| navarre a întrebat:

Intrebare pentru cei care considera ca daca ling oase de morti(moaste)sunt mai,, aproape"de Divin!
Asa se,, manifesta" duhul sfant? http://www.220.ro/funny/Exemplu-Pentru-Societate/9onobCt 3VX/

19 răspunsuri:
| Urzi23 a răspuns:

Din cite vad eu este o discutie foarte laica si becali le recomanda un Canon 100% laic celor de la Ant 1. Nu vad ce legatura are cu Cat Religie poate ar trebui mutat la D/S.

| Allrc24 a răspuns:

Toti suntem oameni,fiecare om are pacatele si patimile lui care se indeparteaza prin spovedanie si credinta in Domnul Iisus Hristos.Dar tu ca un ateu tipic nu ai alta ocupatie decat sa incerci sa le dovedesti "crestinilor inapoiati" cat de inculti si prosti sunt,mereu cauti exemple negative in randul oamenilor religiosi cand si ei sunt oameni,in randul bisericii,etc.E tipic ateilor,sunt cu nasul pe sus, cred ca le stiu pe toate, ca sunt buricul pamantului prin stiinta si ratiunea lor.Stiinta este benefica dar STIINTA FARA CREDINTA IN DUMNEZEU E NEBUNIE. Daca vrei sa vezi prostie uta-te in oglinda...si poti arata mai mult respect pentru sfinti, crede-ma esti un nimeni pe langa virtutile si calitatile lor...

Răspuns utilizator avertizat
| ShowTim3 a răspuns:

laughing Cam futangiu becali asta, la **** si pe dan voiculescu.

April
| April a răspuns:

Stii,ma gandesc,citind printre randuri dispretul tau,ca cel mai important lucru pentru un suflet omenesc este credinta; ea a zugravit icoane in biserici,ea a deschis urechi omenesti spre glasul lui Dumnezeu care e tot una cu glasul constiintei fiecaruia dintre noi si care salasluieste in adancimi de suflet nebanuite,ea vindeca boli de nevindecat, ea face orbii sa vada si schiopii sa mearga; pe cat de n mare e credinta cuiva pe atat dorinta i se poate implini. Iisus niciodata n-a spus ca a vindecat el insusi pe cineva; el spunea:"Du-te, credinta ta te-a vindecat!"Asa se explica toate miracolele ce au existat si mai exista inca in lume.Asa incat,de ce sa fii dispretuitor cu niste oameni ce cred ca ritualul despre care vorbesti ii ajuta? Eu am privit fetele unor inchinatori la moaste si am vazut in ochii lor speranta,incredere. Oamenii ce cred,Navarre,sunt mai fericiti decat scepticii, te asigur; si n-o spun dinafara, din pura speculatie teoretica; am experimentat eu insami situatia si am sa ti-o spun fiindca stiu ca intelegi.Candva mi se imbolnavise copilul; eram in spital cu alte mame si toate ne gandeam la ce-i mai rau pentru copiii nostri.Ele priveau totul cu impacare:"Cum o vrea Dumnezeu.El mi l-a dat,el mi l-o lua."Ei,crede-ma ca eu, sceptica fiind din pacate, nu ma puteam consola nicicum; eram in iad cu toate spaimele mele si nu gaseam niciun gand de alinare.Asa incat azi spun:cred in Dumnezeu,nu cred in moaste, nu cred in agheasme nici in puterea salvatoare a praznicelor de dupa moarte, dar as vrea sa pot crede.Acei oameni care merg in cohorte sa atinga oase in sfintenia carora cred, sunt niste oameni fericiti si plini de speranta.Noi,cestilalti suntem mai saraci, mai fara speranta.Asa incat mi se pare ca nu e nimic de dispretuit; poate doar fariseismul fetelor bisericesti...

| April a răspuns (pentru navarre):

Daca o entitate poate conduce omul spre dispret pentru semeni si aroganta, ma indoiesc ca Dumnezeu ar fi acela.Ciao!

| Tania a răspuns:

Cat am ras!laughing

| Necrophagist a răspuns:

Vino cu ceva nou

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Isus nu a facut religie in primul rand

| raresbrd a răspuns:

Eu nu sunt de acord cu biserica ortodoxa eu sunt ortodox dar nu sunt de acord 1 la mana nu scrie nicaieri ca trebuie sa divinizezi pe cinava 2 la mana de ce este in stransa legatura biserica cu politica iti voi raspunde pentru ca este o organizatie care lupta pentru un scop anume acel scop este noua ordine mondiala, conform bibliei este interzis sa faci ce spun ei(prerotii) ca sa te convingi citeste capitolul 23 din matei

| deakema a răspuns:

Nu sunt aproape de divin deloc! cine stie a cui caine sunt oasele alea...