Cred ca unii din plictiseala, altii din nestiinta vor sa afle ceva, altii ca au probleme cu capul si (nu in ultimul rand) ateii sau cei de alte religii care sunt lipsiti de educatie si vor sa rada de crestini.
De fapt singura problema e ca un ateu ar trebui sa fie mai tolerant si mai linistit. Din pacate pe sectiunea religie lumea se injura mai mult sau mai putin subtil indiferent ca-s credinciosi sau atei.
Cum am mai zis, la sectiunea religie, poata sa faca ce vrea sa puna dupa fiecare cuvant dumnezeu, dar in rest e enervant la un moment dat.
de fel sunt foarte calm dar dupa 1 10 20 de posturi incep sa fie iritante
Pai daca atat pot unii rationa? sa fim si noi toleranti si logici si sa-i lasam sa-l pomeneasca pana cred ei ca-i de ajuns. Si-asa il pomenesc pe dumnezeu de nu se mai poate si in rest scuipa pe strada se bat injura inseala si dupa aia se duc sa se spovedeasca si cica li se iarta magariile. Asta e lumea in care traim.
Imi aduci aminte de o vorba: luui dzeu nu-i ceri bicicleta ca nu asa sta treaba, furi una, si ceri iertare. asa si astia care se bat si scuipa si dupa o tai la spovedanie
Eu nu vad sa apara intrebari legate de Dumnezeu din 5 in 5 minute, nu acelea postate de credinciosi. Uitandu-ma la intreaga catagorie am observat ca intrebarile postate de credinciosi apar cu o frecventa mult mai mica. Spre ex pe ziua de azi s-au pus pana acum vreo 2-3 intrebari, probabil pana la orele 24 se mai pun vreo 10 desi cred ca e mult spus 10. Insa am observat ca una dintre persoanele atee posteaza la aceasta categorie in mod obsedant chiar, intrebare dupa intrebare legata de Dumnezeu. Nu dau nume dar poti observa si singur lucrul acesta.
Nu ai inteles, nu am zis aici la intrebari. sa dau un exemplu. la dragoste si sex sau in alta parte, cand cineva intreaba oo mam sarutat pot ramane insarcinata ( un ex ) si trebuie sa fie un desptept sa zica oo pai dumnezeu zice ca nu e bine sau mai stiu eu ce, aici la religie nu ma deranjeaza dar in alte parti e prostetsc sa toti pomenesti de prietenu imaginar
Tu pui problema acum asa intr-un mod, nici nu stiu cum sa il definesc, asta e o chestie perfect asemanatoare cu cu genul de expresii pe care omul tinde sa le zica la tot pasul, gen "doamneee, ce am mai ras", "doamne fereste sa incepa ploaia ca vreau sa merg la strand", etc. Multi o fac din reflex, asa si cu raspunsurile alea de zici tu, il baga pe dumnezeu la inaintare, din reflex asta ii vine sa zica... Eu zic ca e un reflex nicidecum ca vrea cineva in mod intetionat sa il pomeneasca ca altfel sta in loc timpul.
Si eu inca mai zic, doamne ce prost sunt sau doamne fereste, chiar daca sunt ateu, dar de la doamne fereste pana la dumnezeu sa fie cu tine sau dumnezeu ne vecheaza pe toti si alte prostii de genu, eu zic ca e cale lunga. poate oi fi doar eu
Endoryus, mai postam si noi (desi, dupa estimarile mele, avem cam 10 la suta din postari), deoarece topicul se cheama "religie", iar noi, fiind religiosi, suntem foarte interesati de asta. Mai ciudat imi pare mie (dar nu inexplicabil) de ce posteaza ateistii. E ca si cand situl ateism(punct)ro ar fi plin de credinciosi.
Pe urma, noi vorbim des de Dumnezeu, fiindca il iubim. Asa cum si tu, poate, te gandesti si vorbesti des despre persoanele pe care le iubesti. Stiu si eu, mama ta, tatal tau, sau colega de banca.
De aceea suntem si mahniti sa auzim ca oameni care nu il cunosc pe Dumnezeu spun lucruri urate despre El. Este exact ca si cand eu as scrie: mama ta are par pe picioare.
Imi iubesc mama dar nu pomenesc asta din 2 in 2 secunde. o fac doar daca sunt intrebat, sau contextul e legat de mame. ex, vorbim de masini, si ma trezesc in mijlocul conversatiei "vai de o iubesc pe mama", ar fi idiot nu?
App nu ma deranjeaza la "religie" sa spuneti asta, dar la celelalte categorii e dea dreptu idiotic
Fiindca D-zeu s-a rastignit pentru. noi, doar pentru. a ne deschide Raiul...insa nu toti ajung acolo, viata e un examen, iar la sfarsitul ei vom vedea fiecare unde vom ajunge:in flacarile iadului sau alaturi de D-zeu pentru. vesnicie?
Aha, deci de aia trebuie sal pomeniti la fiecare 2 secunde. mai lamurit, acum pot murii linistit,
Nu exagera! nimeni nu-L pomeneste pe Dumnezeu dion 2 in 2 secunde.
Dumnezeu s-a rastignit pentru noi, ca doar noi i-am zis DUTE SI SUIETE PE CRUCE. NU are sens in nici un fel. Nu exista nici o dovada, decat povesti fara logica si fara argumente. Toata lumea se da rotunda ca vai ca D-zeu in colo, D-zeu aici. Nu aveti nici o baza solida, doar o carte plina de povesti... si stai, continuarea sa! Daca ar fi un proces intre stiinta si religie, 100% religia ar pierde, neavand doar povesti. Hai mai lasati-ma cu povestile astea, un fel de stiri, ca doar si alea majoritatea sunt minciuni cand nu au ce pune pe post. Daca tot sunteti asa mari crestini plecati la biserica si nu mai frecati tpu.ro degeaba cu dovezile voastre. Aici puneti intrebari de religie nu dovezi ca cica x exista si y minte. Astea nu sunt intrebari, ci doar argumente fara baza solida. Ma lasa rece...
Cand am vazut primul rand mi.am dat o palma, crezand ca e ca mai sus bine macar ca am citit tot