|

,, Învăţăm să trăim când viaţa este pe sfârşite." (-Michel de Montaigne-)Care ar putea fi concluziile acestei,,învăţări" şi ale acestei,, lecţii de viaţă"?

6 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Trebuie sa raspund si atrag atentia celor teligenti,stiintifici si rationali,care nu cred in nimic,nici in ei insisi nu prea mai cred fiindca sant constienti de viata lor cladita superficial pe minciuni,imagini,reclame,si abureli numite stiinta; concluzia este; cand ti-ai trait viata,si se apropie funia de par, deja ai lectia invatata, si nu difera prea mult de a celor dinaintea ta, dar difera mult de a tinerilor invatacei care se cred buricul pamantului, si nici nu viseaza daramite sa constientizeze ca viata este vis.atat trece de repede incat spui ca ai visat.si lectia ta invatata nu mai foloseste decat tie insuti. ceilalti vor sa invete ei, insisi.incapatanare.o minte deschisa si receptiva, ar trebui sa profite de lectiile gratuite ale celorlalti ca die scutiti de mult timp pierdut si sa inceapa a trai din plin mult mai devreme.

Răspuns utilizator avertizat
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Atunci cand viata e pe sfarsite ajungem sa ne autoanalizam si sa realizam ce puteam face si nu am facut si incercam sa ne schimbam pe ultima suta de metri.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Odata cu trecerea prin varsta, capeti experienta si intelepciune! Iti dai seama care sunt lucrurile care chiar conteaza in viata si la final iti dai seama cat de mult o pretuiesti(viata)
La asta cred eu ca se refera dar acum nu sunt in totalitate de acord cu acest citat!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

Concluzia este ca nu stim sa traim. Fiecare zi este un dar de la Dumnezeu si noi irosim acest timp pretios la televizor sau pe internet, ajungand astfel la batranete sa realizezi ca nu ai calatorit destul, ca nu ai o familie, copii si asa mai departe...
"Trăieşte ca şi cum ai muri azi, căci nu contează anii din viaţa ta, ci viaţa din anii tăi." James Dean

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează