anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Iubirea este cea mai inalta valoare, Iisus a spus "Dumnezeu este iubirea".
Cred ca afirmatia e invechita-Dumnezeu nu e iubire, ci iubirea e Dumnezeu.
Asa, Dumnezeu insusi devine o calitate a celor ce stiu sa iubeasca. Astfel, o credinta in El n-ar fi necesara. Ar fi doar o ipteza.
In 20 de secole de crestinism, au fost ucisi atatia oameni ca e greu sa-i numeri. Musulmanii ucid intr-una de 14 secole si nu sunt covertiti din dragoste ci lasitate. Mahomedanismul a venit spre oameni cu sabia intr-o manasi cu Coranul in cealalta spunand "Alegeti". Iubirea nu se naste din frica, astfel crestinii au schimbat tactica, dar esenta e tot aceeasi : Biblia intr-o mana si bucata de paine intr-alta. Noi alegem. Credeti ca a fost cineva convertit la crestinism din cauza valorilor inalte, a adevarului incimpatibil, viziunilor profunde?
In ce sociatete traim noi astazi? Politica o intretine, politica intretine totul. Tot din motive politice au fost create si religiile. De ce toate religiile spun adevarul si oamenii cred? II fac nefericiti, si cu cat mai nefericiti ei devin mai docili.
Asta vrea de la noi o religie?
Da, omului ii este frica sa fi liber. El vrea / sau este obligat sa aiba un tata in ceruri, bun pentru plangeri si rugaciuni. Fara el omul s-ar simti ca un copli abandonat insa rugaciunea si adoratia noastra seamana cu lauda la adresa tiran-ului care ne-a redus din oameni in sclavi incapabili de propria gandire.
De ce ati ales sa fiti sclavi? Sclavul e un obiect pe care il posezi -poate fi usor ucis cand nu mai ai nevoie de el...

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
6 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Eu sunt fiica lui Dumnezeu.Il iubesc si ii dau cinste,nu de frica, ci din recunostinta pentru tot ce a facut pentru mine.
,, Dar tuturor celor ce L-au primit, adică celor ce cred în Numele Lui, le-a dat dreptul să se facă copii ai lui Dumnezeu;,,

| EmaS a răspuns:

Sigur ca nu ma cunosti.Tu nu esti Dumnezeu.

| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

,,De ce toate religiile spun adevarul si oamenii cred? ''
Instinct de turma.
De fapt, eu cred ca majoritatea cred in Dumnezeu pentru ce le este frica ca dupa moarte nu se intampla nimic.

| Angel0 a răspuns:

Chiar crezi ca ai propria ta gandire daca esti ateu? Esti si tu manipulat dar nu-ti dai seama.

| BubblesDoubleS a răspuns:

Mai sunt multe de zis printre randuri da na...am uitat sa le mai scriulaughing

| tsevaoth a răspuns:

Asta asa e, dar numai in viziunea ta!