|

Intreabarea aceasta este pentru cei credinciosi, deci nu atei(doar daca nu cumva mi-ar da un raspuns mai bun decat al celorlati, serios). Stiu ca Dumnezeu are o misiune cu fiecare om dar putini sunt cei care o accepta. Cum pot sa-mi dau seama care este misiunea mea? Adica stiu ca trebuie sa spun sau sa-L transmit pe Dumnezeu oamenilor prin ceea ce sunt si fac iar totul trebuie facut spre slava lui Dumnezeu dar ma refer la forma prin care voi face asta si care ar putea privi viitoarea mea cariera. Stiu ca ne putem da seama de misiunea noastra in planul lui Dumnezeu prin talentele noastre spirituale. Daca o luam asa n-as fi bun de pastor fiindca ma pot compara cu Moise care avea o "vorbire greoie" si avea nevoie de Aron care vorbea in locul lui. Dar as putea scrie carti si poezi, in scris nu e asa greu ca in fata unei sali intregi cu oameni care vor sa te asculte. N-as vrea sa ma bazez prea mult pe ceea ce simt pentru ca am citit undeva ca sentimentele sunt terenul de joaca al diavolului si asa si e, ispita vine prin sentiment, daca n-am avea sentimente am acctiona perfect rational. Ideea e ca nu vom fi judecati pentru ceea ce suntem ci pentru ceea ce am fost meniti sa fim. Poate ca Dumnezeu ar fi vrut sa fi pastor dar ai fugit de aceasta responsabilitate si te-ai facut contabil sau poate ca ar fi brut sa fi contabil dar tu ai crezut ca vrea sa fi pastor desi nu ai darul asta. Sfatuiti-ma.

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Slujirea Lui Dumnezeu nu se rezuma doar la biserica, Dumnezeu a facut astfel incat sa rezume slujirea Lui doar in cadrul bisericii, noi facem astfel. El nu vede slujirea doar in cadrul bisericii. Poti sluji Lui Dumnezeu dand de mancare unui sarac, ingrijind parintii tai, crescandu-ti copiii dupa cuvantul Lui Dumnezeu si invatandu-i sa fie buni si ferindu-i de rau, ajutand o batranica care si-a scapat cosul de cumparaturi pe jos, ridicand un om cazut de pe strada, poate vei spune ''ce legatura au toate acestea cu slujirea Lui Dumnezeu?'' Au legatura, pentru ca te asigur ca daca Lui Iisus i-ar scapa cosul cu cumparaturi, te-ai repezi sa il ajuti. Si Iisus spune ''Cand faceti aceste lucruri celui mai neinsemnat dintre acesti oameni, frati ai mei, mie Mi le faceti'' Iisus spune despre judecata ''Caci am fost bolnav si nu ati venit pe la mine, am fost in inchisoare si nu M-ati izitat, am fost gol si nu m-ati imbracat, a fost flamand si nu mi-ati dat de mancare'' si oamenii vor intreba ''Doamne cand te-am vazut noi pe tine gol, sau in inchisoare sau flamand?'' Si Iisus le-a zis ''Adevarat va spun ca daca nu ati facut aceste lucruri celor mai neinsemnati oameni, Mie nu Mi le-ati facut''
Deci slujirea nu se rezuma doar la biserica. Dar, daca cineva va dori sa slujeasca in biserica, slava Domnului pentru asta. El spune in 1 Corinteni 12 : Un singur trup, mai multe mădulare
12 Aşa cum trupul este unul şi are multe mădulare, iar toate mădularele trupului, deşi multe, sunt un trup, la fel este şi cu Cristos. 13 Noi toţi am fost botezaţi într-un singur Duh, într-un singur trup, fie iudei, fie greci, fie sclavi, fie oameni liberi, şi tuturor ne-a fost dat să bem dintr-un singur Duh. 14 Într-adevăr, trupul nu este alcătuit numai dintr-un singur mădular, ci din mai multe. 15 Dacă piciorul ar spune: „Pentru că nu sunt mână, nu aparţin trupului", nu este pentru aceasta din trup? 16 Dacă urechea ar spune: „Pentru că nu sunt ochi, nu aparţin trupului", nu este pentru aceasta din trup? 17 Dacă întreg trupul ar fi ochi, unde ar fi auzul? Dacă întreg trupul ar fi auz, unde ar fi mirosul? 18 Dar, de fapt, Dumnezeu a aranjat mădularele în trup, pe fiecare dintre ele aşa cum a vrut El. 19 Dacă însă toate ar fi un singur mădular, unde ar fi trupul? 20 Dar sunt multe mădulare şi un singur trup. 21 Ochiul nu-i poate spune mâinii: „N-am nevoie de tine!", iar capul nu le poate spune picioarelor: „N-am nevoie de voi!", 22 ci, dimpotrivă, acele mădulare ale trupului care par a fi mai slabe sunt absolut necesare, 23 iar acele mădulare ale trupului care ni se par mai puţin vrednice de cinste le îmbrăcăm cu mai multă cinste şi mădularele noastre mai puţin plăcute le tratăm cu mai mult respect, 24 pe când mădularele noastre cele mai atractive nu au nevoie de aceasta. Dar Dumnezeu aşa a aranjat trupul, dând o mai mare onoare unui mădular inferior, 25 ca să nu fie nici o dezbinare în trup, ci mădularele să aibă grijă unele de altele. 26 Dacă un mădular suferă, toate mădularele trupului suferă împreună cu el; dacă un mădular este onorat, toate mădularele se bucură împreună cu el. 27 Voi sunteţi trupul lui Cristos şi fiecare este un mădular al lui. 28 Dumnezeu a desemnat în biserică mai întâi apostoli, în al doilea rând profeţi, în al treilea rând învăţători, apoi pe cei care fac minuni, apoi pe cei care au daruri de vindecare, de ajutorare, de administrare şi pe ceiceau darul feluritelor limbi. 29 Sunt oare toţi apostoli? Sunt toţi profeţi? Sunt toţi învăţători? Fac toţi minuni? 30 Au toţi daruri de vindecare? Vorbesc toţi în limbi? Traduc toţi? 31 Deci fiţi plini de râvnă după cele mai importante daruri. Şi vă voi arăta o cale dincolo de orice comparaţie.''
Vorbeste-i Lui Dumnezeu in rugaciune si cere-i calauzire, spune-i ca esti dezorinentat si vrei sa faci voia Lui si sa te pui la dispozitia Lui, El va onora o asemenea alegere, cere-i ajutorul.
Dar te intreb, esti mantuit? ai numele scris in cartea vietii? L-ai primit pr Hristos ca mantuitor personal prin credinta, prin har, nu prin fapte?
Daca raspunsul este ''nu'' atunci te rog fierbinte sa o faci.
Poate vei spune ''ce trebuie sa fac?'' pur si simplu sa ii ceri sa te mantuiasca ep baza mortii ispasitoare pe cruce a Lui Hristos, sa ii ceri sa iti ierte pacatele, sa recunosti ca ai pacatuit si esti pacatos, si ca ai nevoie de El, doar atat.
Voi lasa si un link ca sa intelegi mai bine. Hristos te iubeste.

https://alfaomega.tv/......a/mantuire

https://alfaomega.tv/......rea-omului

https://alfaomega.tv/......u-mantuire

10 răspunsuri:
| a răspuns:

Multi oameni, chiar multi pocaiti, fac ce se pricep si ce se poate, ce li se ofera de munca.

| a răspuns:

Si ai aflat ca propaganda religioasa e menirea ta in vis sau cum?

| a răspuns:

Credinciosi =nu exista asa ceva si stim asta amandoi

| a răspuns:

Nu conteaza cum raspandesti vestea, conteaza doar sa o faci si daca mai si reusesti sa rezolvi ceva este cu atat mai bine. Poti fi pescar de oameni fie in biserica, fie in viata de zi cu zi, pe forumuri, sau pe strada, tu alegi. Nu este rau daca alegi sa raspandesti vestea si in afara bisericii. Poate ca nu iti dai seama care este misiunea ta si nu iti vei da, dar important este sa faci ce este de baza, si anume raspandirea. Aceasta a fost parerea mea, si anume cu cat faci ceva care include si ce ar fi in biserica in afara ei, este bine, nu trebuie neaparat sa devi preot, asta incerc sa iti spun. Acum tu alegi ce faci, fie devi preot sau ceva din domeniu, fie raspandesti asa in afara bisericii.

| a răspuns:

Dumnezeu isi alege cu grija persoanele care sa duca Cuvantul sau mai departe. Daca toti s-ar apuca sa propovaduiasca dupa mintea lor, chiar daca sunt bine intentionati, ar fi ca la balamuc.
Asa au aparut sute de religii si 50.000 de secte crestine.
Fiecare se crede mai smecher decat altul,( Celcestietot) ca el a inteles mai bine mesajul, ca el a fost ales de Dumnezeu, ca el ajunge in Rai etc.
Doar au fost amagiti de demonul mandriei.
Umilinta si iubirea neconditionata a aproapelui este calea cea stramta. Cand o sa atingi un anumit nivel o sa afli fara urma de indoiala daca Dumnezeu te vrea pastor sau mecanic de bicilete.

| a răspuns:

Misiunea celui credincios este de a fi o Evanghelie vie, prin tot ceea ce face, vorbește sau gândește indiferent unde se va afla in fiecare moment al vieții.Modelul lui trebuie sa fie Isus Hristos.

| a răspuns:

Biblia este o carte falsa. Evreii nu sunt poporul lui dzeu. Ei îl urasc pe dumnezeu.

| explică (pentru costinvlad49):

Nu mai zici nimic de Enki?

| a răspuns (pentru CuriosulusoiruC2):

Este dumnezeu. Enki.