| Inferno a întrebat:

Ma uitam pe siteul martorilor, si era o parte in care se aduceau dovezi ale existentei Lui Dumnezeu.
Nu mai stiu exact cum suna, dar una din dovezi era faptul ca nu stiu unde in Biblie oamenii sunt incurajati sa-si ingroape excrementele. Si tinand cont de "noile descoperiri" ce arata "beneficiile enorme" ale acestei idei, se concluziona ca ea nu poate avea decat o provenienta divina.

Acum apare urmatoarea intrebare :
Faptul ca si pisicile isi ingroapa excrementele e o dovada ca zeita felina, Bastet, exista si ca le-a furnizat aceasta informatie?

Răspuns Câştigător
| sublime89 a răspuns:

Ce insulta la adresa inteligentei umane aduc ei cu acest asa zis "argument". De parca daca zeul nu-ti spune asta, tu esti prea prost sa-ti dai seama singur.

| danut a răspuns (pentru sublime89):

Oau, sa intelegem ca tu singur ti-ai dat seama ca trebuie sa-ti ingropi rezidurile si faci zilnic asta? Si cum reusesti sa o faci in toaleta, ti-ai luat tavita cu nisip?

11 răspunsuri:
| iurii75 a răspuns:

De fapt erau argumente că Biblia este inspirată de Dumnezeu.
Dar știu că îți place să schimonosești lucrurile.
"Normele de igienă ocrotesc sănătatea. Legea dată naţiunii Israel includea prevederi cum ar fi spălarea după atingerea unui cadavru, ţinerea în carantină a persoanelor cu boli contagioase şi îngroparea excrementelor umane (Leviticul 11:28; 13:1-5; Deuteronomul 23:13). În mod contrar, unul dintre remediile egiptene folosite la vremea aceea presupunea aplicarea pe o rană deschisă a unui amestec ce conţinea excremente umane."

| Inferno explică (pentru iurii75):

"De fapt erau argumente că Biblia este inspirată de Dumnezeu."

Pai si pentru ca Biblia sa fie insporata de Dumnezeu nu trebuie, mai presus de toate, ca Dumnezeu sa existe?
Deci in primul rand pasajul respectiv dovedeste ca Dumnezeu exista si dupa ca acesta ar fi inspirat Biblia.

Oricum, te legi inutil de o chestie ce nu are pic de relevanta in contextul intrebarii mele.

| BogdantheDreamer a răspuns (pentru Inferno):

Nu are relevanta? Pai daca pui in pasaj numai ce iti convine tie!

Ce vrei tu sa spui in bataie de joc este ca "Dumnezeu i-a invatat sa isi ingroape excrementele deci El exista! patetic! Jalnic sarcasm!

| Inferno explică (pentru BogdantheDreamer):

Mai trist e ca ce vreau eu sa spun "in bataie de joc", spun martorii cu toata seriozitatea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stii, uneori, te mai bazezi si pe stiinta

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat