|

Intreabarea aceasta este pentru cei credinciosi, deci nu atei(doar daca nu cumva mi-ar da un raspuns mai bun decat al celorlati, serios). Stiu ca Dumnezeu are o misiune cu fiecare om dar putini sunt cei care o accepta. Cum pot sa-mi dau seama care este misiunea mea? Adica stiu ca trebuie sa spun sau sa-L transmit pe Dumnezeu oamenilor prin ceea ce sunt si fac iar totul trebuie facut spre slava lui Dumnezeu dar ma refer la forma prin care voi face asta si care ar putea privi viitoarea mea cariera. Stiu ca ne putem da seama de misiunea noastra in planul lui Dumnezeu prin talentele noastre spirituale. Daca o luam asa n-as fi bun de pastor fiindca ma pot compara cu Moise care avea o "vorbire greoie" si avea nevoie de Aron care vorbea in locul lui. Dar as putea scrie carti si poezi, in scris nu e asa greu ca in fata unei sali intregi cu oameni care vor sa te asculte. N-as vrea sa ma bazez prea mult pe ceea ce simt pentru ca am citit undeva ca sentimentele sunt terenul de joaca al diavolului si asa si e, ispita vine prin sentiment, daca n-am avea sentimente am acctiona perfect rational. Ideea e ca nu vom fi judecati pentru ceea ce suntem ci pentru ceea ce am fost meniti sa fim. Poate ca Dumnezeu ar fi vrut sa fi pastor dar ai fugit de aceasta responsabilitate si te-ai facut contabil sau poate ca ar fi brut sa fi contabil dar tu ai crezut ca vrea sa fi pastor desi nu ai darul asta. Sfatuiti-ma.

11 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Slujirea Lui Dumnezeu nu se rezuma doar la biserica, Dumnezeu a facut astfel incat sa rezume slujirea Lui doar in cadrul bisericii, noi facem astfel. El nu vede slujirea doar in cadrul bisericii. Poti sluji Lui Dumnezeu dand de mancare unui sarac, ingrijind parintii tai, crescandu-ti copiii dupa cuvantul Lui Dumnezeu si invatandu-i sa fie buni si ferindu-i de rau, ajutand o batranica care si-a scapat cosul de cumparaturi pe jos, ridicand un om cazut de pe strada, poate vei spune ''ce legatura au toate acestea cu slujirea Lui Dumnezeu?'' Au legatura, pentru ca te asigur ca daca Lui Iisus i-ar scapa cosul cu cumparaturi, te-ai repezi sa il ajuti. Si Iisus spune ''Cand faceti aceste lucruri celui mai neinsemnat dintre acesti oameni, frati ai mei, mie Mi le faceti'' Iisus spune despre judecata ''Caci am fost bolnav si nu ati venit pe la mine, am fost in inchisoare si nu M-ati izitat, am fost gol si nu m-ati imbracat, a fost flamand si nu mi-ati dat de mancare'' si oamenii vor intreba ''Doamne cand te-am vazut noi pe tine gol, sau in inchisoare sau flamand?'' Si Iisus le-a zis ''Adevarat va spun ca daca nu ati facut aceste lucruri celor mai neinsemnati oameni, Mie nu Mi le-ati facut''
Deci slujirea nu se rezuma doar la biserica. Dar, daca cineva va dori sa slujeasca in biserica, slava Domnului pentru asta. El spune in 1 Corinteni 12 : Un singur trup, mai multe mădulare
12 Aşa cum trupul este unul şi are multe mădulare, iar toate mădularele trupului, deşi multe, sunt un trup, la fel este şi cu Cristos. 13 Noi toţi am fost botezaţi într-un singur Duh, într-un singur trup, fie iudei, fie greci, fie sclavi, fie oameni liberi, şi tuturor ne-a fost dat să bem dintr-un singur Duh. 14 Într-adevăr, trupul nu este alcătuit numai dintr-un singur mădular, ci din mai multe. 15 Dacă piciorul ar spune: „Pentru că nu sunt mână, nu aparţin trupului", nu este pentru aceasta din trup? 16 Dacă urechea ar spune: „Pentru că nu sunt ochi, nu aparţin trupului", nu ...2004 - 4880 + Vezi răspunsul întreg

10 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu conteaza cum raspandesti vestea, conteaza doar sa o faci si daca mai si reusesti sa rezolvi ceva este cu atat mai bine. Poti fi pescar de oameni fie in biserica, fie in viata de zi cu zi, pe forumuri, sau pe strada, tu alegi. Nu este rau daca alegi sa raspandesti vestea si in afara bisericii. Poate ca nu iti dai seama care este misiunea ta si nu iti vei da, dar important este sa faci ce este de baza, si anume raspandirea. Aceasta a fost parerea mea, si anume cu cat faci ceva care include si ce ar fi in biserica in afara ei, este bine, nu trebuie neaparat sa devi preot, asta incerc sa iti spun. Acum tu alegi ce faci, fie devi preot sau ceva din domeniu, fie raspandesti asa in afara bisericii.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Credinciosi =nu exista asa ceva si stim asta amandoi

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Si ai aflat ca propaganda religioasa e menirea ta in vis sau cum?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Multi oameni, chiar multi pocaiti, fac ce se pricep si ce se poate, ce li se ofera de munca.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Dumnezeu isi alege cu grija persoanele care sa duca Cuvantul sau mai departe. Daca toti s-ar apuca sa propovaduiasca dupa mintea lor, chiar daca sunt bine intentionati, ar fi ca la balamuc.
Asa au aparut sute de religii si 50.000 de secte crestine.
Fiecare se crede mai smecher decat altul,( Celcestietot) ca el a inteles mai bine mesajul, ca el a fost ales de Dumnezeu, ca el ajunge in Rai etc.
Doar au fost amagiti de demonul mandriei.
Umilinta si iubirea neconditionata a aproapelui este calea cea stramta. Cand o sa atingi un anumit nivel o sa afli fara urma de indoiala daca Dumnezeu te vrea pastor sau mecanic de bicilete.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Misiunea celui credincios este de a fi o Evanghelie vie, prin tot ceea ce face, vorbește sau gândește indiferent unde se va afla in fiecare moment al vieții.Modelul lui trebuie sa fie Isus Hristos.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Biblia este o carte falsa. Evreii nu sunt poporul lui dzeu. Ei îl urasc pe dumnezeu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru costinvlad49):

Nu mai zici nimic de Enki?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru CuriosulusoiruC2):

Este dumnezeu. Enki.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează