| ankahra4m a întrebat:

Lui dumnezeu ii place marijuana? Ori sa stea alaturi de virgine? cand mergeti in biserica, el va asculta rugaciunile, ori asculta Rammstein cu o bere neagra langa? Eh... misterioase sunt caile lui...

Răspuns Câştigător
| FucktheSystem a răspuns:

Nu ascultă Rammstein, adcultă asta :
http://www.youtube.com/watch?v=WGVuQhDAhRw

14 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Dumnezeu este sfant.El uraste pacatul.Da, El asculta rugaciunile acelor care fac voia Lui, care umbla in caile Lui.Eu am primit multe raspunsuri la rugaciunile mele.

Răspuns utilizator avertizat
| Raquella a răspuns:

Daca tu existi, exista si un creator.

| Polaris a răspuns (pentru Raquella):

Dacă tu exişti... las-o baltă!

| Leocerba a răspuns:

Si zi asa: ai observat ca harjoneala pe teme religioase vinde bine waiting

| Leocerba a răspuns:

Fiecare are libertatea de a gandi si de a evolua dupa propriile sale reguli.
Un pic m-a deranjat cand s-a indus ideea " sau rugaciuni,sau Rammstein cu bere neagra" caci am vazut credinciosi cu cate-un Guinness si nu pareau nefericiti laughing
Dar incerc sa descurajez harjoneala asta religioasa pe TPU, modul in care se bagatelizeaza Categoriile, faptul ca sunt acceptate formulari ce nu au un minim cod etic subanteles si jignirile fara argument serios.Clar?

| NOname a răspuns (pentru Leocerba):

Leocerba, de acord. Prea se întrece măsura şi dese ori se ajunge la un limbaj extrem de vulgar şi violent. Consider că indiferent de situaţie ar trebui să se păstreze limita decenţei şi să se evite atacurile la persoană.

| Hombre a răspuns (pentru Leocerba):

Leo, clar, "Dar incerc sa descurajez harjoneala asta religioasa pe TPU, modul in care se bagatelizeaza Categoriile, faptul ca sunt acceptate formulari ce nu au un minim cod etic subanteles si jignirile fara argument serios.Clar?". Eu harjonesc cu religia, dar insistenta religiosilor de a ne baga pe gat credinta lor imi aduce aminte de activisti comunisti, aveau o chestie ăia de te sufoca; - Daca nu stii, te invatam, -Daca nu poti, te ajutam, - Daca nu vrei te obligam. Pe de alta parte in discutiile contradictorii religiosii te sufoca cu psalmii din biblie ca argument, comunistii te sufocau cu "psalmii" lui Marx. Si unii si ceilalti sunt utopici, comunisti antagonici fata de religie iar religia ultraconservatoare, unidirectionala. Si unii si ceilalti exceleaza si exagereaza in grija fata de aproape. Religiosi s-au comunisti tot un drac.

| Leocerba a răspuns (pentru Hombre):

Corect! daca nu vrei,te obligam si te si fezandam un pic,jignindu-te.Cei de felul asta, fie ca-s religiosi, fie ca-s comunisti = tot un drac.

| Hombre a răspuns (pentru Leocerba):

Leo, m-am spart de ras, "Corect! daca nu vrei, te obligam si te si fezandam un pic, jignindu-te" rolling on the floor

| Teresa a răspuns:

Nu stiu daca ii palace marijuanam, Rammstein sau berea neagra stiu doar ca la mine nu e atent niciodata daca el ma ignora il ignor si eu nu a facut nimic pentru mine deci nu am de ce sa ma rog si sa-i multumesc
apropo pentru cei care vor zice "ti-a dat viata nu e de ajuns" eu eu i-am cerut sa-mi dea viata a fost tot alegerea lui nu a mea si cad mor vad ca vrea sa fie tot alegerea lui cad se presupune ca e viata noastra dar ma rog eu nu cred in propaganda religioasa
si chiar daca l-asi intani vreodata asa cum spun aia de fumeaza etnobotanice pana la inconstienta ca il vad il aud etc l-asi trge la raundere pentru multe lucruri care nu tin de mine sau de altii ci pur si simplu s-au intamplat pentru ca a avut el chef

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iao tu cum vrei atat timp cat mergi pe calea dreapta chiar daca faci pacate.Nu cred ca ai un pacat sau ceva in care lui Dumnezeu sa nu ai placa. Distreazate traieste clipa la maxim in felul tau cu tigara si bautura langa tine si RAMMSTEIN la maxim sau ce vrei u.
Partea cu virginele habr nu am, desi nu cred.
Si fara suparare dar Dumnezeu se scrie cu litera mare si un inceput de propozitie la fel.
Te salut!

Întrebări similare