantareasca putin situatia.
Nu l-as omaora ci as incerca sa-l fac sa-si schimbe orientarea, totul tine de dorinta lui, daca si-ar dori sa scape de aceasta "plaga" as incerca sa-l ajut cu toate puterile mele dar daca s-ar complace in a trai in aceasta "zloata" l-as dezmosteni si m-as indeparta de el. Nu ma intereseaza de ce sunt prost vazuti homosexualii ci faptul ca SE COMPLAC in ceea ce fac, ca-si doresc sa faca in continuare acelasi lucru, ca incearca RACOLAREA de noi parteneri si ca mai fac si parada de MIZERIA lor. Nu-mi doresc apropierea acestor persoane DECAT daca isi doresc un ajutor pentru a scapa de aceasta situatie.
Daca iti vei face vreodata timp sa urmaresti filmul "prayers for boby" te rog sa il vezi, il poti vedea online. dupa aceea sa imi lasi raspuns.
De unde si pana unde ai dedus tu ca te face dumnezeu? Daca ar fi asa, ar insemna ca sunt mai multi si fiecare cu ce poate. E logic nu. Ai vazut ca fiecare grup religios, crestin sa zicem, are alt lord? Alta descriere. Deci se ghideaza dupa descriere, sau mint.
Asa si indivizii au ceva dupa care se ghideaza. Fiecare cu dumnezeul lui. Dumnezeul meu e ateu, tocmai din acest motiv.
Hehe daca ar stii ce fac maicutele si preotii in chilii multi nu le-am mai pupa mana...se stie foarte clar ca, cei care sunt abstinenti mult timp ajuns sa se **** intre ei. daca masturbarea e pacat atunci preotii sunt cei mai rai oameni
Nu eu, dar biserica se contrazice singura.SI ce dracu mah? daca scriu ceva voi credeti ca asta cred si eu?
Numai un homosexual poate intreba asa ceva, sa se disculpe.Si Pinochio avea constiinta, tinand cont ca era din lemn.
Un homosexual sau unu' care nu suporta sa vada prostia din biserica care despasit toate limitele si inca se extinde.
Ce treaba are biserica cu homosexualitatea.Este problema ta ca te sinucizi incet.Este simplu la un homosexual se distruge sistemul imunitar.Se prea bine stie ca au descoperit tratament pentru sida,dar nu il dau pe piata.Zi tu ce prostie ai vazut in biserica, nu ce fac oameni acolo, nu le amesteca.
Tu nu vrei sa intelegi mah...
2.Ce sa inteleg,sa fiu de acord cu homosexualitatea? Nu am nimic cu homosexuali suntem liber sa alegem ce relatii avem, dar intestinul gros la iesirea spre anus nu este elastic nu este programat sa isi revina la loc, asta este singura problema.Care este legatura intestinului cu o cladire?
Prin biserica nu se intelege cladire se intelege ca ma refer la preoti si altii.
Si ti-am explicat clar, ca este problema fiecaruia cu homosexualitatea.Atata timp cat nu o fac pe corpul meu nu are cum sa imi pese. Faci tu sida daca niste calugari sunt homosexuali?
E o diferenta mah intre a fi un homosexual care este luat la misto de toata lumea fara motiv un lucru care este chiar trist(ma refer la modul de gandire al celor care fac misto) si a fi un violator homosexual.
O intrebare cine a scris biblia? Ce e pacatul?
Voi chiar credeti ca dumnezeu n-are ce face decat sa scrie ce fapte sh ganduri facem?
Important e cu ce ramai nu ca te.ai gandit ce bine ar fi daca ai avea nujtu ce...
Parerea mea: Biblia are si parti bune nu ai cum sa negi asta dar
in mare parte este un basm. HAI FRT CUM SA CREZI ca lumea a vrut sa ajunga la dumnezeu sh au construit un turn ca sa ajunga acolo)))))))))))))))) prea caterinca sa le sa le schimbi limbiile
Biblia a fost facuta ca sa manipuleze oamenii de pe vremea aceea.
Dar stiu ca voi primi stupid la greu .
AAA si Am intrebat profa de religie ce reprezinta biserica si mi.a zis ca e casa lui dumnezeu. Intrebarea " E vre.un loc in care nu e casa lui dumnezeu " atat timp cat el a creat universul
Sau unde era dumnezeu cand vezi o cersetoare pe strada desculta, sau copiii abandonati la orfelinat. Se spune ca iti merge bine daca atingi moastele. Si daca esti bolnav la pat si nu mergi sa atingi moastele nu o sa fii sanatos, dar un tanar care merge la moaste castiga la loto? Ma indoiesc
Hmm, pai in primul rand nu exista God... Iar apoi da, biserica a fost tot timpul o institutie ipocrita care s-a imbogatit prin exploatarea ignorantei altora. Condamna homosexualitatea, insa majoritatea calugarilor o practica, iar altii abuzeaza chiar baietei. Slavesc saracia si smerenia si ei se plimba in A8 si au vile de 3 etaje. Cand oamenii vor intelege ca puterea de a-si trai bine viata e doar a lor, nu a zeilor inventati, doar atunci lucrurile se vor schimba.
Crezi ca dumnezeu si-a luat vacanta si ii ti locul sa faci judecata? Nu te supraestima.Cand te duci la doctor cu sida el iti spune sa nu mai ai relatii homosexuale, existand probabilitatea ca si el sa fie homosexual.Soarta
alfons2390 întreabă: