| Meme10Memu a întrebat:

Intr-un univers infinit fara inceput si fara sfarsit orice ar trebui sa fie posibil. Dar uite ca nu orice e posibil si asta e o dovada ca exista legi fizice universale peste univers si morala obiectiva. Daca teoria M a stringurilor ar fi adevarata cand ma privesc in oglinda ar trebui sa vad mai multe versiuni ale mele. *?

18 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai si nu le vezi? Eu le vad.

| Meme10Memu explică (pentru suntserios):

Nu le vede nimeni.

| suntserios a răspuns (pentru Meme10Memu):

Daca nu ai fi asa ocupat cu religia le ai vedea. Nu stii ce pierzi.

| Meme10Memu explică (pentru suntserios):

Ce pierd?

| suntserios a răspuns (pentru Meme10Memu):

Sa te vezi triplu in oglinda. Nu stii tu din astea.

Răspuns utilizator avertizat
| Frank51 a răspuns:

Ce pacat, ne irosim timp pretios citind si raspunzand la intrebari atat de superficiale, cand un om are cu adevarat nevoie de ajutor. Sfatul meu este sa vi cu picioarele pe pamant. Ah, si sa nu mai fi superficial. Da, toata lumea a fost superficiala la un moment dat, dar trebuie sa iti dai seama ca nu e ok. That's the first step.

| LPCTSTR a răspuns:

Nu, ca teoria aia este falsa.

| mastadont a răspuns:

Orice are un început și un sfârșit, până și universul nostru va dispărea într-o zi. Ce va fi dup-aia nu putem ști noi. Dar tu vezi diferite versiuni ale tale. Să rămâi același ar însemna că nici un atom, nici o parte a corpului tău nu se modifică, ceea ce e fals. Mucoasele noastre se înnoiesc complet o dată la câteva zile, pielea o dată la câteva luni etc. Ce vezi tu este doar o imagine a ta, însă la nivel celular suntem într-o continuă și perpetuă schimbare. Până și faptul că ai acumulat niște experiențe pe parcursul unei zile te face altcineva, îți schimbă foarte subtil modul în care vezi lumea. Simțurile noastre ne pot transmite doar o foarte vagă reprezentare a realității nici de cum o reprezentare completă și obiectivă.

| Meme10Memu explică (pentru mastadont):

Premisa ta nu exista sau e gresita.

| mastadont a răspuns (pentru Meme10Memu):

Nici a ta nu există și e greșită. Eu ți-am dat argumente mai sus, acum e rândul tău.

| Meme10Memu explică (pentru mastadont):

Las-o balta. Cu mine n-o scoti la capat. Nici RAY n-a reusit si s-a dat batut. rolling on the floor

| Meme10Memu explică (pentru OctavianDanielMaria):

Oricine ai fi.