| Meme10Memu a întrebat:

Ce parere aveti despre urmatoarele idei cu punct de plecare din acest link?

https://journeyonline.com.au/opinion/satan-hiding-ai/

"Dumnezeu a facut pe om sa lucreze pamantul si nu niste roboti. Omul are nevoie de miscare. Inlocuirea oamenilor cu roboti si inteligenta artificiala este planul lui Satan de indepartare a omului de scopul initial al Lui Dumnezeu. Ceva asemanator s-a intamplat cand oamenii s-au impotrivit scopului Lui Dumnezeu de a se raspandi pe intregul Pamant si s-au apucat sa faca Turnul Babel. Este posibil ca Dumnezeu nu va permite ca inteligenta artificiala sa fie dezvoltata prea mult. Omenirea se apropie cu pasi repezi spre Armaghedonul prezis in Biblie."?

6 răspunsuri:
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Buna. Avansul tehnologic unde se situeaza? Stiinta, medicina, descoperirea a atator tratamente pentru oamenii bolnavi, etc? Folosesti laptop, telefon, accesul la informatie? Tot Satan este vinovat deducand analogiei tale?

| Meme10Memu explică (pentru anonim_4396):

Scopul inteligentei artificiale este sa inlocuiasca omul. Ce spui tu aici este exploatarea tehnologiei de catre om. Urmatoarea etapa este inlocuirea omului de tehnologie la o scara mult mai mare.

Nu e doar usurarea vietii. In spatele pretextului de usurare a vietii oamenilor se afla planul lui Satan de a elimina sistematic cat mai multe fiinte umane de pe Pamant.

Lui Satan i se face scarba de oameni tot mai mult, vazand ca mai are putin timp si ca sfarsitul lui se apropie si pentru ca s-a combinat cu oamenii spre distrugerea lui pentru ca Dumnezeu il va ucide pe Satan pentru ca a mintit omul ca sa fie rebel contra Lui Dumnezeu. Pamantul nu si-a mai dat roadele la fel de mult, populatia a crescut si a aparut inevitabila industrializare ca masura subreda a lui Satan de a repara gaurile facute de el in creatia Lui Dumnezeu.

| SingleForOne a răspuns:

E fain cum pui semnul întrebării la final, ca și cum ar fi o adevărată întrebare, când de fapt este doar spam. happy

Chiar nu ți-ar fi mai bine să postezi pe Facebook? Sau îți faci un canal de Youtube? Ai avea o audiență pe măsură. happy

| Cosmin89321 a răspuns:

Ba,daca vrei sa fii religios atunci uite cum facem:
In articolul ala zice de satan, in biblie nu a fost zis nimic de satan, nu zice nimic de un diavol sef, toti sunt ingeri care abuza de puterile lor. Asa ca tipul care a scris articolul nu stie nimic despre religie, oricine poate scrie un articol.

Plus ca AI poate ajuta "aproapele nostru" prin progrese in medicina si prin a rezolva foametea si posibil chiar razboaiele.

AI incearca sa faca bine omenirii, daca te opui inovatiei care poate beneficia omului e ca si cand ai opri un om din a isi ajuta aproapele.

| Meme10Memu explică (pentru Cosmin89321):

Vezi ca eu dezvolt acel link ( scris de altii ) adica aduc explicatii suplimentare. Vezi ca am pus o intrebare mai detaliata despre acest subiect.