Ce insulta la adresa inteligentei umane aduc ei cu acest asa zis "argument". De parca daca zeul nu-ti spune asta, tu esti prea prost sa-ti dai seama singur.
De fapt erau argumente că Biblia este inspirată de Dumnezeu.
Dar știu că îți place să schimonosești lucrurile.
"Normele de igienă ocrotesc sănătatea. Legea dată naţiunii Israel includea prevederi cum ar fi spălarea după atingerea unui cadavru, ţinerea în carantină a persoanelor cu boli contagioase şi îngroparea excrementelor umane (Leviticul 11:28; 13:1-5; Deuteronomul 23:13). În mod contrar, unul dintre remediile egiptene folosite la vremea aceea presupunea aplicarea pe o rană deschisă a unui amestec ce conţinea excremente umane."
"De fapt erau argumente că Biblia este inspirată de Dumnezeu."
Pai si pentru ca Biblia sa fie insporata de Dumnezeu nu trebuie, mai presus de toate, ca Dumnezeu sa existe?
Deci in primul rand pasajul respectiv dovedeste ca Dumnezeu exista si dupa ca acesta ar fi inspirat Biblia.
Oricum, te legi inutil de o chestie ce nu are pic de relevanta in contextul intrebarii mele.
Nu are relevanta? Pai daca pui in pasaj numai ce iti convine tie!
Ce vrei tu sa spui in bataie de joc este ca "Dumnezeu i-a invatat sa isi ingroape excrementele deci El exista! patetic! Jalnic sarcasm!
Mai trist e ca ce vreau eu sa spun "in bataie de joc", spun martorii cu toata seriozitatea.
DrugFree întreabă: