Nu vad ce altceva ar putea da crestinilor putere decat prostia si ignoranta.Motivul pentru care aceasta religie a rezistat pana acum este ca ne-a fost bagata pe gat si s-a infiltart peste tot.Chiar zilele astea ma gandeam ca este cea mai mare prostie faptul ca religia a devenit o materie obligatorie la scoala, asta e doar o dovada in plus ca religia este folosita pentru indoctrinarea si ingustarea mintilor vulnerabile a copiilor si pentru a ne face sa traim cu frica si sa fim ca niste sclavi ai bisericii si ai sistemului.Suntem invatati ca vai Doamne, sa nu cumva sa pacatuim, ca Dumnezeu ne vede mereu si ne judeca si o sa ne trimita in Iad.Asa esti invatat sa crezi tot ce ti se spune si sa nu cumva sa ai curajul sa-ti exprimi parerea si sa lupti atunci cand o injustitie este comisa.Din pacate multi aleg sclavia linistita in loc de libertatea periculoasa.
Tu in afara sa jignesti ce mai stii? Asa o discutie normala esti in stare sa porti cu cineva? Indiferent cine sint oamenii, ce stiu, cit stiu tu si oricine ar trebuie sa te porti ca atare.Treb sa vorbesti frumos mai ales ca nu ti-a facut nimeni nimic.Sau e prea mult pentru tine chestia asta? Ce am observat faci pe toti prosti, toti sint nestiutori si numai tu ala desteptu.Pai arata ca esti asa si incepe chiar tu prin a vorbi cum se cuvine.Si ce mai subiecte aduci in dicutie.Tu de fapt asta faci pe aici arunci subiecte sa sara uni pe alti scandal, ca de intrebat nu intrebi de fapt nimic, doar denigrezi si jignesti.Dar adeptii teoriilor stiintifice neconfirmate oare nu tot la fel sint?
Dar cu ce te-a jignit? Cred ca tu esti cel care nu suporti sa auzi adevarul si cum vezi ca cineva gandeste mult mai logic si inteligent decat tine vrei sa-i bagi pumnul in gura."Treb sa vorbesti frumos mai ales ca nu ti-a facut nimeni nimic."Hai nu zau, deci tu vrei sa spui ca nu are voie nimeni sa critice crestinismul deoarece mintea ta indoctrinata nu poate concepe ca sunt persoane care au alte pareri fata de majoritatatea oamenilor? Poate ar trebui sa mai studiezi putin aceasta religie pe care toata lumea o considera o religie a iubirii si a acceptarii, sa vezi cate atrocitati si razboaie au avut loc in numele 'Dumnezeului" tau.Si nu stiu de ce te miri ca ii face pe multi prosti si nestiutori, la cati oameni cu adevarat prosti si ingoranti sunt in jurul nostru(mai ales in tara asta) chiar este probabil ca el e ala mai destept.
Poate sa critice crestinismul cit doreste dar nu facind oamenii prosti, hai ca tia plecat neuronul in vacanta si alte expresii nde genul asta total aiurea pe linga subiect.Nu ai dreptul sa faci un om prost mai ales ca nici nul cunosti.Si el am vazut pe oricine care nu era de acord cu ideile lui gata prost, neuron in vacanta etc.Pai nu asa omule explica frumos, fa in asa fel incit sa nu faci si tu ca altii si sa devii ca si ei.Eu nu am nimic cu nimeni atita timp cit se discuta in limite normale.Adica tu habar nai cine sint eu, poate ca o persoana pe aici ar fi de seama parintilor tai si tu vii sil faci prost, idiot etc? Tie tiar conveni sa vina cineva la parintii tgai si sa-i faca prosti idioti? Chear de-ar fi asa macar din bun simti si tot nai face asta.Da vad citi oameni needucati sint in tara asta si se pare ca si tu teumeri printre ei daca sustii pe cei care injura si se comporta aiurea.Nuti da nimeni dreptul tie si nimanui sa vii aici si oriunde sa-l faci pe unu prost ca nu-ti intelege tie intrebarea sau nu este de acord cu ce tu spui.Ce mai conceptii aveti.Fa bine si stai si analizeaza mai intii.Eu nu sint credincios, nu am nimic cu credinciosii, nu merg la biserica si sint pentru privatizarea bisericii si eliminarea din scoli a religiei.Religia n-are ce cauta in scoala pentru ca se afla in contradictie una cu alta.Nu ai cum le amesteca.Deci stai linistit ca nu-i sustin pe religiosi dar nici nu accept cind cineva vine si ma jigneste pe aici aiurea ca nu-s eu de acord cu ce spune persoana. Daca sint prosti si ignoratnti tiau dat cumva tie in cap? Tiau facut vreun rau cumva? Daca nu atunci trateazai cu respect daca cumva ai pretentia sa fii respectat de ei si de restu.Eu nu-s curios sa studiez religie ca nu ma intereseaza.Fiecare este liber sa gindeasca ce doreste si sa aleaga sa faca ce vrfea cu libertatea lui.Nu trebuie sa vii tu sa impui unor religiosi sau sai convinzi sa nu mai creada.Cred ca deja ai o atitutidine dictatoriala ca fel ca si Gaia si lucru asta nu e bun deloc.Ok inteleg vrei sa aduci in discutie, sa arati anumite aspecte din religie, din fizica etc.Adule ca nimeni nu este impotriva fiecare are dreptul sa aiba opinia lui, dar nu incepe idioti, prosti etc.Te consideri mai inteligent decit mine cumva? Sau decit cei pe care ii face cinei face prosti? Pai de unde stii ca esti mai inteligent? Ai facut cumva un test si leai demomnstarat asta? Poate cineva comenteaza aici asa poezii, nimicuri aia nu inseamna nimic, nu inseamna cai prost.Atunci cind vei face un test cu acel"prost "si se va arata ca tu esti mai inteligent da.Dar daca gindesti de genul ca dai in colo de prosti ingoranti etc deja e clara cit de inteligent esti.Si intrebi cu ce ma jignit? Pai m-a facut prost, mi-a spus ca am un neuron si ala e in vacanta si etc.Pai asta e limbaj asta e vocabular de om inteligent? Voi cred ca visati sinteti undeva intr-un vis sa ce ginditi voi ce faceti voi aia e bine, cine nu face ca voi deja dai la cap.Cred ca daca ati avea puterea ati si rani fizic oamenii la cum ginditi.Lsativa de meseria asta daca va purtati asa.
"Zeii sunt refugiul pentru cei slabi si raspunsul pentru cei lenesi"
Crestinismul a rezistat atat de mult deoarece a fost raspandit prin crime si frica. Aveai doar 2 variante : esti crestin sau te ucidem. Cam ce varianta crezi ca alegeau majoritatea? Sigur, unii de pe aici o vor arde cu "eu as fi ales sa ma ucida". Bullshit. Instinctul responsabil cu supravietuirea invinge tot. Nu esti 100% crestin dar dupa cateva generatii, persoanele respective vor fi crestine deoarece vor fi crescute intr-un asemenea mediu (si doar nu crezi ca se vor apuca oamenii sa le spuna copiiilor respectivi "bai, vezi ca noi ti-am ucis si torturat familia deoarece ei nu erau crestini dar tu, din moment ce esti crestin esti salvat. Nu-i asa ca isus e minunat?". Cu timpul, majoritatea au uitat acest mic (dar important) detaliu gen raspandirea prin crime si frica. Un alt "truc" folosit pentru promovarea crestinismului a fost suprapunerea sarbatorilor crestine peste cele ale altor religii. Si in acest caz, oamenii au inceput sa uite. Cam cate sarbatori crezi tu ca sunt 100% crestine in prezent? Si ca o mini completare, crestinismul e in scadere.
A black christian is like a person with no memory. – Chris Rock