anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Intrebare pentru atei. Va este rusine sa va declarati atei in fata oricui?

36 răspunsuri:
| FucktheSystem a răspuns:

De ce mi-ar fi rușine, mie mi se pare o mândrie.

| Paulla a răspuns:

Unu la mână, părerea celorlalţi e cam ultimul lucru de care mi-ar putea păsa vreodată. Dacă-ţi trăieşti viaţa aşa cum vor ceilalţi ţie nu-ţi mai rămâne nimic. Viaţa e scurtă.
Doi la mână, nu îmi este ruşine pentru că sunt atee. Sunt mândră de asta.

| Hombre a răspuns:

In nicio imprejurare daca sunt intrebat.

| anonim_4396 explică (pentru Hombre):

Ce spui daca esti intrebat in ce crezi?

| Hombre a răspuns (pentru anonim_4396):

In mine.

| anonim_4396 explică (pentru Hombre):

Si eu cred in mine ma bucur ca crezi in tine / scuze de deranj

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Dar tu crezi in Dumnezeu sau nu?

Tu crezi ca lumea are 5000 de ani? ca unu a creat 400 mld de stele? ca a creat toate animalele de la cel mai mic microb la un elefant eu nu cred / ca cineva bun a lasat ca 1 la suta din populatia lumii sa abia 40 la suta din bogatile lumi/ ca a lasat ca nemti sa arda din propiul popor 6 milioane / ca a lasat razboaie/ciuma/boli ce vine are un copil ca se naste orb? asa vrea domnul ce usor e sa scrii da cum e sa te pui in locul acelei persoane / NU CRED IN DIVINITATE

Răspuns utilizator avertizat
| anonim_4396 explică (pentru Antipaticu):

Logic ca da

| fetitaCUPiscoturile a răspuns (pentru anonim_4396):

Deci biblia pleaca de la o premiza foarte proasta si demodata. Cum ca dumnezeu a creat pamantul, apoi cerul, soarele si luna s.a.m.d. Se ve de ca a fost scrisa de niste oameni care credeau ca pamantul e plat, ca noi suntem in centrul universului si ca soarele se invarte in jurul pamantului.

Deasta nu cred eu in religie. Daca ar fi fost un dumnezeu adevarat care ar fi lasat biblia nu ar fi scris prostiile si aberatiile care se gasesc in ea. A fost scrisa de niste fanatici.

| anonim_4396 explică (pentru fetitaCUPiscoturile):

De acord cu tine / dar te declari atee in fata tuturor?

Răspuns utilizator avertizat
| fetitaCUPiscoturile a răspuns (pentru anonim_4396):

Da si colegii de servici stiu ca nu suport sa aud nimic legat de religie si dumnezeu. Oricum in domeniul in care lucrez toti au facultati si sunt oameni cu cap, deschisi la minte, nu indoctrinati de prostie.

| fetitaCUPiscoturile a răspuns (pentru Antipaticu):

Uau un raspuns foarte bun. Da ai dreptate, e una sa crezi intr-o fiinta superioara care s-ar putea sa existe, si una sa crezi intr-o carte care e plina de contraziceri si sintagme puerile, scrisa de niste oameni acum 2000 de ani care aveau gandirea de atunci invechita, si depasita.

| anonim_4396 explică (pentru Antipaticu):

Nu esti ateu bre ce drama si pe acel care e mai presus decat noi cine la creat?

| anonim_4396 explică (pentru fetitaCUPiscoturile):

Bravo tie

| Rapplex a răspuns:

Nu

| GodBlessYou a răspuns:

Cand ma intreaba cineva asta, eu ma pis pe mine...

| Omulrational a răspuns:

De ce sa imi fie rusine? Chiar daca stiu ca o sa am mereu probleme din cauza unora, ma doare fix undeva de parerea lor.

| wintage a răspuns:

Nu e o rusine asta... e o lauda dupa cum se pare.

| anonim_4396 explică (pentru wintage):

Dar multi te fac pagan

| Rapplex a răspuns (pentru anonim_4396):

De obicei le pun cate o intrebare despre marea lor credinta si le inchid gura rapid.

| Diablo666 a răspuns:

NU,"Dumnezeu" a lasat omul pe Pamant ca o fiinta rationala cu gandire proprie, deci toti avem dreptul sa credem in ce vrem.
P.S: Ce cred altii nu conteaza, conteaza ce simti si gandesti tu!

| anonim_4396 explică (pentru Diablo666):

Cand uni aud ca spui is ateu fug de tine / ai dreptate

| Diablo666 a răspuns:

Cei care fug sunt incuiati... dupa mine si preotii sunt incuiati,si religia e o manipulare globala. Daca ai merge pe strada si ai intreba lumea "Credeti in D-zeu?" raspunsurile ar fi, majoritatea: DA, iar daca i'ai intreba de ce cred raspunsul ar fi "pai...asa am fost invatat", iar cei care au capacitatea de a "deschide al 3-lea ochi" si de a gandi rational sunt priviti ca niste ciudati.

Ai dreptate mare sunt multi ce nu au citit biblia in viata lor

| Diablo666 a răspuns (pentru anonim_4396):

De citit nu am citit'o nici eu, si nici nu intentionez... poate peste multi ani, din curiozitate.Ideea e ca suntem invatati de mici sa avem frica de D-zeu, sa mergem la biserica (unde cersesc zeci de tigani), etc etc.pentru ce? Tot ce a facut religia a fost ucidere in masa (cruciadele, de ex)...Asa gandesc eu, si nimeni nu'mi poate reprosa nimic, corect?hee hee

Ce gandire libera ai se vede ca esti ateu

| fetitaCUPiscoturile a răspuns (pentru Diablo666):

Cel mai mult imi place cand iau reporteritele interviuri la babe, daca stiu la ce moashte au venit sa pupe, si ele zic ca habar nu au dar au auzit ca sunt niste moashte in oras si au venit si ele sa le pupe ca cica aduc noroc si sanatate.

| opium a răspuns:

Sunt mandra sa ma declar atee,indiferent de persoana cu care intru in contact. Mai mult,sunt in stare sa ii aduc oricui doreste argumente solide care sa imi sustina alegerea. Insa daca intrebi un crestin de ce il iubeste pe Dumnezeu, mai mult de "pentru ca e "Atotputernic","Ca sa ajung in Rai" sau "m-a invatat bunica", nu poti scoate.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu nu sunt nici ateu si pot sa spun ca nu cred pe deplin in Dumnezeu dar pot spune ca 55% din mine crede in existenta lui Dumnezeu iar restul de 45% nu crede in existenta lui Dumnezeu si sper ca intr-o zi sa concluzionez adevarul.

Esti agnostic tot e ceva / e un pas mare spre ateism sper ca in vitor sa alegi in cea ce crezi si alegerea ta sa fie rationala si logica

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bravoooooooo

| Pikaaa a răspuns:

NU! Daca nu esti sincer cu toata lumea, inseamna ca nu esti sincer nici cu tine si ca e posibil sa ai undeva in tine o urma de credinta.