anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Întrebare pentru creștini:

Dintre persoanele Noului Testament (în afară de Domnul Isus), pe care o admirați cel mai mult și de ce?

44 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru cristi202):

Apostolul iubirii nu a fost chiar apostolul iubirii, a mai avut si el niste scapari de iubire.
Omul dupa inima lui Dumnezeu, David, a fost si dupa inima lui Satan.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru RAY):

Aici om inteligent.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Matthew1995):

"Cu cat o tara e mai ateista, cu atat sansele sa devina mai avansata sunt mai mari."
Aha. Pe ce te bazezi când spui asta?
"LGBTQ+ nu e o religie, ci o comunitate."
Nu, nu e o comunitate, e o adunătură de litere.

| Matthew1995 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ma bazez pe statisticile pe care le gasesti peste tot pe internet.

O adunatura de litere, dar asta sunt toate cuvintele pana la urma. Pui niste litere impreuna ca sa formezi cuvinte. Iar cuvintele le pui impreuna ca sa formezi propozitii, si asa mai departe. Cam asa merg lucrurile.

anonim_4396

Nu poți deci să faci să fie clar pe ce anume te bazezi, dacă chiar te bazezi pe ceva demn de luat în seamă.
Dar nu e o comunitate. Cam aşa stau lucrurile.

Si de unde stii tu ca nu e o comunitate?

| LoveSleep a răspuns:

Mie îmi place Luca.
Doar ca e mereu aglomerat. Și felia de pizza se lipește mereu de ambalaj dacă nu o mănânci imediat.

anonim_4396

Întâi îmi răspunzi la ce te întreb. După asta poți să mă întrebi și tu chestii.

Haha, acum avem si atitudine huh? De cand dai tu comenzi pe aici si eu nu stiu?

anonim_4396

Ai făcut o afirmație, domnișorule, și a rămas să îmi răspunzi la ce te-am întrebat. Dacă nu poți să faci asta îți sugerez să taci.

Si eu te-am intrebat ceva si ai refuzat sa imi raspunzi. Nu suntem copii de gradinita, ca daca nu imi raspunzi tu primul la intrebare, nu iti raspund nici eu, dar tu exact asta ai facut. Ai refuzat sa imi raspunzi la intrebare, pentru ca tu m-ai intrebat ceva primul iar eu nu ti-am raspuns.
Deja mi-am pierdut interesul in opiniile tale, asa ca si daca imi raspunzi, si daca nu, pentru mine tot ok e.

anonim_4396

Trebuie să te învăț şi cum ar trebui să funcționeze o discuție?
Dacă vrei să continui să vorbeşti cu cineva, răspunzi la ce eşti întrebat, nu încerci faci discuția despre altceva pentru că nu poți să răspunzi. Dacă nu poți să răspunzi pentru că nu ştii despre ce vorbeşti, ar trebui să taci. Tu însă nu ai tăcut şi nu am de ce să îți răspund eu ție la ceva.

Te citez:
"Dacă vrei să continui să vorbeşti cu cineva, răspunzi la ce eşti întrebat"

Iar mai incolo ai spus:
"şi nu am de ce să îți răspund eu ție la ceva."

Nu crezi ca te cam contrazici? Sa spui ca atunci cand esti intrebat trebuie sa raspunzi, iar apoi sa refuzi sa imi raspunzi la ceva ce am intrebat.

Si mai ai tupeul sa intrebi daca ar trebui sa ma inveti cum functioneaza o discutie? Mai ales ca tu insuti nu ai habar despre ce vorbesti sau cum o discutie functioneaza cu adevarat.

E foarte clar ca genul de persoane ca tine vor face orice ca sa faca sa iasa totul asa cum vor ele, chiar daca vor aduce in discutie argumente banale si contradictii.
Nu am ce discuta cu tine. M-am convins de asta. Discutia se incheie aici si acum. Poti sa continui sa vorbesti, dar eu nu o sa iti mai raspund.

anonim_4396

Ești foarte amuzant.