Buna seara! Nu, a suferi de bulimie nu este un pacat. Bulimia este o boala, si nu o ai din vina ta! Ceea ce trebuie sa faci este sa te rogi lui Dumnezeu, in primul rand, si sa mergi la un medoc pihiatru sau la un psiholog. Nu-ti fie teama, daca apelezi la astfel de medici, nu inseamna ca esti nebun/a. Intr-adevar, la psihiatru merg si nebuni(dar nu numai nebuni, ci si oameni care sufera de bulimie, nevroza, depresie, atacuri de panica, soc post-traumatic etc.). Dar la psiholog nu au ce sa caute oameni nebuni, deoarece psihologul discuta cu tine, iar cu un om nebun nu se poate discuta.
Cu onestitate. parca imi doresc acea tulburare. Mi-ar place sa fiu normala, dar nu pana nu imi ating scopul, care pare posibil doar prin bulimie. Cunosc o persoana care a fost la psiholog si a scapat de ea, dar dupa s-a expandat ingrozitor. Si in secolul, desi toti neaga acest lucru, aspectul fizic conteaza. Pare o drama patetica.
Bulimia este o boala ciudata rau.n-ai ce face. este cu adevarat o risipire a hranei caci dupa ce o mananci o scoti afara. nu mas dori ca cineva sa aiba voala asta
Nu e un pacat...e legat de ceva psihic...asta depinde de ce vrea creieru
DoarOUrata întreabă:
DoarOUrata întreabă:
Mariusene165 întreabă: